S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN
Private companiesAmusement and Recreation Services • S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN

Contactgegevens S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOLENSTRAAT 25; 7850; EDINGEN/ENGHIEN, België

Telefoon (phone): 23956715 (+32-23956715) 23956715 (+32-23956715)

Fax (fax): +32 (60) 879-42-69 +32 (60) 879-42-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN
Products information S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN

BTW identificatienummer (tax): BE07618988037
Ondernemingsnummer: 8545959472
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN
(Get full report from official database of BE for S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN
Addition kinds of activities for S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN

3463. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
206300. Bietensuiker | Beet sugar
561199. Kledingwinkels voor mannen en jongens, nec | Men's and boys' clothing stores, nec
721201. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents
899901. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios
01799912. Papaya Grove | Papaya grove
23110104. Tailored jurk en sport jassen: mannen en jongens ' | Tailored dress and sport coats: men's and boys'
28420501. Stofzachters | Fabric softeners

Werken bij S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • HUISHOUDHULP REGIO EVERGEM (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particulieren. Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde dienstenchequesconsulenten zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking. Functieomschrijving Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Naaiwerkjes Bereiden van maaltijden

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulpen / poetshulpen (Sthep Care) bij ouderen en zieken - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Dat wil jij toch ook? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENT catering (horeca) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige studentenjob? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends en/of vakanties voor zowel onze taverne, ons hamburgerrestaurant als voor de afwas.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CERTAFIN

    Type: Vaste Job

    Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

  • Arhs Developments - BI Analyst Developer (Hadoop and/or Teradata and/or Informatica) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Your Role You will work closely with your squad colleagues and be responsible for the analysis, development, testing and follow up of the implementation of project deliverables with a focus on quality load and integrate data from our multitude of applications, service platforms and networks in the Enterprise Data Warehouse/Data Lake via ETL solutions creating datamarts and/or reports/dashboards The analyst/developer is a key contact person for internal clients and takes care of optimal communication and collaboration with them and all other teams needed, in and outside our domain. He/she contributes to the organization and optimization of team processes. You make sure that your (and your colleagues') solutions are matching the requirements regarding security (retail/wholesale, legal, ...) and confidentiality, defined by Legal- and Security- teams and by our Datawarehouse Data Security Officer (DSO). You have to make sure that solutions make optimal use of available computer capacity (CPU, I/O, Storage, memory, ...), available on our platforms (Teradata, Hadoop, Oracle, ...) and guarantee optimal performance.   Your Skills   As we are looking for analyst/developers in 3 technological areas you possess several of the technical skills of 1 or more of the following skillsets: Data Integration Profound knowledge of key concepts of Business Intelligence, Data Warehousing and entity-relationship (E-R)-, Third Normal Form (3NF)- and dimensional modeling (knowledge on RDA helps) Good knowledge on Hadoop and related technologies (Hortonworks Hadoop stack, HBase, MapReduce, Storm, Hive, Kafka, Scala, Spark ...) Knowledge and experience in: Scripting (Perl, Java, Python, R, ...) NoSQL principles and systems: document stores, graph databases, Kvp stores Parallel data processing (Mpp) and tuning Statistical Modeling BI tools (Informatica, MicroStrategy), databases (Teradata, Oracle) modeling tools (RDA) Data Delivery with focus on MicroStrategy You have a good general knowledge of the entire MicroStrategy platform/architecture and know how components work/communicate You have a profound knowledge of the MicroStrategy Developer & Architect Schema & public objects development & design is like a second nature for you. You can develop interactive pixel perfect documents as well a dashboards through Visual Insight with the web (D3 JavaScript development is a plus) You have worked with object manager to create your own release Data Delivery with focus on Microsoft: SQL Server Integration Services Reporting Services Analysis Services (OLAP and/or Tabular) Power BI (Desktop and Services) Powershell Job scheduling via Jams

Zoek naar antwoorden van S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN in sociale netwerken
Look for responds of S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN. Laat een reactie achter voor S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN. S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN. Leave a respond for S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN. S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN op de google maps. Adres en contacten S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN
Location of S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN on the google maps. Address and contacts of S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN: Schellekens F | Tamine M | Bon Livre (Le) | Redidence Sainte-Anne | PAUL FRAN?OIS GARAGE

Other related companies as S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN: Schellekens F | Tamine M | Bon Livre (Le) | Redidence Sainte-Anne | PAUL FRAN?OIS GARAGE

S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618988037. Het bedrijf S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN bevindt zich op het adres: KOLENSTRAAT 25; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN, openstaande posities, locatie van S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN op de kaart.

S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN, company assigned to the tax number BE07618988037. The company S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN is located at the address: KOLENSTRAAT 25; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dierenartsen. Products created in S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN were not found.
The main activity of S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN is not available. You also can look at reviews of S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN, open positions, location of S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S. MOERMAN/SOFIE MOERMAN, employees, financial statistics.