FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA
Private companiesGeneral Merchandise Stores • FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA

Contactgegevens FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Constant Van Goeystr. 112 2070 Zwijndrecht - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-52-86-36 32-32-52-86-36

Fax (fax): 32-37-74-39-85 32-37-74-39-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA
Products information FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02391967773
Ondernemingsnummer: 5077850341
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 304,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Packing and packaging - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA
Addition kinds of activities for FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA

14299909. Quartziet, gebroken en gebroken-steengroeven | Quartzite, crushed and broken-quarrying
27540304. Postkaarten, foto: gravure printing | Post cards, picture: gravure printing
28510212. Vinyl coatings, stripbaar | Vinyl coatings, strippable
34659901. Lichaamsdelen, auto: gestempeld metaal | Body parts, automobile: stamped metal
51490504. Frisdranken | Soft drinks
51999901. Reclame-specialiteiten | Advertising specialties

Werken bij FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Betonarbeider (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de bouwsector zijn wij op zoek naar een betonarbeider Je zal volgende werkzaamheden uitvoeren: plaatsen van systeembekisting, gieten en polieren van beton.

  • Operator Voorbereiding Flex (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ranst zoeken we een gedreven operator productiemachines. Hier zal je instaan voor de bediening van de zaag- en stansmachine, enz.

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student verkoper / verkoopster - hippe kledingszaak centrum Roeselare (weekendwerk + vakanties) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ga jij op zoek naar weekendwerk in een leuke hippe en trendy werkplaats? Je bent gebeten door alles aangaande mode en volgt de laastste trends? Dan ben jij de student die wij zoeken!!! De bedoeling is dat we studenten aan het werk zetten tijdens het weekend en de vakantieperiodes. Wat wordt er van jou verwacht? Helpen van de klanten bij het kiezen van de juiste outfit, juiste maat... Aanvullen van de winkel De algemene orde en netheid opvolgen van de winkel Etalage aanpassen

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

  • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: STANDMARK

    Type: Vaste Job

    - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA. Laat een reactie achter voor FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA. FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA. Leave a respond for FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA. FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA
Location of FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA: DEXIA | De Maere Interieurinrichting | Stationnetje ('t) | GARAGE DONNAY | BANK OF BARODA VBR

Other related companies as FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA: DEXIA | De Maere Interieurinrichting | Stationnetje ('t) | GARAGE DONNAY | BANK OF BARODA VBR

FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02391967773. Het bedrijf FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA bevindt zich op het adres: Constant Van Goeystr. 112 2070 Zwijndrecht - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 304,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Packing and packaging - machinery and equipment. Producten gemaakt in FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, openstaande posities, locatie van FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA op de kaart.

FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, company assigned to the tax number BE02391967773. The company FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA is located at the address: Constant Van Goeystr. 112 2070 Zwijndrecht - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 304,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Packing and packaging - machinery and equipment. Products created in FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA were not found.
The main activity of FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, open positions, location of FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, employees, financial statistics.