PATRICK LUTGEN

Contactgegevens PATRICK LUTGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK LUTGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK LUTGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CH?RAVOIE 5; 6660; HOUFFALIZE, België

Telefoon (phone): 61288580 (+32-61288580) 61288580 (+32-61288580)

Fax (fax): +32 (81) 575-86-94 +32 (81) 575-86-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK LUTGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK LUTGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK LUTGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK LUTGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK LUTGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK LUTGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK LUTGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK LUTGEN
Products information PATRICK LUTGEN

BTW identificatienummer (tax): BE08289703369
Ondernemingsnummer: 7522583007
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in PATRICK LUTGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK LUTGEN
(Get full report from official database of BE for PATRICK LUTGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK LUTGEN
Addition kinds of activities for PATRICK LUTGEN

101100. Ijzer ertsen | Iron ores
631100. Levensverzekering | Life insurance
22319903. Stofafwerking: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Fabric finishing: wool, mohair, or similar fibers
28249903. Anidexvezels | Anidex fibers
33220000. Malleable ijzergoten | Malleable iron foundries
39539902. Irons, markering of branding | Irons, marking or branding
50840502. verzonken | Counterbores

Werken bij PATRICK LUTGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK LUTGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK LUTGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK LUTGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Demonstrateur/Chauffeur M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Urgentiemaatregelen uitvoeren in geval van ongeval De betrokken diensten waarschuwen - Basisonderhoud uitvoeren Het voertuig reinigen - Een specifiek voertuig besturen: Vaste wagen - Verplaatsingen doen: Nationaal - Opvolg- en activiteitengegevens registreren De informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Producten of goederen ophalen, vervoeren en leveren De conformiteit van de goederen samen met de klant controleren - De aanwezigheid en geldigheid van boord- en transportdocumenten nakijken - Het laden van goederen in het voertuig organiseren of controleren - Een voertuig manueel of met behulp van niet-gemotoriseerde machines voor goederenbehandeling laden en lossen - Een specifiek voertuig besturen: Vrachtwagen met laadklep - Het traject bepalen volgens de eigenschappen van het voertuig, de lading en de leveringsprioriteiten

  • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Jobstudenten horeca (m/v) - regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een Spaans restaurant in het centrum van Tongeren, zijn we op zoek naar jobstudenten voor de afwas als voor de bediening.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van PATRICK LUTGEN in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK LUTGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK LUTGEN. Laat een reactie achter voor PATRICK LUTGEN. PATRICK LUTGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK LUTGEN. Leave a respond for PATRICK LUTGEN. PATRICK LUTGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK LUTGEN op de google maps. Adres en contacten PATRICK LUTGEN
Location of PATRICK LUTGEN on the google maps. Address and contacts of PATRICK LUTGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK LUTGEN PATRICK LUTGEN: Detry SPRL | GYSELINCK | ELVEBE | Videoland | ALCAR-VITROTECH

Other related companies as PATRICK LUTGEN: Detry SPRL | GYSELINCK | ELVEBE | Videoland | ALCAR-VITROTECH

PATRICK LUTGEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK LUTGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08289703369. Het bedrijf PATRICK LUTGEN bevindt zich op het adres: RUE CH?RAVOIE 5; 6660; HOUFFALIZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in PATRICK LUTGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK LUTGEN is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK LUTGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK LUTGEN, openstaande posities, locatie van PATRICK LUTGEN op de kaart.

PATRICK LUTGEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK LUTGEN, company assigned to the tax number BE08289703369. The company PATRICK LUTGEN is located at the address: RUE CH?RAVOIE 5; 6660; HOUFFALIZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dierenartsen. Products created in PATRICK LUTGEN were not found.
The main activity of PATRICK LUTGEN is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK LUTGEN is not available. You also can look at reviews of PATRICK LUTGEN, open positions, location of PATRICK LUTGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK LUTGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK LUTGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK LUTGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK LUTGEN, employees, financial statistics.