BABYHUIS STEFFIE

Contactgegevens BABYHUIS STEFFIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BABYHUIS STEFFIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BABYHUIS STEFFIE

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): HASSELTSESTRAAT 100; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13311501 (+32-13311501) 13311501 (+32-13311501)

Fax (fax): +32 (2) 943-34-25 +32 (2) 943-34-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BABYHUIS STEFFIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BABYHUIS STEFFIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BABYHUIS STEFFIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BABYHUIS STEFFIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BABYHUIS STEFFIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BABYHUIS STEFFIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BABYHUIS STEFFIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BABYHUIS STEFFIE
Products information BABYHUIS STEFFIE

BTW identificatienummer (tax): BE05348114013
Ondernemingsnummer: 8406433105
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BABYHUIS STEFFIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Babyspullen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BABYHUIS STEFFIE
(Get full report from official database of BE for BABYHUIS STEFFIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BABYHUIS STEFFIE
Addition kinds of activities for BABYHUIS STEFFIE

2023. Droge, gecondenseerde, verdampte producten | Dry, condensed, evaporated products
20370104. Groenten, snelvries & koude verpakking, excl. | Vegetables, quick frozen & cold pack, excl. potato products
28440303. Parfums, natuurlijk of synthetisch | Perfumes, natural or synthetic
31310204. Hakken, schoen en laars: leer of hout | Heels, shoe and boot: leather or wood
59940000. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
70110307. Ywca / ywha hotel | Ywca/ywha hotel

Werken bij BABYHUIS STEFFIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BABYHUIS STEFFIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BABYHUIS STEFFIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BABYHUIS STEFFIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker medisch secretariaat centrum psychiatrie-centrum reumatologie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als medewerker medisch secretariaat wordt het volgende van jou verwacht: - Je onthaalt patiënten op een professionele, vriendelijke manier. - Je staat in voor de interne en externe telefonie van de artsen en zorgt voor een goede opvolging ervan. - Je beheert de agenda en plant afspraken voor de artsen. - Je verwerkt het typwerk. - Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. - Je klasseert de documenten en maakt ze scanklaar. - Je plant onderzoeken. - Je volgt de voorraad op en doet de nodige bestellingen.

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • Technische jobstudent - regio Lebbeke - mooie daguren (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Lebbeke en gespecialiseerd in koeltechnieken op zoek naar een technisch geschoolde jobstudent. Hieronder meer informatie over je taken: - je toont interesse om montage en onderhoudswerken uit te voeren aan koelinstallaties, meer specifiek aan airco\\\'s van grootwarenhuizen - hierbij voer je alle taken uit die komen kijken bij het monteren en het uitvoeren van onderhoudswerken, alhoewel de meeste jobs zich situeren binnen het elektrische domein

  • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • Freelance docent autohandelaar te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. De opleidingen die we aanbieden vind je op www.centrumvooravondonderwijs.be. Momenteel zoeken we een docent autohandel te Gent. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: IMMO DEREEPER

    Type: Zelfstandige activiteit

    In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Cateringmedewerker (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor een correcte bediening U staat in voor het klaarzetten van een locatie U staat in voor de netheid van een locatie U bent medeverantwoordelijk voor het goede verloop van elk event

  • flexi (m/v) gezocht om op zaterdag bij te verdienen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor een gezellige horecazaak te Sint-Truiden zijn we op zoek naar flexi medewerker voor de afwas (m/v). Je bent elke zaterdagavond beschikbaar van 17u30 tot en met 22u30.

Zoek naar antwoorden van BABYHUIS STEFFIE in sociale netwerken
Look for responds of BABYHUIS STEFFIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BABYHUIS STEFFIE. Laat een reactie achter voor BABYHUIS STEFFIE. BABYHUIS STEFFIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BABYHUIS STEFFIE. Leave a respond for BABYHUIS STEFFIE. BABYHUIS STEFFIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BABYHUIS STEFFIE op de google maps. Adres en contacten BABYHUIS STEFFIE
Location of BABYHUIS STEFFIE on the google maps. Address and contacts of BABYHUIS STEFFIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BABYHUIS STEFFIE BABYHUIS STEFFIE: Carnier P | Dupont ch | Prinsenhof | HUIS SYMPHONY | Beerten Peter Tuinontwerpen

Other related companies as BABYHUIS STEFFIE: Carnier P | Dupont ch | Prinsenhof | HUIS SYMPHONY | Beerten Peter Tuinontwerpen

BABYHUIS STEFFIE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is BABYHUIS STEFFIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05348114013. Het bedrijf BABYHUIS STEFFIE bevindt zich op het adres: HASSELTSESTRAAT 100; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 703,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Babyspullen. Producten gemaakt in BABYHUIS STEFFIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BABYHUIS STEFFIE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BABYHUIS STEFFIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BABYHUIS STEFFIE, openstaande posities, locatie van BABYHUIS STEFFIE op de kaart.

BABYHUIS STEFFIE is a company, that was registered 1988 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is BABYHUIS STEFFIE, company assigned to the tax number BE05348114013. The company BABYHUIS STEFFIE is located at the address: HASSELTSESTRAAT 100; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 703,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Babyspullen. Products created in BABYHUIS STEFFIE were not found.
The main activity of BABYHUIS STEFFIE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BABYHUIS STEFFIE is not available. You also can look at reviews of BABYHUIS STEFFIE, open positions, location of BABYHUIS STEFFIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BABYHUIS STEFFIE, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BABYHUIS STEFFIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BABYHUIS STEFFIE, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BABYHUIS STEFFIE, employees, financial statistics.