BABY LUX

Contactgegevens BABY LUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BABY LUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BABY LUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAAN NAAR BREE 31; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11631680 (+32-11631680) 11631680 (+32-11631680)

Fax (fax): +32 (67) 770-70-82 +32 (67) 770-70-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BABY LUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BABY LUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BABY LUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BABY LUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BABY LUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BABY LUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BABY LUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BABY LUX
Products information BABY LUX

BTW identificatienummer (tax): BE04125610351
Ondernemingsnummer: 4113250732
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BABY LUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Babyspullen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BABY LUX
(Get full report from official database of BE for BABY LUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BABY LUX
Addition kinds of activities for BABY LUX

5521. Gebruikte autodealers | Used car dealers
083102. Gom- en harswinning en destillatie | Gum and resin extraction and distillation
335603. Magnesium | Magnesium
422601. Vloeistofopslag | Liquid storage
805100. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
23710104. Jassen, vacht | Coats, fur
30110304. Uitputtende, doorlopende lengtes: rubber, zonder metaalkern | Tiring, continuous lengths: rubber, without metal core
50469907. Weegschalen, behalve laboratorium | Scales, except laboratory

Werken bij BABY LUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BABY LUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BABY LUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BABY LUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende orders Erembodegem - tijdelijk (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar 4 tijdelijke administratief ondersteunende medewerkers. Je zal het orderteam administratief versterken, je controleert de orders, put ze ook in en voert algemene administratieve taken uit.

  • Tijdelijk medewerker onderhoud reinigingsmateriaal (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: - de properheid en het desinfecteren van reinigingsmateriaal - de controle van de site aan de hand van checklist (hygiëne, orde en netheid) - het doorgeven van afwijkingen of het wegwerken hiervan - het melden van defecten aan het gebouw of de machines - het optimaliseren van de veiligheid

  • Transportplanner (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van (internationale) verhuizingen en logistiek. Om het transport gepland te krijgen zijn wij op zoek naar een transportplanner die zich focust op het plannen van het baantransport. Een dag uit het leven van de transportplanner: - Je maakt zo'n optimaal mogelijke planningen op. - Je volgt de chauffeurs op en voorziet hen van de nodige documenten. Je geeft hem ook de nodige informatie zodat zij hun tocht kunnen aanvatten. - Je hebt regelmatig telefonisch verkeer met zowel chauffeurs en klanten. Zijn er problemen? Die los jij zo snel mogelijk op. - Je maakt orders aan, geeft douanedocumenten in en volgt de mailbox op.

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor het bedrijf General Services Antwerp / Katoen Natie, dat gelegen is in de Waaslandhaven, zijn wij dringend op zoek naar studenten. Je zal tewerkgesteld worden in een magazijn waar je diverse functies zal uitoefenen. Voornamelijk gaat dit over het klaarmaken van bestellingen, het laden en lossen vrachtwagens, orderpicking, ...

  • Inventaris 5/11 - student (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een inventaris in een winkel in de M2, zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken van 8 tot 15 of 16.45 tot 22.00. Je zal de goederen moeten tellen met behulp van een scanmachine.

  • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

  • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Werfreserve

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van BABY LUX in sociale netwerken
Look for responds of BABY LUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BABY LUX. Laat een reactie achter voor BABY LUX. BABY LUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BABY LUX. Leave a respond for BABY LUX. BABY LUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BABY LUX op de google maps. Adres en contacten BABY LUX
Location of BABY LUX on the google maps. Address and contacts of BABY LUX

Andere gerelateerde bedrijven als come BABY LUX BABY LUX: FLCENTRE DE RECHERCHE AGRONOMIQUE DE L'ETAT | De Bock H | A 1 INJECTION PLASTICS | LUCIA DE HAES | MEDISTRAT

Other related companies as BABY LUX: FLCENTRE DE RECHERCHE AGRONOMIQUE DE L'ETAT | De Bock H | A 1 INJECTION PLASTICS | LUCIA DE HAES | MEDISTRAT

BABY LUX is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BABY LUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04125610351. Het bedrijf BABY LUX bevindt zich op het adres: BAAN NAAR BREE 31; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 274,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Babyspullen. Producten gemaakt in BABY LUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BABY LUX is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BABY LUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BABY LUX, openstaande posities, locatie van BABY LUX op de kaart.

BABY LUX is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BABY LUX, company assigned to the tax number BE04125610351. The company BABY LUX is located at the address: BAAN NAAR BREE 31; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 274,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Babyspullen. Products created in BABY LUX were not found.
The main activity of BABY LUX is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BABY LUX is not available. You also can look at reviews of BABY LUX, open positions, location of BABY LUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BABY LUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BABY LUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BABY LUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BABY LUX, employees, financial statistics.