MAGDELEEN DE VLIEGHERE

Contactgegevens MAGDELEEN DE VLIEGHERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAGDELEEN DE VLIEGHERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAGDELEEN DE VLIEGHERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOORNIKSEWIJK 40BA; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56214313 (+32-56214313) 56214313 (+32-56214313)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAGDELEEN DE VLIEGHERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAGDELEEN DE VLIEGHERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAGDELEEN DE VLIEGHERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAGDELEEN DE VLIEGHERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAGDELEEN DE VLIEGHERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAGDELEEN DE VLIEGHERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAGDELEEN DE VLIEGHERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAGDELEEN DE VLIEGHERE
Products information MAGDELEEN DE VLIEGHERE

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in MAGDELEEN DE VLIEGHERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAGDELEEN DE VLIEGHERE
(Get full report from official database of BE for MAGDELEEN DE VLIEGHERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAGDELEEN DE VLIEGHERE
Addition kinds of activities for MAGDELEEN DE VLIEGHERE

35529900. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
38290505. Niveaumeters, stralingstype | Level gauges, radiation type
39539903. Letters (markeringsapparaten), metaal | Letters (marking devices), metal
45810102. Luchthaven hangar verhuur | Airport hangar rental
59470100. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties

Werken bij MAGDELEEN DE VLIEGHERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAGDELEEN DE VLIEGHERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAGDELEEN DE VLIEGHERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAGDELEEN DE VLIEGHERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

  • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Aanvullers gezocht bij Albert Heijn voor flexibele pool, niet student of student! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Albert Heijn Brugge zijn wij op zoek naar aanvullers die op flexibele basis kunnen werken bij Albert Heijn! Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit een leuke opportuniteit voor jou! Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, het netjes houden van de winkel en klantgericht advies geven aan de klanten van Albert Heijn.

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • Monteur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een MONTEUR BOVENLEIDING Je staat in voor het monteren en demonteren van onderdelen aan de bovenleiding, afrollen van kabels, bedienen spoormachines en het plaatsen van funderingspalen

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • Kok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: 5th AVENUE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

  • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

  • DOCENT FRANS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van MAGDELEEN DE VLIEGHERE in sociale netwerken
Look for responds of MAGDELEEN DE VLIEGHERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAGDELEEN DE VLIEGHERE. Laat een reactie achter voor MAGDELEEN DE VLIEGHERE. MAGDELEEN DE VLIEGHERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAGDELEEN DE VLIEGHERE. Leave a respond for MAGDELEEN DE VLIEGHERE. MAGDELEEN DE VLIEGHERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAGDELEEN DE VLIEGHERE op de google maps. Adres en contacten MAGDELEEN DE VLIEGHERE
Location of MAGDELEEN DE VLIEGHERE on the google maps. Address and contacts of MAGDELEEN DE VLIEGHERE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAGDELEEN DE VLIEGHERE MAGDELEEN DE VLIEGHERE: MARCEL VAN POECKE | Eurafor SA | PIZZA POLDOS | ANDRE CLAREBOUT | KOEN QUAEGEBEUR

Other related companies as MAGDELEEN DE VLIEGHERE: MARCEL VAN POECKE | Eurafor SA | PIZZA POLDOS | ANDRE CLAREBOUT | KOEN QUAEGEBEUR

MAGDELEEN DE VLIEGHERE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAGDELEEN DE VLIEGHERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf MAGDELEEN DE VLIEGHERE bevindt zich op het adres: DOORNIKSEWIJK 40BA; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in MAGDELEEN DE VLIEGHERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAGDELEEN DE VLIEGHERE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAGDELEEN DE VLIEGHERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAGDELEEN DE VLIEGHERE, openstaande posities, locatie van MAGDELEEN DE VLIEGHERE op de kaart.

MAGDELEEN DE VLIEGHERE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAGDELEEN DE VLIEGHERE, company assigned to the tax number BE08681915283. The company MAGDELEEN DE VLIEGHERE is located at the address: DOORNIKSEWIJK 40BA; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dierenartsen. Products created in MAGDELEEN DE VLIEGHERE were not found.
The main activity of MAGDELEEN DE VLIEGHERE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAGDELEEN DE VLIEGHERE is not available. You also can look at reviews of MAGDELEEN DE VLIEGHERE, open positions, location of MAGDELEEN DE VLIEGHERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAGDELEEN DE VLIEGHERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAGDELEEN DE VLIEGHERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAGDELEEN DE VLIEGHERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAGDELEEN DE VLIEGHERE, employees, financial statistics.