WE MEN

Contactgegevens WE MEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WE MEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WE MEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROOTENSTRAAT 8; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89356884 (+32-89356884) 89356884 (+32-89356884)

Fax (fax): +32 (2) 555-50-33 +32 (2) 555-50-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WE MEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WE MEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WE MEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WE MEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WE MEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WE MEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WE MEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WE MEN
Products information WE MEN

BTW identificatienummer (tax): BE06038604736
Ondernemingsnummer: 2067871093
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 434,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in WE MEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding; Herenkledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WE MEN
(Get full report from official database of BE for WE MEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WE MEN
Addition kinds of activities for WE MEN

5992. Bloemisten | Florists
252101. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
384100. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
17310302. Installatie van glasvezelkabel | Fiber optic cable installation
24990702. Rattan ware, behalve meubels | Rattan ware, except furniture
58120112. Mexicaans restaurant | Mexican restaurant
82499906. Reisagentschool | Travel agent school

Werken bij WE MEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WE MEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WE MEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WE MEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

  • STUDENT: MEDEWERKER BEENHOUWERIJ IN HET WEEKEND (BOEKHOUTE)

    Regio: BOEKHOUTE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die wekelijks of tweewekelijks kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • KATOEN NATIE is looking for motivated JOBSTUDENTS (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work one or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Antwerp near Kallo, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Depending on your schedule, you can work when it suits you! Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, private transportation is provided. Departure is one hour in advance at specific locations in: Antwerp, Merksem, Beveren, Sint-Niklaas. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 03 658 90 35. We will contact you shortly!

  • Word jij onze nieuwe beleidsmedewerker jeugdruimte en mobiliteit? (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: De Ambrassade

    Type: Vaste Job

    Jouw missie in onze organisatie Als beleidsmedewerker ruimte werk je in duo met een andere beleidsmedewerker ‘ruimte’ die vooral gespecialiseerd is in jeugdwerkinfrastructuur en jeugdtoerisme. Jullie beiden zorgen samen voor sterk beleidswerk rond alle thema’s die gelinkt kunnen worden aan (jeugdwerk)ruimte, jeugdtoerisme en mobiliteit. Duurzaamheid, participatie en extra aandacht voor maatschappelijk kwetsbaarheid zijn rode draden in al onze beleidsdomeinen. Jij bent verantwoordelijk voor het nieuwe project “Openstellen van schoolspeelplaatsen voor jeugdwerk” Via het project “Natuurrijke, bewegingsvriendelijke en gedeelde schoolspeelplaatsen” wil De Ambrassade schoolspeelplaatsen omvormen tot uitdagende en natuurrijke speelplekken die niet enkel tijdens de schooluren gebruikt worden, maar ook daarbuiten. Op die manier worden schoolspeelplaatsen waardevolle speelterreinen voor jeugdwerk en boeiende ontmoetingsplekken voor de buurt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van dit project (looptijd 2018-2020). Je bouwt het netwerk uit dat nodig is om dit project kwaliteitsvol uit te bouwen. Je coördineert vormingsmomenten voor scholen die willen deelnemen aan dit project. Op het einde van het project zorg je voor een sterk publieksmoment en publicatie die inspirerend zijn voor beleidsmakers, scholen, jeugdwerk en andere partners. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in sterke beleidsaanbevelingen. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in goede ondersteuning van het jeugdwerk. Jij bent verantwoordelijk voor het beleidswerk voor de Vlaamse Jeugdraad en De Ambrassade mbt ruimte en mobiliteit Je legt in het kader van een geïntegreerd Vlaams jeugdbeleid de link tussen enerzijds de positie van kinderen, jongeren en hun verenigingen en anderzijds het ruimte- en mobiliteitsbeleid in brede zin. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle uitbouw van beleidstrajecten mbt ruimte en mobiliteit. Je vertrekt steeds vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren, en vanuit geloof in de kracht van jeugdwerk, en legt van daar uit linken met de beleidsdomeinen ruimte en mobiliteit. Je werkt concrete beleidsaanbevelingen uit mbt ruimte en mobiliteit en bent aanspreekpunt voor jeugdorganisaties en beleidsmakers. Je neemt hierin een signaalfunctie op. Je ontwikkelt visie over jeugdruimte- en mobiliteitsbeleid en zet deze visie om in de praktijk. Je vertegenwoordigt De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad op diverse beleidsplatforms. Je bouwt een sterk netwerk uit met beleidsmakers en het middenveld en benut deze wanneer er zich goede samenwerkingskansen voordoen.

  • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

    Type: Vaste Job

    Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Docent Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van WE MEN in sociale netwerken
Look for responds of WE MEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WE MEN. Laat een reactie achter voor WE MEN. WE MEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WE MEN. Leave a respond for WE MEN. WE MEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WE MEN op de google maps. Adres en contacten WE MEN
Location of WE MEN on the google maps. Address and contacts of WE MEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WE MEN WE MEN: FLPITOMA BVBA | MOUSCRON VOLAILLES | DANNY CAPPAERT | Schepens NV | PHILIPPE HALLET

Other related companies as WE MEN: FLPITOMA BVBA | MOUSCRON VOLAILLES | DANNY CAPPAERT | Schepens NV | PHILIPPE HALLET

WE MEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WE MEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06038604736. Het bedrijf WE MEN bevindt zich op het adres: ROOTENSTRAAT 8; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 434,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Baby- and kinderkleding; Herenkledingzaken. Producten gemaakt in WE MEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WE MEN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WE MEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WE MEN, openstaande posities, locatie van WE MEN op de kaart.

WE MEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is WE MEN, company assigned to the tax number BE06038604736. The company WE MEN is located at the address: ROOTENSTRAAT 8; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 434,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Baby- and kinderkleding; Herenkledingzaken. Products created in WE MEN were not found.
The main activity of WE MEN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WE MEN is not available. You also can look at reviews of WE MEN, open positions, location of WE MEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WE MEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WE MEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WE MEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WE MEN, employees, financial statistics.