ELSA DE BELDER

Contactgegevens ELSA DE BELDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELSA DE BELDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELSA DE BELDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE BRIERSTRAAT 9; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33212285 (+32-33212285) 33212285 (+32-33212285)

Fax (fax): +32 (61) 346-28-64 +32 (61) 346-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELSA DE BELDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELSA DE BELDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELSA DE BELDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELSA DE BELDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELSA DE BELDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELSA DE BELDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELSA DE BELDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELSA DE BELDER
Products information ELSA DE BELDER

BTW identificatienummer (tax): BE04601318359
Ondernemingsnummer: 5753509521
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ELSA DE BELDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELSA DE BELDER
(Get full report from official database of BE for ELSA DE BELDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELSA DE BELDER
Addition kinds of activities for ELSA DE BELDER

26780301. Papeteries: gemaakt van aangekochte materialen | Papeteries: made from purchased materials
29110000. Petroleumraffinage | Petroleum refining
50519907. Staven, metaal | Rods, metal
59420000. Boekwinkels | Book stores
59619904. Kaarten, postorder | Cards, mail order
62110304. Olie royalties dealers | Oil royalties dealers

Werken bij ELSA DE BELDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELSA DE BELDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELSA DE BELDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELSA DE BELDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Autowasser (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLMEN)

    Regio: OLMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

  • ENGINEER OPERATIONEEL BEHEERDER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676387-inline.html?cid=Partner_VDAB Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. -Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. -Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. -Uitstekende planning en organisatie skills. -Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. -Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. -Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. -Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. -Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, git/svn,zookeeper, ) -Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiseren de van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. -Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. -Communicatief sterke eigenschap -Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. -Bijdrage in alle overlegstructuren. -Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en sharepoint -Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...)   Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4   Gradatie 0 -  slecht  5 - zeer goed Een freelance of vaste job Freelance voor een langere termijn als 6 maanden

  • Afwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

    Type: Flexijob

    u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

Zoek naar antwoorden van ELSA DE BELDER in sociale netwerken
Look for responds of ELSA DE BELDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELSA DE BELDER. Laat een reactie achter voor ELSA DE BELDER. ELSA DE BELDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELSA DE BELDER. Leave a respond for ELSA DE BELDER. ELSA DE BELDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELSA DE BELDER op de google maps. Adres en contacten ELSA DE BELDER
Location of ELSA DE BELDER on the google maps. Address and contacts of ELSA DE BELDER

Andere gerelateerde bedrijven als come ELSA DE BELDER ELSA DE BELDER: VANDIKKELEN PATRICK | ROGER DECKERS | GARAGE VANQUEKELBERGHE | NANA'S B. HAIRSTYLE | Dans-Quairiat D

Other related companies as ELSA DE BELDER: VANDIKKELEN PATRICK | ROGER DECKERS | GARAGE VANQUEKELBERGHE | NANA'S B. HAIRSTYLE | Dans-Quairiat D

ELSA DE BELDER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELSA DE BELDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04601318359. Het bedrijf ELSA DE BELDER bevindt zich op het adres: DE BRIERSTRAAT 9; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in ELSA DE BELDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELSA DE BELDER is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELSA DE BELDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELSA DE BELDER, openstaande posities, locatie van ELSA DE BELDER op de kaart.

ELSA DE BELDER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELSA DE BELDER, company assigned to the tax number BE04601318359. The company ELSA DE BELDER is located at the address: DE BRIERSTRAAT 9; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dierenartsen. Products created in ELSA DE BELDER were not found.
The main activity of ELSA DE BELDER is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ELSA DE BELDER is not available. You also can look at reviews of ELSA DE BELDER, open positions, location of ELSA DE BELDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELSA DE BELDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELSA DE BELDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELSA DE BELDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELSA DE BELDER, employees, financial statistics.