DIDIER EECKHOUT

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • DIDIER EECKHOUT

Contactgegevens DIDIER EECKHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIDIER EECKHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIDIER EECKHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MONT SAINT-PONT 81; 1440; BRAINE-LE-CHATEAU, België

Telefoon (phone): 23663114 (+32-23663114) 23663114 (+32-23663114)

Fax (fax): +32 (15) 732-11-10 +32 (15) 732-11-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIDIER EECKHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIDIER EECKHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIDIER EECKHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIDIER EECKHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIDIER EECKHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIDIER EECKHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIDIER EECKHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIDIER EECKHOUT
Products information DIDIER EECKHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE08775573730
Ondernemingsnummer: 9556427001
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in DIDIER EECKHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIDIER EECKHOUT
(Get full report from official database of BE for DIDIER EECKHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIDIER EECKHOUT
Addition kinds of activities for DIDIER EECKHOUT

226999. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
349199. Industriële kleppen, nec | Industrial valves, nec
14469909. Silica mijnbouw | Silica mining
27590201. Speelkaarten: afdrukken, nsk | Playing cards: printing, nsk
31729900. Persoonlijke lederwaren, nec, nec | Personal leather goods, nec, nec
37289900. Vliegtuigen onderdelen en uitrusting, nec, nec | Aircraft parts and equipment, nec, nec

Werken bij DIDIER EECKHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIDIER EECKHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIDIER EECKHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIDIER EECKHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Chocolade - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een chocolade bedrijf in Hoogstraten zoeken we inpakkers die zware lasten kunnen tillen. Je takenpakket bestaat uit: - grondstoffen toevoegen aan de productiemachines - kwaliteitscontrole uitvoeren - klaar gemaakt product uit de machine halen - Dit breng je dan naar de inpak afdeling. Interesse om als inpakker / handlanger te werken? Solliciteer dan snel!

  • Bekister (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken voor een modern bouwbedrijf dat grote bouwprojecten uitvoert? Op termijn zijn er zeker doorgroeimogelijkheden mogelijk tot ploegbaas of meestergast. -vertrek en eindpunt is in Aalter

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • Medewerker poetsdienst regio Rupelstreek (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Vaste Job

    OTV Home Care is reeds jaren een gevestigde waarde in de thuiszorg en breidt zich nog steeds uit. Als medewerker van onze poetsdienst bied je ondersteuning aan zorgbehoevenden die omwille van gezondheidsredenen voor het onderhoud van de woning niet meer kunnen instaan. Jouw taakinhoud bestaat uit het schoonmaken van hun woning.

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • Technisch Tekenaar (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Technisch tekenaar Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een technisch tekenaar; Ondersteunend tekenwerk; Deeltekeningen omzetten in productietekeningen ; De klant is gespecialiseerd in podiumbouw, dus jou taak bestaat oa uit het mee ontwerpen en uittekenen van deze podia;

  • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van DIDIER EECKHOUT in sociale netwerken
Look for responds of DIDIER EECKHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIDIER EECKHOUT. Laat een reactie achter voor DIDIER EECKHOUT. DIDIER EECKHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIDIER EECKHOUT. Leave a respond for DIDIER EECKHOUT. DIDIER EECKHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIDIER EECKHOUT op de google maps. Adres en contacten DIDIER EECKHOUT
Location of DIDIER EECKHOUT on the google maps. Address and contacts of DIDIER EECKHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come DIDIER EECKHOUT DIDIER EECKHOUT: DROOGKUIS HUL SHOP | TER OUDE POSTE | GEFER-BELGIUM | Radermacher SPRL | Deloitte & Touche

Other related companies as DIDIER EECKHOUT: DROOGKUIS HUL SHOP | TER OUDE POSTE | GEFER-BELGIUM | Radermacher SPRL | Deloitte & Touche

DIDIER EECKHOUT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIDIER EECKHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08775573730. Het bedrijf DIDIER EECKHOUT bevindt zich op het adres: RUE DE MONT SAINT-PONT 81; 1440; BRAINE-LE-CHATEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in DIDIER EECKHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIDIER EECKHOUT is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIDIER EECKHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIDIER EECKHOUT, openstaande posities, locatie van DIDIER EECKHOUT op de kaart.

DIDIER EECKHOUT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIDIER EECKHOUT, company assigned to the tax number BE08775573730. The company DIDIER EECKHOUT is located at the address: RUE DE MONT SAINT-PONT 81; 1440; BRAINE-LE-CHATEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dierenartsen. Products created in DIDIER EECKHOUT were not found.
The main activity of DIDIER EECKHOUT is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DIDIER EECKHOUT is not available. You also can look at reviews of DIDIER EECKHOUT, open positions, location of DIDIER EECKHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIDIER EECKHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIDIER EECKHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIDIER EECKHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIDIER EECKHOUT, employees, financial statistics.