BERNARD VAN DEN NOORTGATE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • BERNARD VAN DEN NOORTGATE
Private companiesFood and Kindred Products • BERNARD VAN DEN NOORTGATE

Contactgegevens BERNARD VAN DEN NOORTGATE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNARD VAN DEN NOORTGATE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNARD VAN DEN NOORTGATE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PL. DE MASNUY-ST.-PIERRE 22; 7050; JURBISE, België

Telefoon (phone): 65225726 (+32-65225726) 65225726 (+32-65225726)

Fax (fax): +32 (59) 951-29-76 +32 (59) 951-29-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNARD VAN DEN NOORTGATE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNARD VAN DEN NOORTGATE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNARD VAN DEN NOORTGATE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNARD VAN DEN NOORTGATE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNARD VAN DEN NOORTGATE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNARD VAN DEN NOORTGATE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNARD VAN DEN NOORTGATE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNARD VAN DEN NOORTGATE
Products information BERNARD VAN DEN NOORTGATE

BTW identificatienummer (tax): BE07619812011
Ondernemingsnummer: 4199493408
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in BERNARD VAN DEN NOORTGATE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNARD VAN DEN NOORTGATE
(Get full report from official database of BE for BERNARD VAN DEN NOORTGATE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNARD VAN DEN NOORTGATE
Addition kinds of activities for BERNARD VAN DEN NOORTGATE

1522. Woningbouw, nv | Residential construction, nec
10310100. Loodertsmijnen | Lead ores mining
36510113. platenspelers | Phonographs
51490101. Kookoliën | Cooking oils
82490102. Beroepsopleiding | Vocational apprentice training

Werken bij BERNARD VAN DEN NOORTGATE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNARD VAN DEN NOORTGATE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNARD VAN DEN NOORTGATE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNARD VAN DEN NOORTGATE. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Restaurantmedewerker (m/v) - flexi/student (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een "lekkere" studenten- of flexijob? Maakt de geur van frietjes jou gelukkig? Zin om tijdens jouw pauzes vlug even naar het shoppingcenter te lopen? Perfect, wij zijn op zoek naar extra medewerkers (m/v) voor een fastfoodrestaurant te Wetteren. Wat doe je precies? - Klanten begroeten - Frietjes bakken - Dranken klaarzetten - Bestelling aan tafel brengen - Afrekenen - Poetsen

  • Studenten voor in een callcenter op Zaterdag (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar vlotte, commercieele en aangelegde studenten die graag willen werken als callcentermedewerker. - tijdens de vakantieperiodes ( zomer - en kerstvakantie) of op ZATERDAG.

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

  • Studiebegeleider rechten (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

Zoek naar antwoorden van BERNARD VAN DEN NOORTGATE in sociale netwerken
Look for responds of BERNARD VAN DEN NOORTGATE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNARD VAN DEN NOORTGATE. Laat een reactie achter voor BERNARD VAN DEN NOORTGATE. BERNARD VAN DEN NOORTGATE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNARD VAN DEN NOORTGATE. Leave a respond for BERNARD VAN DEN NOORTGATE. BERNARD VAN DEN NOORTGATE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNARD VAN DEN NOORTGATE op de google maps. Adres en contacten BERNARD VAN DEN NOORTGATE
Location of BERNARD VAN DEN NOORTGATE on the google maps. Address and contacts of BERNARD VAN DEN NOORTGATE

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNARD VAN DEN NOORTGATE BERNARD VAN DEN NOORTGATE: Golf & Business Club SA | JOSEPH HANCE | Cheron E | Kuhn G | Starrenhof

Other related companies as BERNARD VAN DEN NOORTGATE: Golf & Business Club SA | JOSEPH HANCE | Cheron E | Kuhn G | Starrenhof

BERNARD VAN DEN NOORTGATE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNARD VAN DEN NOORTGATE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07619812011. Het bedrijf BERNARD VAN DEN NOORTGATE bevindt zich op het adres: PL. DE MASNUY-ST.-PIERRE 22; 7050; JURBISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in BERNARD VAN DEN NOORTGATE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERNARD VAN DEN NOORTGATE is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNARD VAN DEN NOORTGATE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNARD VAN DEN NOORTGATE, openstaande posities, locatie van BERNARD VAN DEN NOORTGATE op de kaart.

BERNARD VAN DEN NOORTGATE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNARD VAN DEN NOORTGATE, company assigned to the tax number BE07619812011. The company BERNARD VAN DEN NOORTGATE is located at the address: PL. DE MASNUY-ST.-PIERRE 22; 7050; JURBISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dierenartsen. Products created in BERNARD VAN DEN NOORTGATE were not found.
The main activity of BERNARD VAN DEN NOORTGATE is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNARD VAN DEN NOORTGATE is not available. You also can look at reviews of BERNARD VAN DEN NOORTGATE, open positions, location of BERNARD VAN DEN NOORTGATE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNARD VAN DEN NOORTGATE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNARD VAN DEN NOORTGATE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNARD VAN DEN NOORTGATE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNARD VAN DEN NOORTGATE, employees, financial statistics.