ANTONY LAMBRECHTS

Contactgegevens ANTONY LAMBRECHTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTONY LAMBRECHTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTONY LAMBRECHTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUURBEMDE 9; 3380; GLABBEEK, België

Telefoon (phone): 16779219 (+32-16779219) 16779219 (+32-16779219)

Fax (fax): +32 (13) 316-63-20 +32 (13) 316-63-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTONY LAMBRECHTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTONY LAMBRECHTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTONY LAMBRECHTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTONY LAMBRECHTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTONY LAMBRECHTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTONY LAMBRECHTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTONY LAMBRECHTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTONY LAMBRECHTS
Products information ANTONY LAMBRECHTS

BTW identificatienummer (tax): BE04161865234
Ondernemingsnummer: 1868743896
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ANTONY LAMBRECHTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTONY LAMBRECHTS
(Get full report from official database of BE for ANTONY LAMBRECHTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTONY LAMBRECHTS
Addition kinds of activities for ANTONY LAMBRECHTS

236903. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
26310305. Verpakkingsbord | Packaging board
36439904. Bliksembeveiligingsapparatuur | Lightning protection equipment
63310101. Federaal gewas verzekeringsmaatschappij | Federal crop insurance corporation
76990100. Reparatie van professionele instrumenten | Professional instrument repair services

Werken bij ANTONY LAMBRECHTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTONY LAMBRECHTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTONY LAMBRECHTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTONY LAMBRECHTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

  • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

  • Mechanieker met ervaring!!! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mechanische montage en demontage Onderhoud en herstellingen (zeer veel motoren en pompen) Plan kunnen lezen Zeer flexibel kunnen werken in uren en werk Vaak op verplaatsing VCA (bijkomende attesten is een pluspunt) Rijbewijs B

  • Operated Forwarder (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Behandelen van expeditiedossiers Ontvangen van binnenkomende orders Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket Controleren van de door de klant verstrekte gegevens Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant Aanmaken van de nodige documenten Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur Klasseren van afgewerkte dossiers Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier Coördinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • HUISHOUDHULP HEIST OP DEN BERG (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Heist-op-den-Berg (Begijnendijk) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Handige student herfstvakantie (ROESBRUGGE-HARINGE)

    Regio: ROESBRUGGE-HARINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Roesbrugge zoeken we naar een handige student. Deze klant zal een atelier inrichten en zoekt hierbij hulp. Je helpt bij het schilderen van de muren van het gebouw, plaatsen van rekken,...

  • Jobstudent ontbijtmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HOTEL RUBENS GROTE MARKT

    Type: Studentenjob

    Hotel Rubens-Grote Markt is een luxe boutique stijl hotel gelegen aan een rustige straat op minder dan 1 minuut lopen van de Grote Markt te Antwerpen. Het ligt in het historische hart van deze stad, op loopafstand van alle belangrijke musea, de kathedraal, winkelstraten zoals de Meir en de Groenplaats en diverse interessante antiekwinkels. Het hotel is op zoek naar een leuke jobstudent die vooral de volgende taken zal uitvoeren: Zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt Verzorgen van de mice en place, dekken van tafels, klaarleggen van bestek, afruimen van tafels Klaarzetten en afbouwen van het ontbijtbuffet Opruimen en schoonmaken van de werkruimten Afwassen Reinigen van de ontbijtruimte

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van ANTONY LAMBRECHTS in sociale netwerken
Look for responds of ANTONY LAMBRECHTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTONY LAMBRECHTS. Laat een reactie achter voor ANTONY LAMBRECHTS. ANTONY LAMBRECHTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTONY LAMBRECHTS. Leave a respond for ANTONY LAMBRECHTS. ANTONY LAMBRECHTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTONY LAMBRECHTS op de google maps. Adres en contacten ANTONY LAMBRECHTS
Location of ANTONY LAMBRECHTS on the google maps. Address and contacts of ANTONY LAMBRECHTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTONY LAMBRECHTS ANTONY LAMBRECHTS: HUIS ALEXIA | V.C. FEMINA HUY | BANCONTACT-MISTER CASH | De Meyer E | IMMO CHRISTOPHE PROMOTION

Other related companies as ANTONY LAMBRECHTS: HUIS ALEXIA | V.C. FEMINA HUY | BANCONTACT-MISTER CASH | De Meyer E | IMMO CHRISTOPHE PROMOTION

ANTONY LAMBRECHTS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTONY LAMBRECHTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04161865234. Het bedrijf ANTONY LAMBRECHTS bevindt zich op het adres: ZUURBEMDE 9; 3380; GLABBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in ANTONY LAMBRECHTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTONY LAMBRECHTS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTONY LAMBRECHTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTONY LAMBRECHTS, openstaande posities, locatie van ANTONY LAMBRECHTS op de kaart.

ANTONY LAMBRECHTS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTONY LAMBRECHTS, company assigned to the tax number BE04161865234. The company ANTONY LAMBRECHTS is located at the address: ZUURBEMDE 9; 3380; GLABBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dierenartsen. Products created in ANTONY LAMBRECHTS were not found.
The main activity of ANTONY LAMBRECHTS is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTONY LAMBRECHTS is not available. You also can look at reviews of ANTONY LAMBRECHTS, open positions, location of ANTONY LAMBRECHTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTONY LAMBRECHTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTONY LAMBRECHTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTONY LAMBRECHTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTONY LAMBRECHTS, employees, financial statistics.