ANNE-SOPHIE VAN LAERE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • ANNE-SOPHIE VAN LAERE
Private companiesTextile Mill Products • ANNE-SOPHIE VAN LAERE

Contactgegevens ANNE-SOPHIE VAN LAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE-SOPHIE VAN LAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE-SOPHIE VAN LAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AN DEN HOFWIESEN 8; 4750; B?TGENBACH/BUTGENBACH, België

Telefoon (phone): 80445246 (+32-80445246) 80445246 (+32-80445246)

Fax (fax): +32 (16) 604-35-94 +32 (16) 604-35-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE-SOPHIE VAN LAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE-SOPHIE VAN LAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE-SOPHIE VAN LAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE-SOPHIE VAN LAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE-SOPHIE VAN LAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE-SOPHIE VAN LAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE-SOPHIE VAN LAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE-SOPHIE VAN LAERE
Products information ANNE-SOPHIE VAN LAERE

BTW identificatienummer (tax): BE05451385498
Ondernemingsnummer: 3649353027
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ANNE-SOPHIE VAN LAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE-SOPHIE VAN LAERE
(Get full report from official database of BE for ANNE-SOPHIE VAN LAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE-SOPHIE VAN LAERE
Addition kinds of activities for ANNE-SOPHIE VAN LAERE

2342. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
3691. Oplaadbatterijen | Storage batteries
382300. Process controle instrumenten | Process control instruments
20529900. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
20640101. Chocolade bedekte data | Chocolate covered dates
80110503. dermatologist | Dermatologist
82229903. Technisch Instituut | Technical institute

Werken bij ANNE-SOPHIE VAN LAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE-SOPHIE VAN LAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE-SOPHIE VAN LAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE-SOPHIE VAN LAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren m/v: - Je staat in voor de bediening van productiemachines - Je stelt eigenhandig de machine in en controleert de werking - Je bent continu bezig met het opvolgen van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid - Je communiceert problemen tijdig met de supervisor

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herent – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • STAGAIR Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdesign. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdesigner. Als stagiair webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van ANNE-SOPHIE VAN LAERE in sociale netwerken
Look for responds of ANNE-SOPHIE VAN LAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE-SOPHIE VAN LAERE. Laat een reactie achter voor ANNE-SOPHIE VAN LAERE. ANNE-SOPHIE VAN LAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE-SOPHIE VAN LAERE. Leave a respond for ANNE-SOPHIE VAN LAERE. ANNE-SOPHIE VAN LAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE-SOPHIE VAN LAERE op de google maps. Adres en contacten ANNE-SOPHIE VAN LAERE
Location of ANNE-SOPHIE VAN LAERE on the google maps. Address and contacts of ANNE-SOPHIE VAN LAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE-SOPHIE VAN LAERE ANNE-SOPHIE VAN LAERE: FLMONDI PACKAGING POPERINGE NV | LUCIEN DE JONGE | Chaussure Récré (La) | RUEBENS MARC | ALAIN DEVALKENEER

Other related companies as ANNE-SOPHIE VAN LAERE: FLMONDI PACKAGING POPERINGE NV | LUCIEN DE JONGE | Chaussure Récré (La) | RUEBENS MARC | ALAIN DEVALKENEER

ANNE-SOPHIE VAN LAERE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE-SOPHIE VAN LAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05451385498. Het bedrijf ANNE-SOPHIE VAN LAERE bevindt zich op het adres: AN DEN HOFWIESEN 8; 4750; B?TGENBACH/BUTGENBACH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 108,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in ANNE-SOPHIE VAN LAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANNE-SOPHIE VAN LAERE is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE-SOPHIE VAN LAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE-SOPHIE VAN LAERE, openstaande posities, locatie van ANNE-SOPHIE VAN LAERE op de kaart.

ANNE-SOPHIE VAN LAERE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE-SOPHIE VAN LAERE, company assigned to the tax number BE05451385498. The company ANNE-SOPHIE VAN LAERE is located at the address: AN DEN HOFWIESEN 8; 4750; B?TGENBACH/BUTGENBACH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 108,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dierenartsen. Products created in ANNE-SOPHIE VAN LAERE were not found.
The main activity of ANNE-SOPHIE VAN LAERE is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE-SOPHIE VAN LAERE is not available. You also can look at reviews of ANNE-SOPHIE VAN LAERE, open positions, location of ANNE-SOPHIE VAN LAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE-SOPHIE VAN LAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE-SOPHIE VAN LAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE-SOPHIE VAN LAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE-SOPHIE VAN LAERE, employees, financial statistics.