ROOMBOERKE II

Contactgegevens ROOMBOERKE II: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROOMBOERKE II: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROOMBOERKE II

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOCHTEMANWEG 2; 3580; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11433535 (+32-11433535) 11433535 (+32-11433535)

Fax (fax): +32 (59) 557-60-56 +32 (59) 557-60-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROOMBOERKE II: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROOMBOERKE II"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROOMBOERKE II"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROOMBOERKE II, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROOMBOERKE II. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROOMBOERKE II, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROOMBOERKE II. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROOMBOERKE II
Products information ROOMBOERKE II

BTW identificatienummer (tax): BE02812744140
Ondernemingsnummer: 8482513427
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ROOMBOERKE II zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diepvriesproducten Gh; Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROOMBOERKE II
(Get full report from official database of BE for ROOMBOERKE II)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROOMBOERKE II
Addition kinds of activities for ROOMBOERKE II

7371. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
20759905. Sojaboonpoeder | Soybean powder
26790302. Wallpaper: gemaakt van gekocht papier | Wallpaper: made from purchased paper
28419903. Glycerine, ruw of geraffineerd: uit vetten | Glycerin, crude or refined: from fats
32310404. Leaded glas | Leaded glass
34290101. Bouwers hardware | Builders' hardware
38220502. Lijnregeling voor elektrische warmte | Line control for electric heat
38250226. Halfgeleider testapparatuur | Semiconductor test equipment
39150102. Juwelagers, synthetisch | Jewel bearings, synthetic

Werken bij ROOMBOERKE II: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROOMBOERKE II: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROOMBOERKE II. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROOMBOERKE II. Looking for open vacancies in other companies

  • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

  • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

  • Servicetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief over gans België zijn wij op zoek naar een servicetechnieker (m/v) voor de regio West-Vlaanderen. In ruil voor je inzet en kennis, krijg je een aantrekkelijk loonpakket (zie aanbod) Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, onderhouden en herstellen van verwarmingsketels. Bij problemen, analyseer je de situatie en zoekt naar de gepaste oplossing Je vertrekt steeds van thuis uit naar de klanten.

  • Postbode Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Mobiele kraanmachinist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een mobiele kraanman. Dit voor op een werf in Gent. Onze klant is gespecialiseerd in residentieel en utiliteitsbouw.

  • Productiearbeider (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Mechanische montage - Algemeen magazijn werk

  • Magazijnier - Nachtploeg (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde magazijniers, heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als magazijnier kan je instaan voor onderstaand takenpakket: - het picken van goederen; - het maken van karton; - het verpakken van goederen; - het sorteren van goederen; - het controleren van goederen; - ... Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - het aanvullen van goederen; - ....

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

Zoek naar antwoorden van ROOMBOERKE II in sociale netwerken
Look for responds of ROOMBOERKE II in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROOMBOERKE II. Laat een reactie achter voor ROOMBOERKE II. ROOMBOERKE II bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROOMBOERKE II. Leave a respond for ROOMBOERKE II. ROOMBOERKE II on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROOMBOERKE II op de google maps. Adres en contacten ROOMBOERKE II
Location of ROOMBOERKE II on the google maps. Address and contacts of ROOMBOERKE II

Andere gerelateerde bedrijven als come ROOMBOERKE II ROOMBOERKE II: GROEP ARGENTA | FIETSEN LUC SMETS | TOM HERMANS | TOP ELECTRIX | FA. VANHEE

Other related companies as ROOMBOERKE II: GROEP ARGENTA | FIETSEN LUC SMETS | TOM HERMANS | TOP ELECTRIX | FA. VANHEE

ROOMBOERKE II is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROOMBOERKE II, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02812744140. Het bedrijf ROOMBOERKE II bevindt zich op het adres: LOCHTEMANWEG 2; 3580; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 165,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diepvriesproducten Gh; Zuivelproducten. Producten gemaakt in ROOMBOERKE II zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROOMBOERKE II is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROOMBOERKE II is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROOMBOERKE II, openstaande posities, locatie van ROOMBOERKE II op de kaart.

ROOMBOERKE II is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROOMBOERKE II, company assigned to the tax number BE02812744140. The company ROOMBOERKE II is located at the address: LOCHTEMANWEG 2; 3580; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 165,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diepvriesproducten Gh; Zuivelproducten. Products created in ROOMBOERKE II were not found.
The main activity of ROOMBOERKE II is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROOMBOERKE II is not available. You also can look at reviews of ROOMBOERKE II, open positions, location of ROOMBOERKE II on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROOMBOERKE II, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROOMBOERKE II, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROOMBOERKE II, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROOMBOERKE II, employees, financial statistics.