GUY DEMARCHE

Contactgegevens GUY DEMARCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUY DEMARCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUY DEMARCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ARMAND BINET 10; 4140; SPRIMONT, België

Telefoon (phone): 43821690 (+32-43821690) 43821690 (+32-43821690)

Fax (fax): +32 (57) 326-74-61 +32 (57) 326-74-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUY DEMARCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUY DEMARCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUY DEMARCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUY DEMARCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUY DEMARCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUY DEMARCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUY DEMARCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUY DEMARCHE
Products information GUY DEMARCHE

BTW identificatienummer (tax): BE09963745117
Ondernemingsnummer: 5952362060
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in GUY DEMARCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diepvriesproducten Gh; Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUY DEMARCHE
(Get full report from official database of BE for GUY DEMARCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUY DEMARCHE
Addition kinds of activities for GUY DEMARCHE

17619904. Siding aannemer | Siding contractor
22111213. Plaids, katoen | Plaids, cotton
32720201. Batterijputten of dozen, beton | Battery wells or boxes, concrete
42120200. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
51490308. Zout, eetbaar | Salt, edible
59990800. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies
60359901. Federale spaar- en leningverenigingen | Federal savings and loan associations
79999912. Recreatie diensten | Recreation services

Werken bij GUY DEMARCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUY DEMARCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUY DEMARCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUY DEMARCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • Technisch operator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technisch operator gezocht 2 ploegen regio Tessenderlo. Als operator sta je in voor het technisch opvolgen van de machines, de bediening van machines, kwaliteitscontroles en je voert referentiewissels uit. Je werkt in een 2 ploegestelsel.

  • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

  • Jobstudent verkoop op zaterdag of zondag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je komt op zaterdag of zondag helpen in de winkel.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Handlanger betonboorder/ervaren betonboorder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q.B. EUROPE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij ter versterking van ons team gemotiveerde betonboorders, zowel handlangers als ervaren boorders. Het boren en zagen van beton in zowel kleinschalige projecten als grote werven Ervaring in deze specifieke sector is niet verreist maar wel een mooie sollicitie troef Wij zoeken kandidaten die zelfstandig kunnen werken en oplossingen zoeken Minstens in bezit zijn van rijbewijs B Collegiaal en eerlijk zijn Samenwerken met collega's ongeacht nationaliteit Bewust zijn voor de veiligheid van hemzelf en zijn omstanders Respect voor klanten, collega's en materialen

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van GUY DEMARCHE in sociale netwerken
Look for responds of GUY DEMARCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUY DEMARCHE. Laat een reactie achter voor GUY DEMARCHE. GUY DEMARCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUY DEMARCHE. Leave a respond for GUY DEMARCHE. GUY DEMARCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUY DEMARCHE op de google maps. Adres en contacten GUY DEMARCHE
Location of GUY DEMARCHE on the google maps. Address and contacts of GUY DEMARCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come GUY DEMARCHE GUY DEMARCHE: FLDORNACH INTERNATIONAL SA | Banque de l'Europe Méridionale 'BEMO' | JEAN-CLAUDE MARLIER | BONZAI | IPPON KARATE CLUB GEMBLOUX

Other related companies as GUY DEMARCHE: FLDORNACH INTERNATIONAL SA | Banque de l'Europe Méridionale 'BEMO' | JEAN-CLAUDE MARLIER | BONZAI | IPPON KARATE CLUB GEMBLOUX

GUY DEMARCHE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUY DEMARCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09963745117. Het bedrijf GUY DEMARCHE bevindt zich op het adres: RUE ARMAND BINET 10; 4140; SPRIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 246,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diepvriesproducten Gh; Zuivelproducten. Producten gemaakt in GUY DEMARCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUY DEMARCHE is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUY DEMARCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUY DEMARCHE, openstaande posities, locatie van GUY DEMARCHE op de kaart.

GUY DEMARCHE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUY DEMARCHE, company assigned to the tax number BE09963745117. The company GUY DEMARCHE is located at the address: RUE ARMAND BINET 10; 4140; SPRIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 246,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diepvriesproducten Gh; Zuivelproducten. Products created in GUY DEMARCHE were not found.
The main activity of GUY DEMARCHE is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GUY DEMARCHE is not available. You also can look at reviews of GUY DEMARCHE, open positions, location of GUY DEMARCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUY DEMARCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUY DEMARCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUY DEMARCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUY DEMARCHE, employees, financial statistics.