DE SCHUTTER

Contactgegevens DE SCHUTTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SCHUTTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SCHUTTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIELSBROEK 29; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32591177 32591177

Fax (fax): +32 (81) 879-39-95 +32 (81) 879-39-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SCHUTTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SCHUTTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SCHUTTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SCHUTTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SCHUTTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SCHUTTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SCHUTTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SCHUTTER
Products information DE SCHUTTER

BTW identificatienummer (tax): BE03988555908
Ondernemingsnummer: 7075439453
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 786,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in DE SCHUTTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diepvriesproducten Gh; Groenten and fruit Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SCHUTTER
(Get full report from official database of BE for DE SCHUTTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SCHUTTER
Addition kinds of activities for DE SCHUTTER

228200. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
355501. Drukpersen | Printing presses
382700. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
393101. Toetsenbord instrumenten en onderdelen | Keyboard instruments and parts
395599. Koolstofpapier en inktlinten, inkl | Carbon paper and inked ribbons, nec
35560213. Sifters, eten | Sifters, food
50870000. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment

Werken bij DE SCHUTTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SCHUTTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SCHUTTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SCHUTTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent aankoper (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • Winkelmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker wordt je ingeschakeld voor het vervullen van een gevarieerd takenpakket. Het te woord staan en helpen van klanten is daar een groot onderdeel van. Je zal mensen helpen met het vinden van artikelen of bij bepaalde vragen. Daarnaast moet de winkel ook regelmatig aangevuld worden. Heb je zelf wat technisch inzicht, dan is dit zeker een pluspunt! Je zal je onmiddellijk thuis voelen in deze setting.

  • Voltijdse verkoopfunctie - vast rooster - bakkerij Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote bakkerijketen met filialen over volledig Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelbediende voor de winkel in Sint-Lievens-Houtem. De winkel is nog vrij nieuw dus je komt terecht in een heel mooi filiaal.  Takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Uurrooster: Dinsdag gesloten 5 dagen/week Afwisselend zaterdag of zondag thuis Shift: 5u30 – 12u of 12u – 19u

  • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • metselaars voor renovatie en nieuwbouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN GESTEL - VAN PEER

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Afbraakwerken; Storten van beton; Metsen van ytong, snelbouw, gevelsteen; Uitzetten van gebouwen; Plaatsen van poutrels.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van DE SCHUTTER in sociale netwerken
Look for responds of DE SCHUTTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SCHUTTER. Laat een reactie achter voor DE SCHUTTER. DE SCHUTTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SCHUTTER. Leave a respond for DE SCHUTTER. DE SCHUTTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SCHUTTER op de google maps. Adres en contacten DE SCHUTTER
Location of DE SCHUTTER on the google maps. Address and contacts of DE SCHUTTER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SCHUTTER DE SCHUTTER: CشTة JARDIN | ANNE-MARIE VAN EYNDE | COIFFURE MONIQUE | KANTOOR VANDEWALLE S. | METAFRANC SA

Other related companies as DE SCHUTTER: CشTة JARDIN | ANNE-MARIE VAN EYNDE | COIFFURE MONIQUE | KANTOOR VANDEWALLE S. | METAFRANC SA

DE SCHUTTER is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SCHUTTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03988555908. Het bedrijf DE SCHUTTER bevindt zich op het adres: KIELSBROEK 29; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 786,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diepvriesproducten Gh; Groenten and fruit Gh. Producten gemaakt in DE SCHUTTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE SCHUTTER is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SCHUTTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SCHUTTER, openstaande posities, locatie van DE SCHUTTER op de kaart.

DE SCHUTTER is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SCHUTTER, company assigned to the tax number BE03988555908. The company DE SCHUTTER is located at the address: KIELSBROEK 29; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 786,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diepvriesproducten Gh; Groenten and fruit Gh. Products created in DE SCHUTTER were not found.
The main activity of DE SCHUTTER is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SCHUTTER is not available. You also can look at reviews of DE SCHUTTER, open positions, location of DE SCHUTTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SCHUTTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SCHUTTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SCHUTTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SCHUTTER, employees, financial statistics.