G.FROST DIEPVRIES

Contactgegevens G.FROST DIEPVRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.FROST DIEPVRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.FROST DIEPVRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIJSTERBESLAAN 12; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36663925 (+32-36663925) 36663925 (+32-36663925)

Fax (fax): +32 (84) 228-17-57 +32 (84) 228-17-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.FROST DIEPVRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.FROST DIEPVRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.FROST DIEPVRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.FROST DIEPVRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.FROST DIEPVRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.FROST DIEPVRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.FROST DIEPVRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.FROST DIEPVRIES
Products information G.FROST DIEPVRIES

BTW identificatienummer (tax): BE05516204833
Ondernemingsnummer: 3727355957
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 332,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in G.FROST DIEPVRIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diepvriesproducten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.FROST DIEPVRIES
(Get full report from official database of BE for G.FROST DIEPVRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.FROST DIEPVRIES
Addition kinds of activities for G.FROST DIEPVRIES

326904. Huishoudelijke artikelen van aardewerk, met uitzondering van keukenartikelen | Pottery household articles, except kitchen articles
363401. Elektrische huishoudelijke kooktoestellen | Electric household cooking appliances
369902. Elektrische lasapparatuur | Electrical welding equipment
869902. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations
25110400. Houten speelkamer meubels | Wood game room furniture
30899920. Voorraadvormen, kunststoffen | Stock shapes, plastics
35489901. Gas lasapparatuur | Gas welding equipment
39490102. Carts, caddy | Carts, caddy
57310000. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores

Werken bij G.FROST DIEPVRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.FROST DIEPVRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.FROST DIEPVRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.FROST DIEPVRIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Loenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Business Developer Keuringen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HASCO

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • Service technieker (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een medewerker die ter plaatste gaat bij de klanten voor nazicht, onderhoud en kleine herstellingen op brandbeveiligingsinstallaties.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van G.FROST DIEPVRIES in sociale netwerken
Look for responds of G.FROST DIEPVRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.FROST DIEPVRIES. Laat een reactie achter voor G.FROST DIEPVRIES. G.FROST DIEPVRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.FROST DIEPVRIES. Leave a respond for G.FROST DIEPVRIES. G.FROST DIEPVRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.FROST DIEPVRIES op de google maps. Adres en contacten G.FROST DIEPVRIES
Location of G.FROST DIEPVRIES on the google maps. Address and contacts of G.FROST DIEPVRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come G.FROST DIEPVRIES G.FROST DIEPVRIES: HUIS IMAGO | CE&T | D茅cor Center L'A | MARCEL DECOSTER | VAN BELLEGHEM-DUMAREY

Other related companies as G.FROST DIEPVRIES: HUIS IMAGO | CE&T | D茅cor Center L'A | MARCEL DECOSTER | VAN BELLEGHEM-DUMAREY

G.FROST DIEPVRIES is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G.FROST DIEPVRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05516204833. Het bedrijf G.FROST DIEPVRIES bevindt zich op het adres: LIJSTERBESLAAN 12; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 332,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diepvriesproducten Gh. Producten gemaakt in G.FROST DIEPVRIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G.FROST DIEPVRIES is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.FROST DIEPVRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.FROST DIEPVRIES, openstaande posities, locatie van G.FROST DIEPVRIES op de kaart.

G.FROST DIEPVRIES is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is G.FROST DIEPVRIES, company assigned to the tax number BE05516204833. The company G.FROST DIEPVRIES is located at the address: LIJSTERBESLAAN 12; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 332,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diepvriesproducten Gh. Products created in G.FROST DIEPVRIES were not found.
The main activity of G.FROST DIEPVRIES is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of G.FROST DIEPVRIES is not available. You also can look at reviews of G.FROST DIEPVRIES, open positions, location of G.FROST DIEPVRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.FROST DIEPVRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.FROST DIEPVRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.FROST DIEPVRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.FROST DIEPVRIES, employees, financial statistics.