CLEENEWERCK NEW

Contactgegevens CLEENEWERCK NEW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLEENEWERCK NEW: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLEENEWERCK NEW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANKRIJKLAAN 2; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57336458 (+32-57336458) 57336458 (+32-57336458)

Fax (fax): +32 (3) 633-77-68 +32 (3) 633-77-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLEENEWERCK NEW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLEENEWERCK NEW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLEENEWERCK NEW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLEENEWERCK NEW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLEENEWERCK NEW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLEENEWERCK NEW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLEENEWERCK NEW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLEENEWERCK NEW
Products information CLEENEWERCK NEW

BTW identificatienummer (tax): BE06243499755
Ondernemingsnummer: 1246643066
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in CLEENEWERCK NEW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diepvriesproducten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLEENEWERCK NEW
(Get full report from official database of BE for CLEENEWERCK NEW)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLEENEWERCK NEW
Addition kinds of activities for CLEENEWERCK NEW

519104. Paardensport | Equestrian equipment
919904. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government
29110101. Gas, raffinaderij | Gas, refinery
34239918. Mallets, printers ' | Mallets, printers'
35550402. Photoengraving machines | Photoengraving machines
36529901. Compacte laser schijven, vooraf opgenomen | Compact laser discs, prerecorded
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)
49119900. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec
82110202. Kostschool | Boarding school

Werken bij CLEENEWERCK NEW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLEENEWERCK NEW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLEENEWERCK NEW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLEENEWERCK NEW. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Lijnsorteerder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een recyclage bedrijf in de metaal gelegen in de regio Beveren zijn we op zoek naar een lijnsorteerder. Heb je ervaring met sorteren? Heb je een goeie kennis Nederlands? Heb je kennis van verschillende materialen? Dan zoeken wij jou!!! taken: Samen met het team instaan voor het uit sorteren van te recycleren materialen aan een automatische band.

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • Winkelbediende M/V slagerij supermarkt (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt zoekt Adecco een winkelbediende om vanaf eind augustus te werken op de slagerijafdeling. Samen met de beenhouwer sta je in voor de dagdagelijkse werking van de traiteursafdeling. Je voert bereidingen met vlees uit, zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent,... Hierbij hou je strikt rekening met de HACCP-normen. Ook pak je de verse producten in en vul je ze aan in de toonbank.

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • Medewerker scanning (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor op de afdeling scanning: Je zal werken met een handscanner. Je kan de producten op een pallet plaatsen en klaarmaken voor verzending. Je bent de laatste controle voor de verzending de deur uit gaat. Je werkt volgens de veiligheidsregels. Je werkt ordelijk en toont respect voor de goederen. Is deze vacature echt iets voor jou? Solliciteer dan meteen op het nummer 014 56 00 44 of via mail naar [email protected]

  • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: NMBS

    Type: Vaste Job

    Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

Zoek naar antwoorden van CLEENEWERCK NEW in sociale netwerken
Look for responds of CLEENEWERCK NEW in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLEENEWERCK NEW. Laat een reactie achter voor CLEENEWERCK NEW. CLEENEWERCK NEW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLEENEWERCK NEW. Leave a respond for CLEENEWERCK NEW. CLEENEWERCK NEW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLEENEWERCK NEW op de google maps. Adres en contacten CLEENEWERCK NEW
Location of CLEENEWERCK NEW on the google maps. Address and contacts of CLEENEWERCK NEW

Andere gerelateerde bedrijven als come CLEENEWERCK NEW CLEENEWERCK NEW: T.C. PLAINCHAMP | K.F.C. JONG VL. KRUIBEKE | Picco Bello | VANDENHAUTE CAPIAU | Citadel

Other related companies as CLEENEWERCK NEW: T.C. PLAINCHAMP | K.F.C. JONG VL. KRUIBEKE | Picco Bello | VANDENHAUTE CAPIAU | Citadel

CLEENEWERCK NEW is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLEENEWERCK NEW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06243499755. Het bedrijf CLEENEWERCK NEW bevindt zich op het adres: FRANKRIJKLAAN 2; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diepvriesproducten Gh. Producten gemaakt in CLEENEWERCK NEW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLEENEWERCK NEW is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLEENEWERCK NEW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLEENEWERCK NEW, openstaande posities, locatie van CLEENEWERCK NEW op de kaart.

CLEENEWERCK NEW is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLEENEWERCK NEW, company assigned to the tax number BE06243499755. The company CLEENEWERCK NEW is located at the address: FRANKRIJKLAAN 2; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diepvriesproducten Gh. Products created in CLEENEWERCK NEW were not found.
The main activity of CLEENEWERCK NEW is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CLEENEWERCK NEW is not available. You also can look at reviews of CLEENEWERCK NEW, open positions, location of CLEENEWERCK NEW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLEENEWERCK NEW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLEENEWERCK NEW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLEENEWERCK NEW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLEENEWERCK NEW, employees, financial statistics.