BANQUISE BULTIAUX

Contactgegevens BANQUISE BULTIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANQUISE BULTIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANQUISE BULTIAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA FRONTI?RE 39; 7380; QUIEVRAIN, België

Telefoon (phone): 65431794 (+32-65431794) 65431794 (+32-65431794)

Fax (fax): +32 (71) 773-51-90 +32 (71) 773-51-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANQUISE BULTIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANQUISE BULTIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANQUISE BULTIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANQUISE BULTIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANQUISE BULTIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANQUISE BULTIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANQUISE BULTIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANQUISE BULTIAUX
Products information BANQUISE BULTIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE01857482910
Ondernemingsnummer: 7485504150
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BANQUISE BULTIAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diepvriesproducten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANQUISE BULTIAUX
(Get full report from official database of BE for BANQUISE BULTIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANQUISE BULTIAUX
Addition kinds of activities for BANQUISE BULTIAUX

2082. Malt dranken | Malt beverages
226201. Drukkerijen, kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Printing, manmade fiber and silk broadwoven fabrics
17110404. Ventilatie- en buizenwerknemer | Ventilation and duct work contractor
35480107. Spotslasapparatuur, elektrisch | Spot welding apparatus, electric
36950200. Magnetische tape | Magnetic tape

Werken bij BANQUISE BULTIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANQUISE BULTIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANQUISE BULTIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANQUISE BULTIAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief ondersteunend medewerker bank (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bank ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je maakt een inventaris van alle documenten die we ontvangen van externe bronnen Je controleert dossiers op volledigheid en inhoud Je voert algemene administratief ondersteunende taken uit

  • Autowasser (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van BANQUISE BULTIAUX in sociale netwerken
Look for responds of BANQUISE BULTIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANQUISE BULTIAUX. Laat een reactie achter voor BANQUISE BULTIAUX. BANQUISE BULTIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANQUISE BULTIAUX. Leave a respond for BANQUISE BULTIAUX. BANQUISE BULTIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANQUISE BULTIAUX op de google maps. Adres en contacten BANQUISE BULTIAUX
Location of BANQUISE BULTIAUX on the google maps. Address and contacts of BANQUISE BULTIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come BANQUISE BULTIAUX BANQUISE BULTIAUX: ADVAS ADVIES IN VASTGOED BVBA | Lambois P | GARAGE NAUTIQUE WEPION | C. LEROY | VEERLE BAELE

Other related companies as BANQUISE BULTIAUX: ADVAS ADVIES IN VASTGOED BVBA | Lambois P | GARAGE NAUTIQUE WEPION | C. LEROY | VEERLE BAELE

BANQUISE BULTIAUX is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANQUISE BULTIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01857482910. Het bedrijf BANQUISE BULTIAUX bevindt zich op het adres: RUE DE LA FRONTI?RE 39; 7380; QUIEVRAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 459,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diepvriesproducten Gh. Producten gemaakt in BANQUISE BULTIAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BANQUISE BULTIAUX is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANQUISE BULTIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANQUISE BULTIAUX, openstaande posities, locatie van BANQUISE BULTIAUX op de kaart.

BANQUISE BULTIAUX is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANQUISE BULTIAUX, company assigned to the tax number BE01857482910. The company BANQUISE BULTIAUX is located at the address: RUE DE LA FRONTI?RE 39; 7380; QUIEVRAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 459,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diepvriesproducten Gh. Products created in BANQUISE BULTIAUX were not found.
The main activity of BANQUISE BULTIAUX is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BANQUISE BULTIAUX is not available. You also can look at reviews of BANQUISE BULTIAUX, open positions, location of BANQUISE BULTIAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANQUISE BULTIAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANQUISE BULTIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANQUISE BULTIAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANQUISE BULTIAUX, employees, financial statistics.