MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT
Private companiesTransportation by Air • MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT

Contactgegevens MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND RUE 15; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81611814 (+32-81611814) 81611814 (+32-81611814)

Fax (fax): +32 (51) 992-43-62 +32 (51) 992-43-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT
Products information MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT

BTW identificatienummer (tax): BE05542297363
Ondernemingsnummer: 1089263916
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Telecommunicatieapparaten; Telecommunicatiesystemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT

209600. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
593204. Kleding en schoenen, tweedehands | Clothing and shoes, secondhand
10410100. Gouden ertsen mijnbouw | Gold ores mining
27549904. Facsimile letters: gravure printing | Facsimile letters: gravure printing
28190911. Lithiumverbindingen, anorganisch | Lithium compounds, inorganic
33999900. Primaire metalen producten, nec | Primary metal products, nec
38220303. Koelthermostaten | Refrigeration thermostats
54119901. Coöperatieve levensmiddelenwinkels | Cooperative food stores
57369902. Koperen instrumenten | Brass instruments
87119908. Marine engineering | Marine engineering

Werken bij MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/monteur (M/V) (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Lassers/monteurs- West-Vlaanderen o Takenpakket Opstellen, plaatsen en definitieve montage van allerhande constructies

  • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

  • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) voor 16u/week bij gezin in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Wetteren . De uren zijn te presteren 1x8u/per dag en 2 dagen van 4u/per dag. Je komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen. Boodschappen doen en koken behoren ook tot het takenpakket. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: TRIXXO HOME JABBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • VERPLEEGKUNDIGE (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VINCENTHOF

    Type: Vaste Job

    HBO5 (A2) of bachelor (A1)

  • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT. MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT. Leave a respond for MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT. MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT
Location of MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT: CENTEA | ERATO | MAISON KORRIGAN | V.S. CONSULTING VERZEKERINGEN | JEAN-MARIE DIERYCK

Other related companies as MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT: CENTEA | ERATO | MAISON KORRIGAN | V.S. CONSULTING VERZEKERINGEN | JEAN-MARIE DIERYCK

MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05542297363. Het bedrijf MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT bevindt zich op het adres: GRAND RUE 15; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 578,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Telecommunicatieapparaten; Telecommunicatiesystemen. Producten gemaakt in MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT op de kaart.

MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT, company assigned to the tax number BE05542297363. The company MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT is located at the address: GRAND RUE 15; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 578,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Telecommunicatieapparaten; Telecommunicatiesystemen. Products created in MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT were not found.
The main activity of MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT, open positions, location of MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER TELECOM CONCEPT, employees, financial statistics.