FLS G PALLETS BVBA

Contactgegevens FLS G PALLETS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLS G PALLETS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLS G PALLETS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 6 3700 Tongeren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-12-39-31-67 32-12-39-31-67

Fax (fax): 32-12-26-34-20 32-12-26-34-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLS G PALLETS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLS G PALLETS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLS G PALLETS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLS G PALLETS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLS G PALLETS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLS G PALLETS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLS G PALLETS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLS G PALLETS BVBA
Products information FLS G PALLETS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04873779296
Ondernemingsnummer: 8522064208
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 380,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLS G PALLETS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pallets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLS G PALLETS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLS G PALLETS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLS G PALLETS BVBA
Addition kinds of activities for FLS G PALLETS BVBA

2844. Toilet preparaten | Toilet preparations
7694. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
506499. Elektrische apparaten, televisie en radio, niet inbegrepen | Electrical appliances, television and radio, nec
20870204. Cordials, nonalcoholic | Cordials, nonalcoholic
22730504. Tapijten, tufted | Rugs, tufted
30520106. Verwarmingsslang, rubber | Heater hose, rubber
35550401. Blokken, hout: graveurs ' | Blocks, wood: engravers'
97219901. consulaten | Consulates

Werken bij FLS G PALLETS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLS G PALLETS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLS G PALLETS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLS G PALLETS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Elektromekanieker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar elektromekanieker. Je takenpakket bestaat uit: - Je lost storingen op waarbij je technische kennis op gebied van mechanisch vlak zeer belangrijk is. - Je voert controles uit op het productieproces na een ingreep aan de machines. - Je voert preventieve periodieke onderhoudswerkzaamheden uit zodat pannes en productiestilstanden vermeden kunnen worden. - Je staat in voor het herstellen en vervangen van onderdelen en hulpstukken. - Je leeft de geldende veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van je werkzaamheden.

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • chauffeur CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Student(e) voor horeca - zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Studentenjob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een studente om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

  • Productie Manager (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

  • Starters! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Fidea

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

  • CONSULENTEN (M/V) IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een job maar je bent op zoek naar een extra inkomen? Je hebt affeniteit met de health en beauty sector Je geeft klanten het juiste advies en de juiste begeleiding zodat je een lange termijnrelatie opbouwt Je bent leergierig en weet van aanpakken Opleiding of ervaring spelen geen rol

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

Zoek naar antwoorden van FLS G PALLETS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLS G PALLETS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLS G PALLETS BVBA. Laat een reactie achter voor FLS G PALLETS BVBA. FLS G PALLETS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLS G PALLETS BVBA. Leave a respond for FLS G PALLETS BVBA. FLS G PALLETS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLS G PALLETS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLS G PALLETS BVBA
Location of FLS G PALLETS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLS G PALLETS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLS G PALLETS BVBA FLS G PALLETS BVBA: ALDI | REMISCO | DAN & DAN | OPTIDYNE | VANSTALLE FISH FARM

Other related companies as FLS G PALLETS BVBA: ALDI | REMISCO | DAN & DAN | OPTIDYNE | VANSTALLE FISH FARM

FLS G PALLETS BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLS G PALLETS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04873779296. Het bedrijf FLS G PALLETS BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 6 3700 Tongeren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 380,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pallets. Producten gemaakt in FLS G PALLETS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLS G PALLETS BVBA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLS G PALLETS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLS G PALLETS BVBA, openstaande posities, locatie van FLS G PALLETS BVBA op de kaart.

FLS G PALLETS BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLS G PALLETS BVBA, company assigned to the tax number BE04873779296. The company FLS G PALLETS BVBA is located at the address: Industrieweg 6 3700 Tongeren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 380,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pallets. Products created in FLS G PALLETS BVBA were not found.
The main activity of FLS G PALLETS BVBA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLS G PALLETS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLS G PALLETS BVBA, open positions, location of FLS G PALLETS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLS G PALLETS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLS G PALLETS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLS G PALLETS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLS G PALLETS BVBA, employees, financial statistics.