TSUKO DOG MOTEL

Contactgegevens TSUKO DOG MOTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TSUKO DOG MOTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TSUKO DOG MOTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA VAUDR?E,1; 4600; VISE, België

Telefoon (phone): 43793269 (+32-43793269) 43793269 (+32-43793269)

Fax (fax): +32 (16) 496-48-18 +32 (16) 496-48-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TSUKO DOG MOTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TSUKO DOG MOTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TSUKO DOG MOTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TSUKO DOG MOTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TSUKO DOG MOTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TSUKO DOG MOTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TSUKO DOG MOTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TSUKO DOG MOTEL
Products information TSUKO DOG MOTEL

BTW identificatienummer (tax): BE02815490722
Ondernemingsnummer: 2994293212
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in TSUKO DOG MOTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren; Huisdierenkwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TSUKO DOG MOTEL
(Get full report from official database of BE for TSUKO DOG MOTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TSUKO DOG MOTEL
Addition kinds of activities for TSUKO DOG MOTEL

027999. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
738100. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services
08310104. Gom verzamelen | Gum gathering
08310105. Huckleberry greens verzamelen | Huckleberry greens gathering
50510407. Tin plate bars | Tin plate bars
59959900. Optische warenhuizen, nec | Optical goods stores, nec
87420401. Bank- en financieel adviseur | Banking and finance consultant

Werken bij TSUKO DOG MOTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TSUKO DOG MOTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TSUKO DOG MOTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TSUKO DOG MOTEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • Technicus (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert onderhouds-, reparatie en / of diagnoseopdrachten uit. Je houdt alle werkzaamheden correct bij op het werkorder. Je informeert de magazijnmedewerkers over de wisselstukken en accessoires die besteld moeten worden om je opdrachten uit te voeren.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Dringend gezocht jobstudent marketing regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: VISIONPOINT

    Type: Studentenjob

    Visionpoint is op zoek naar een jobstudent voor de marketingafdeling voor een bedrijf in Ham. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en je kan snel opstarten. Wat is jouw takenpakket? Sociale media kanalen onderhouden. De website updaten. Campagnes en affiches uitwerken! Ondersteuning bieden bij beurzen en evenementen. ...

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Diagnosetechnieker - Jaguar/ Landrover (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Diagnosetechnieker Onze technisch expert die instaat voor de analyse van alle mechanische en elektrische storingen; De onderzoeker die de kern van de storing blootlegt en de herstelling voorbereidt; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Social media recruiter (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Freelance tour guide (workshops) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage school groups (6 to 12 years old and 12 to 18 years old) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the workshops) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • HORECA HERO (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IB NVC

    Type: Werfreserve

    Ben je student? Ben je werkzoekende? Wil je deel uitmaken van een superteam? DAN IS IB EVENT DE OPLOSSING Je hebt al heel wat ervaring in de horeca en weet perfect alles in goede banen te leiden. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt zeer goed Nederlands en Frans (optioneel) Je bent flexibel en stressbestendig, Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Indien u geen ervaring heeft in de horeca, voorzien wij een interne opleiding Heb je interesse om te werken in een dynamisch bedrijf met een mooie verloning.

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van TSUKO DOG MOTEL in sociale netwerken
Look for responds of TSUKO DOG MOTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TSUKO DOG MOTEL. Laat een reactie achter voor TSUKO DOG MOTEL. TSUKO DOG MOTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TSUKO DOG MOTEL. Leave a respond for TSUKO DOG MOTEL. TSUKO DOG MOTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TSUKO DOG MOTEL op de google maps. Adres en contacten TSUKO DOG MOTEL
Location of TSUKO DOG MOTEL on the google maps. Address and contacts of TSUKO DOG MOTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come TSUKO DOG MOTEL TSUKO DOG MOTEL: Renov NV | E D C E SPRL | CARROSSERIE MARIEN | EDDY GERAERTS | VAN AKEN SCHOENEN-ORTHOP.

Other related companies as TSUKO DOG MOTEL: Renov NV | E D C E SPRL | CARROSSERIE MARIEN | EDDY GERAERTS | VAN AKEN SCHOENEN-ORTHOP.

TSUKO DOG MOTEL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TSUKO DOG MOTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02815490722. Het bedrijf TSUKO DOG MOTEL bevindt zich op het adres: RUE DE LA VAUDR?E,1; 4600; VISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diensten voor huisdieren; Huisdierenkwekers. Producten gemaakt in TSUKO DOG MOTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TSUKO DOG MOTEL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TSUKO DOG MOTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TSUKO DOG MOTEL, openstaande posities, locatie van TSUKO DOG MOTEL op de kaart.

TSUKO DOG MOTEL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is TSUKO DOG MOTEL, company assigned to the tax number BE02815490722. The company TSUKO DOG MOTEL is located at the address: RUE DE LA VAUDR?E,1; 4600; VISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diensten voor huisdieren; Huisdierenkwekers. Products created in TSUKO DOG MOTEL were not found.
The main activity of TSUKO DOG MOTEL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TSUKO DOG MOTEL is not available. You also can look at reviews of TSUKO DOG MOTEL, open positions, location of TSUKO DOG MOTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TSUKO DOG MOTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TSUKO DOG MOTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TSUKO DOG MOTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TSUKO DOG MOTEL, employees, financial statistics.