VANWIJNSBERGE DORIEN

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • VANWIJNSBERGE DORIEN
Private companiesFurniture and Fixtures • VANWIJNSBERGE DORIEN

Contactgegevens VANWIJNSBERGE DORIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANWIJNSBERGE DORIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANWIJNSBERGE DORIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRONKAARDSTRAAT 231; 8930; LAUWE, België

Telefoon (phone): 56417926 (+32-56417926) 56417926 (+32-56417926)

Fax (fax): +32 (12) 796-18-90 +32 (12) 796-18-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANWIJNSBERGE DORIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANWIJNSBERGE DORIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANWIJNSBERGE DORIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANWIJNSBERGE DORIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANWIJNSBERGE DORIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANWIJNSBERGE DORIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANWIJNSBERGE DORIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANWIJNSBERGE DORIEN
Products information VANWIJNSBERGE DORIEN

BTW identificatienummer (tax): BE05899627685
Ondernemingsnummer: 6171813964
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in VANWIJNSBERGE DORIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren; Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANWIJNSBERGE DORIEN
(Get full report from official database of BE for VANWIJNSBERGE DORIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANWIJNSBERGE DORIEN
Addition kinds of activities for VANWIJNSBERGE DORIEN

20320201. Chili, met of zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chili, with or without meat: packaged in cans, jars, etc.
24219904. Meubeldimensie voorraad, naaldhout | Furniture dimension stock, softwood
28340102. Hormoonpreparaten | Hormone preparations
38120101. Versnellingsindicatoren en systeemcomponenten, ruimtevaart | Acceleration indicators and systems components, aerospace
51130201. Bekers, wegwerp plastic en papier | Cups, disposable plastic and paper

Werken bij VANWIJNSBERGE DORIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANWIJNSBERGE DORIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANWIJNSBERGE DORIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANWIJNSBERGE DORIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant; een hotel regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een kok. Je helpt de chef en sous-chef waar nodig Je werkt normaal gezien van 12-22h door de week in 1 dag in het weekend.

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

  • Finvision - Accountant (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Finvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Finvision – financiële partner voor dynamische groeibedrijven & multinationals Kortrijk – uitvalsbasis Adviesverlener - klanten helpen met financiële overzichten & inzichten Structuur – duidelijke organisatie Jij mag Dagdagelijkse operationele boekhouding van je klanten voeren A-Z – zelf inboeken & inboekwerk collega’s nakijken Verantwoordelijkheid dragen – dossiers behartigen t.e.m. jaarrekening & jaarverslagen “Ownership” opnemen – als adviesverlener & vertrouwenspersoon van klanten fungeren

  • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PEETERS & GIOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

  • leefgroepbegeleider (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DE KLEINE VOS

    Type: Werfreserve

    Dagelijkse begeleiding van kinderen (0-8 jaar) in een leefgroep + contacten met de context. · observatie en ontwikkelingsstimulering van de kinderen · voorbereiding van individuele pedagogische handelingsplannen · constructieve contacten onderhouden met de contextbegeleiding · opnemen van huishoudelijke taken · actief samenwerken binnen de organisatie · interne communicatiekanalen raadplegen en respecteren · administratieve taken opnemen

  • keukenhulp (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: DE KUIPER

    Type: Flexijob

    Je maak voorgerechten en helpt de kok in de keuken.

  • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Flexijob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van VANWIJNSBERGE DORIEN in sociale netwerken
Look for responds of VANWIJNSBERGE DORIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANWIJNSBERGE DORIEN. Laat een reactie achter voor VANWIJNSBERGE DORIEN. VANWIJNSBERGE DORIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANWIJNSBERGE DORIEN. Leave a respond for VANWIJNSBERGE DORIEN. VANWIJNSBERGE DORIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANWIJNSBERGE DORIEN op de google maps. Adres en contacten VANWIJNSBERGE DORIEN
Location of VANWIJNSBERGE DORIEN on the google maps. Address and contacts of VANWIJNSBERGE DORIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VANWIJNSBERGE DORIEN VANWIJNSBERGE DORIEN: De Rijck Zakenkantoor CV | LIBRECO | Jardigeer | MINIEMENINSTITUUT | KANTOOR VAN DUVEL

Other related companies as VANWIJNSBERGE DORIEN: De Rijck Zakenkantoor CV | LIBRECO | Jardigeer | MINIEMENINSTITUUT | KANTOOR VAN DUVEL

VANWIJNSBERGE DORIEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANWIJNSBERGE DORIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05899627685. Het bedrijf VANWIJNSBERGE DORIEN bevindt zich op het adres: DRONKAARDSTRAAT 231; 8930; LAUWE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diensten voor huisdieren; Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin. Producten gemaakt in VANWIJNSBERGE DORIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANWIJNSBERGE DORIEN is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANWIJNSBERGE DORIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANWIJNSBERGE DORIEN, openstaande posities, locatie van VANWIJNSBERGE DORIEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANWIJNSBERGE DORIEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANWIJNSBERGE DORIEN, company assigned to the tax number BE05899627685. The company VANWIJNSBERGE DORIEN is located at the address: DRONKAARDSTRAAT 231; 8930; LAUWE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diensten voor huisdieren; Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin. Products created in VANWIJNSBERGE DORIEN were not found.
The main activity of VANWIJNSBERGE DORIEN is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANWIJNSBERGE DORIEN is not available. You also can look at reviews of VANWIJNSBERGE DORIEN, open positions, location of VANWIJNSBERGE DORIEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANWIJNSBERGE DORIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANWIJNSBERGE DORIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANWIJNSBERGE DORIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANWIJNSBERGE DORIEN, employees, financial statistics.