LETTENS-HOBBY FOOD

Contactgegevens LETTENS-HOBBY FOOD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LETTENS-HOBBY FOOD: address, phone, fax, email, website, opening hours

LETTENS-HOBBY FOOD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARDINAAL STERCKXLAAN 172; 1860; MEISE, België

Telefoon (phone): 22699566 (+32-22699566) 22699566 (+32-22699566)

Fax (fax): +32 (64) 172-60-46 +32 (64) 172-60-46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LETTENS-HOBBY FOOD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LETTENS-HOBBY FOOD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LETTENS-HOBBY FOOD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LETTENS-HOBBY FOOD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LETTENS-HOBBY FOOD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LETTENS-HOBBY FOOD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LETTENS-HOBBY FOOD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LETTENS-HOBBY FOOD
Products information LETTENS-HOBBY FOOD

BTW identificatienummer (tax): BE04865539550
Ondernemingsnummer: 6986724853
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 555,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in LETTENS-HOBBY FOOD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren; Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LETTENS-HOBBY FOOD
(Get full report from official database of BE for LETTENS-HOBBY FOOD)

Aanvulling soorten activiteiten voor LETTENS-HOBBY FOOD
Addition kinds of activities for LETTENS-HOBBY FOOD

332101. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
701104. Inns | Inns
27520802. Wikkelaars, gelithografeerd | Wrappers, lithographed
34440104. Pijp, plaatmetaal | Pipe, sheet metal
36639913. Zenderapparatuur, radio of televisie | Transmitting apparatus, radio or television
38610103. Diazo (whiteprint) doek of papier, gevoelig | Diazo (whiteprint) cloth or paper, sensitized
47850203. Landmeters, zeevracht | Surveyors, marine cargo

Werken bij LETTENS-HOBBY FOOD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LETTENS-HOBBY FOOD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LETTENS-HOBBY FOOD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LETTENS-HOBBY FOOD. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Technieker - Buitendienst HVAC (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een klantgerichte HVAC-Technieker regio Vlaams-Brabant om het team van onze klant in de verwarmingswereld te versterken. Het is jouw verantwoordelijkheid om de technische uitdagingen die zich in jouw regio voordoen, op een kwaliteitsvolle manier op te lossen: - In bedrijfsstelling van de producten (branders, ketels, warmtepompen). - Herstellingen op installaties. - Uitvoeren van service contracten. - Technische ondersteuning naar klanten (telefonisch of face-2-face). - Verzekeren van de wachtdienst.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van LETTENS-HOBBY FOOD in sociale netwerken
Look for responds of LETTENS-HOBBY FOOD in social networks

Lees alle opmerkingen voor LETTENS-HOBBY FOOD. Laat een reactie achter voor LETTENS-HOBBY FOOD. LETTENS-HOBBY FOOD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LETTENS-HOBBY FOOD. Leave a respond for LETTENS-HOBBY FOOD. LETTENS-HOBBY FOOD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LETTENS-HOBBY FOOD op de google maps. Adres en contacten LETTENS-HOBBY FOOD
Location of LETTENS-HOBBY FOOD on the google maps. Address and contacts of LETTENS-HOBBY FOOD

Andere gerelateerde bedrijven als come LETTENS-HOBBY FOOD LETTENS-HOBBY FOOD: INSTITUT OPALIGNE | Balli I | FE. AEROPNEUS | MAIS.MATERN.CHANT OISEAU | NICOLAS THOELEN

Other related companies as LETTENS-HOBBY FOOD: INSTITUT OPALIGNE | Balli I | FE. AEROPNEUS | MAIS.MATERN.CHANT OISEAU | NICOLAS THOELEN

LETTENS-HOBBY FOOD is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LETTENS-HOBBY FOOD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04865539550. Het bedrijf LETTENS-HOBBY FOOD bevindt zich op het adres: KARDINAAL STERCKXLAAN 172; 1860; MEISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 555,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diensten voor huisdieren; Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin. Producten gemaakt in LETTENS-HOBBY FOOD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LETTENS-HOBBY FOOD is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LETTENS-HOBBY FOOD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LETTENS-HOBBY FOOD, openstaande posities, locatie van LETTENS-HOBBY FOOD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LETTENS-HOBBY FOOD is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LETTENS-HOBBY FOOD, company assigned to the tax number BE04865539550. The company LETTENS-HOBBY FOOD is located at the address: KARDINAAL STERCKXLAAN 172; 1860; MEISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 555,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diensten voor huisdieren; Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin. Products created in LETTENS-HOBBY FOOD were not found.
The main activity of LETTENS-HOBBY FOOD is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LETTENS-HOBBY FOOD is not available. You also can look at reviews of LETTENS-HOBBY FOOD, open positions, location of LETTENS-HOBBY FOOD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LETTENS-HOBBY FOOD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LETTENS-HOBBY FOOD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LETTENS-HOBBY FOOD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LETTENS-HOBBY FOOD, employees, financial statistics.