DROOPY'S CLUB

Contactgegevens DROOPY'S CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DROOPY'S CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

DROOPY'S CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SACR?-COEUR 42; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS, België

Telefoon (phone): 61501965 (+32-61501965) 61501965 (+32-61501965)

Fax (fax): +32 (19) 880-65-80 +32 (19) 880-65-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DROOPY'S CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DROOPY'S CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DROOPY'S CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DROOPY'S CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DROOPY'S CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DROOPY'S CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DROOPY'S CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DROOPY'S CLUB
Products information DROOPY'S CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE08652801513
Ondernemingsnummer: 9179870605
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DROOPY'S CLUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren; Huisdieren and benodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DROOPY'S CLUB
(Get full report from official database of BE for DROOPY'S CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor DROOPY'S CLUB
Addition kinds of activities for DROOPY'S CLUB

8361. Woonzorg | Residential care
306902. Rubber vloerbedekking / matten en wandbekleding | Rubber floorcoverings/mats and wallcoverings
526100. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
14999908. Grafietwinning | Graphite mining
22990101. Kleding vullen: katoenafval, kapok en gerelateerd materiaal | Apparel filling: cotton waste, kapok, and related material
35450319. Honingkoppen | Honing heads
38290400. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
50470202. Tandartsen 'professionele benodigdheden | Dentists' professional supplies
65310400. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals
78190500. Ontwikkeling en laboratoriumdiensten, film | Developing and laboratory services, motion picture

Werken bij DROOPY'S CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DROOPY'S CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DROOPY'S CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DROOPY'S CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn momenteel op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke ondersteuning van de HR afdeling. Je wordt ingeschakeld voor het opstellen van dossiers mbt tijdskrediet, het opvolgen van de tijdsregistratie, algemene administratieve ondersteuning, klassement,... Kortom een zeer gevarieerde job!

  • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

  • Local Quality Manager (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Local Quality Manager CUP ben je samen met het lokale team verantwoordelijk om de kwaliteit van de eindproducten te garanderen. Je rapporteert hiervoor aan de Quality Department Manager. Als Local Quality Manager heb je volgende verantwoordelijkheden: - Je bent owner van root cause analyses op niet-conformiteiten (klachten, niet-conforme eindproducten, niet conforme materialen, ...) en het definiëren en opvolgen van corrigerende acties. - Je volgt de effectiviteit op van gedefinieerde acties. - Je staat in voor de opvolging van trends op niet-conformiteiten. - Je bent het aanspreekpunt voor productiegerichte vragen. - Je bent verantwoordelijk voor de maandrapportering van de plant voor kwaliteit. - Je bent betrokken in verbeterprojecten en de implementatie ervan.

  • Installateur Sanitair en CV (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Installateur saniair & CV gezocht! Let\\\'s Work is op zoek naar ervaren installateur sanitair & cv die dat extra vleugje pit in zich heeft! Tot jouw takenpakket behoort het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties - Dat doe je met behulp van verschillende technieken zoals klemmen, lassen - Daarnaast installeer je heel wat zaken zoals kranen, gasboilers enzovoort. -Afvoerleidingen plaatsen voor sanitair behoort ook tot jouw job

  • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • POETSHULP GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • Game master in Escape Room Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GENTERTAIN

    Type: Studentenjob

    De teams ontvangen, hen het spel uitleggen, het spel opvolgen en nadien het spel weer klaarzetten voor de volgende groep Aan het einde of aan het begin van de dag stofzuigen & dwijlen We zijn op zoek naar 1 student voor tijdens de week 's avonds en 1 student voor in het weekend

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • Medewerkers snackbar / Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Flexijob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo Bestellingen leveren

Zoek naar antwoorden van DROOPY'S CLUB in sociale netwerken
Look for responds of DROOPY'S CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor DROOPY'S CLUB. Laat een reactie achter voor DROOPY'S CLUB. DROOPY'S CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DROOPY'S CLUB. Leave a respond for DROOPY'S CLUB. DROOPY'S CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DROOPY'S CLUB op de google maps. Adres en contacten DROOPY'S CLUB
Location of DROOPY'S CLUB on the google maps. Address and contacts of DROOPY'S CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come DROOPY'S CLUB DROOPY'S CLUB: Mirabelles | DEALER GARAGE P. DE SMET | CARLOS BOUCKAERT | CINEBANK | ?T FRIT-UURTJE

Other related companies as DROOPY'S CLUB: Mirabelles | DEALER GARAGE P. DE SMET | CARLOS BOUCKAERT | CINEBANK | ?T FRIT-UURTJE

DROOPY'S CLUB is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DROOPY'S CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08652801513. Het bedrijf DROOPY'S CLUB bevindt zich op het adres: RUE DU SACR?-COEUR 42; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diensten voor huisdieren; Huisdieren and benodigdheden. Producten gemaakt in DROOPY'S CLUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DROOPY'S CLUB is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DROOPY'S CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DROOPY'S CLUB, openstaande posities, locatie van DROOPY'S CLUB op de kaart.

DROOPY'S CLUB is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DROOPY'S CLUB, company assigned to the tax number BE08652801513. The company DROOPY'S CLUB is located at the address: RUE DU SACR?-COEUR 42; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diensten voor huisdieren; Huisdieren and benodigdheden. Products created in DROOPY'S CLUB were not found.
The main activity of DROOPY'S CLUB is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DROOPY'S CLUB is not available. You also can look at reviews of DROOPY'S CLUB, open positions, location of DROOPY'S CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DROOPY'S CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DROOPY'S CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DROOPY'S CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DROOPY'S CLUB, employees, financial statistics.