WIELEWAAL MALDEREN

Contactgegevens WIELEWAAL MALDEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELEWAAL MALDEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELEWAAL MALDEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOEKSHEIDE 51; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52336410 (+32-52336410) 52336410 (+32-52336410)

Fax (fax): +32 (14) 979-89-77 +32 (14) 979-89-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELEWAAL MALDEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELEWAAL MALDEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELEWAAL MALDEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELEWAAL MALDEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELEWAAL MALDEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELEWAAL MALDEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELEWAAL MALDEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELEWAAL MALDEREN
Products information WIELEWAAL MALDEREN

BTW identificatienummer (tax): BE01932464599
Ondernemingsnummer: 7957092285
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 466,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in WIELEWAAL MALDEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren; Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELEWAAL MALDEREN
(Get full report from official database of BE for WIELEWAAL MALDEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELEWAAL MALDEREN
Addition kinds of activities for WIELEWAAL MALDEREN

5147. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
7996. Pretparken | Amusement parks
721901. Garment maken, wijzigen en repareren | Garment making, alteration, and repair
17529903. Tapijt leggen | Carpet laying
20539910. Gistgoed, zoet: bevroren | Yeast goods, sweet: frozen
28330207. Cocaine en derivaten | Cocaine and derivatives
28730103. Watervrije ammoniak | Anhydrous ammonia
35729902. Magnetische opslagapparaten, computer | Magnetic storage devices, computer
56990301. Badpakken | Bathing suits

Werken bij WIELEWAAL MALDEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELEWAAL MALDEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELEWAAL MALDEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELEWAAL MALDEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenmecanicien (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Ertvelde zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker! Dit bedrijf is een familiale onderneming met 180 werknemers en gespecialiseerd in transport van vloeistoffen in tankwagens, stockage en cleaning. Samen met zusterbedrijven sturen ze dagelijks een 120-tal vrachtwagens de baan op. Voor het onderhoud van al deze vrachtwagen hebben ze een interne werkplaats waar een vijftal mechaniekers werken. Hier zijn ze nog op zoek naar versterking. Je staat in voor het onderhoud en voor de herstellingen aan de vrachtwagens (o.a. remmen, banden, motoren, verlichting, maar ook grote reparaties zoals koppeling vervangen,..) Je doet de opbouw van nieuwe trekkers Je doet aanpassingen aan bestaand materiaal om conform te zijn met de nieuwe eisen Je maakt vrachtwagens klaar voor keuring Je voert diagnoses uit Je lost technische, elektrische en elektronische problemen op Je werkt met de merken: DAF en MAN

  • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Parkingwachter Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor het aanduiden van de plaatsen op de parking en houdt tevens toezicht. Indien nodig beman je zelf de kassa.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

  • Velgenhersteller (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Het herstellen van velgen m.b.v. een CNC machine.

  • Begeleider in de kinderopvang (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van WIELEWAAL MALDEREN in sociale netwerken
Look for responds of WIELEWAAL MALDEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELEWAAL MALDEREN. Laat een reactie achter voor WIELEWAAL MALDEREN. WIELEWAAL MALDEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELEWAAL MALDEREN. Leave a respond for WIELEWAAL MALDEREN. WIELEWAAL MALDEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELEWAAL MALDEREN op de google maps. Adres en contacten WIELEWAAL MALDEREN
Location of WIELEWAAL MALDEREN on the google maps. Address and contacts of WIELEWAAL MALDEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELEWAAL MALDEREN WIELEWAAL MALDEREN: STATION-SERVICE TOPCO | CHRISTIAN MAGY | MARIE-PAULE COPP?E | Gérard & Associés | Violetta NV

Other related companies as WIELEWAAL MALDEREN: STATION-SERVICE TOPCO | CHRISTIAN MAGY | MARIE-PAULE COPP?E | Gérard & Associés | Violetta NV

WIELEWAAL MALDEREN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELEWAAL MALDEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01932464599. Het bedrijf WIELEWAAL MALDEREN bevindt zich op het adres: BOEKSHEIDE 51; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 466,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diensten voor huisdieren; Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in WIELEWAAL MALDEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIELEWAAL MALDEREN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELEWAAL MALDEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELEWAAL MALDEREN, openstaande posities, locatie van WIELEWAAL MALDEREN op de kaart.

WIELEWAAL MALDEREN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELEWAAL MALDEREN, company assigned to the tax number BE01932464599. The company WIELEWAAL MALDEREN is located at the address: BOEKSHEIDE 51; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 466,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diensten voor huisdieren; Diverse organisaties and verenigingen. Products created in WIELEWAAL MALDEREN were not found.
The main activity of WIELEWAAL MALDEREN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELEWAAL MALDEREN is not available. You also can look at reviews of WIELEWAAL MALDEREN, open positions, location of WIELEWAAL MALDEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELEWAAL MALDEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELEWAAL MALDEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELEWAAL MALDEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELEWAAL MALDEREN, employees, financial statistics.