VACANCES CHIENS & CHATS

Contactgegevens VACANCES CHIENS & CHATS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VACANCES CHIENS & CHATS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VACANCES CHIENS & CHATS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU POURRAIN 60; 5330; ASSESSE, België

Telefoon (phone): 83656363 (+32-83656363) 83656363 (+32-83656363)

Fax (fax): +32 (4) 271-37-91 +32 (4) 271-37-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VACANCES CHIENS & CHATS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VACANCES CHIENS & CHATS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VACANCES CHIENS & CHATS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VACANCES CHIENS & CHATS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VACANCES CHIENS & CHATS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VACANCES CHIENS & CHATS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VACANCES CHIENS & CHATS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VACANCES CHIENS & CHATS
Products information VACANCES CHIENS & CHATS

BTW identificatienummer (tax): BE05582397460
Ondernemingsnummer: 5561248779
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in VACANCES CHIENS & CHATS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VACANCES CHIENS & CHATS
(Get full report from official database of BE for VACANCES CHIENS & CHATS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VACANCES CHIENS & CHATS
Addition kinds of activities for VACANCES CHIENS & CHATS

556101. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers
731903. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services
14790101. Oker mijnbouw | Ocher mining
20849900. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten, nec | Wines, brandy, and brandy spirits, nec
20990602. Suikerpoeder, uit gekochte ingrediënten | Sugar powdered, from purchased ingredients
22829902. Terugdraaien van garen | Rewinding of yarn
23379901. Uniformen, behalve atletisch: vrouwen, missen 'en junioren' | Uniforms, except athletic: women's, misses', and juniors'
23999903. Boekhoesjes, stof | Book covers, fabric
34460104. Wachten, gemaakt van pijp | Guards, made from pipe
41110401. Commuter rail passagier operatie | Commuter rail passenger operation

Werken bij VACANCES CHIENS & CHATS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VACANCES CHIENS & CHATS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VACANCES CHIENS & CHATS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VACANCES CHIENS & CHATS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Aluminium Schrijnwerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: assemblage van ramen, schuiframen en deuren; Montage van het aluminium schrijnwerk, plaatsen van beslag,...

  • bestuurssecretaris artistieke werking/publiekswerking (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DOMMELHOF

    Type: Vaste Job

    contractuele wervingsreserve (momenteel 1 functie vacant) standplaats: Provinciaal Domein Dommelhof Als bestuurssecretaris Artistieke werking/Publiekswerking ondersteun je, in overleg met de directie en met de coördinatoren van diverse artistieke werkingen, verschillende initiatieven op het vlak van dossiervoorbereiding, administratieve opvolging, rapportering en publiekswerking. Je promoot de artistieke initiatieven van het Provinciaal Domein Dommelhof binnen een breed Limburgs, Vlaams en internationaal netwerk en zet nieuwe projecten uit die het Limburgse kunstenveld helpen versterken. Je bent een netwerker die diverse stakeholders, artiesten en partners samenbrengt, het publiek activeert en actoren uit aangrenzende velden uit o.a. onderwijs, toerisme, sociale sector, … weet te betrekken. Toelatingsvoorwaarden: masterdiploma

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

Zoek naar antwoorden van VACANCES CHIENS & CHATS in sociale netwerken
Look for responds of VACANCES CHIENS & CHATS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VACANCES CHIENS & CHATS. Laat een reactie achter voor VACANCES CHIENS & CHATS. VACANCES CHIENS & CHATS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VACANCES CHIENS & CHATS. Leave a respond for VACANCES CHIENS & CHATS. VACANCES CHIENS & CHATS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VACANCES CHIENS & CHATS op de google maps. Adres en contacten VACANCES CHIENS & CHATS
Location of VACANCES CHIENS & CHATS on the google maps. Address and contacts of VACANCES CHIENS & CHATS

Andere gerelateerde bedrijven als come VACANCES CHIENS & CHATS VACANCES CHIENS & CHATS: EVANGELISCHE KERK & PHILADELPHIA | GERVI-HOTSPRING PORTABLE SPAS | Pits BVBA | Marguy-Home | BUREAU GRANDJEAN

Other related companies as VACANCES CHIENS & CHATS: EVANGELISCHE KERK & PHILADELPHIA | GERVI-HOTSPRING PORTABLE SPAS | Pits BVBA | Marguy-Home | BUREAU GRANDJEAN

VACANCES CHIENS & CHATS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VACANCES CHIENS & CHATS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05582397460. Het bedrijf VACANCES CHIENS & CHATS bevindt zich op het adres: RUE DU POURRAIN 60; 5330; ASSESSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Producten gemaakt in VACANCES CHIENS & CHATS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VACANCES CHIENS & CHATS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VACANCES CHIENS & CHATS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VACANCES CHIENS & CHATS, openstaande posities, locatie van VACANCES CHIENS & CHATS op de kaart.

VACANCES CHIENS & CHATS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VACANCES CHIENS & CHATS, company assigned to the tax number BE05582397460. The company VACANCES CHIENS & CHATS is located at the address: RUE DU POURRAIN 60; 5330; ASSESSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 526,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diensten voor huisdieren. Products created in VACANCES CHIENS & CHATS were not found.
The main activity of VACANCES CHIENS & CHATS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VACANCES CHIENS & CHATS is not available. You also can look at reviews of VACANCES CHIENS & CHATS, open positions, location of VACANCES CHIENS & CHATS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VACANCES CHIENS & CHATS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VACANCES CHIENS & CHATS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VACANCES CHIENS & CHATS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VACANCES CHIENS & CHATS, employees, financial statistics.