DE AFGHAAN

Contactgegevens DE AFGHAAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE AFGHAAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE AFGHAAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IZEGEMSESTRAAT 380; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56357301 (+32-56357301) 56357301 (+32-56357301)

Fax (fax): +32 (53) 255-30-71 +32 (53) 255-30-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE AFGHAAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE AFGHAAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE AFGHAAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE AFGHAAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE AFGHAAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE AFGHAAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE AFGHAAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE AFGHAAN
Products information DE AFGHAAN

BTW identificatienummer (tax): BE07013641357
Ondernemingsnummer: 6749694824
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 520,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in DE AFGHAAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE AFGHAAN
(Get full report from official database of BE for DE AFGHAAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE AFGHAAN
Addition kinds of activities for DE AFGHAAN

267903. Behang | Wallpaper
35319909. Dakbedekkingsapparatuur | Roofing equipment
35520203. Heddles voor loom harnas, draad | Heddles for loom harnesses, wire
37430206. Trolley retrievers | Trolley retrievers
51691003. kleurstoffen | Dyestuffs
59991304. Haarverzorgingsproducten | Hair care products
80490403. Psychiatrische maatschappelijk werker | Psychiatric social worker

Werken bij DE AFGHAAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE AFGHAAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE AFGHAAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE AFGHAAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker Nachtdienst (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Zonhoven zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker met ervaring. Dit om te werken in een vaste nachtploeg.

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • Planner/project-coördinator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Plannen en organiseren van de buitendienst (zeer wisselende planningen, rekening houden met klanten, wijzigingen,...) - Werfbezoeken. Ter plaatse inschattingen maken van de werken - materialen bestellen bv hoogtewerker,... - veiligheid van de werken bepalen,... - techniekers informeren over de werken, de nodige materialen,...

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van DE AFGHAAN in sociale netwerken
Look for responds of DE AFGHAAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE AFGHAAN. Laat een reactie achter voor DE AFGHAAN. DE AFGHAAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE AFGHAAN. Leave a respond for DE AFGHAAN. DE AFGHAAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE AFGHAAN op de google maps. Adres en contacten DE AFGHAAN
Location of DE AFGHAAN on the google maps. Address and contacts of DE AFGHAAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE AFGHAAN DE AFGHAAN: spanjeberg residentie | MENUISERIE BLOC | GUSTAVE MALHERBE | TRANSP.OFFSH.MARINE SERV. | FEMINA INSTITUUT

Other related companies as DE AFGHAAN: spanjeberg residentie | MENUISERIE BLOC | GUSTAVE MALHERBE | TRANSP.OFFSH.MARINE SERV. | FEMINA INSTITUUT

DE AFGHAAN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE AFGHAAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07013641357. Het bedrijf DE AFGHAAN bevindt zich op het adres: IZEGEMSESTRAAT 380; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 520,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Producten gemaakt in DE AFGHAAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE AFGHAAN is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE AFGHAAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE AFGHAAN, openstaande posities, locatie van DE AFGHAAN op de kaart.

DE AFGHAAN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE AFGHAAN, company assigned to the tax number BE07013641357. The company DE AFGHAAN is located at the address: IZEGEMSESTRAAT 380; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 520,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diensten voor huisdieren. Products created in DE AFGHAAN were not found.
The main activity of DE AFGHAAN is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE AFGHAAN is not available. You also can look at reviews of DE AFGHAAN, open positions, location of DE AFGHAAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE AFGHAAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE AFGHAAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE AFGHAAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE AFGHAAN, employees, financial statistics.