AUX ARISTOCHIENS

Contactgegevens AUX ARISTOCHIENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUX ARISTOCHIENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUX ARISTOCHIENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE PACHY DU RECEVEUR 5; 1310; LA HULPE, België

Telefoon (phone): 26531423 (+32-26531423) 26531423 (+32-26531423)

Fax (fax): +32 (9) 267-69-72 +32 (9) 267-69-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUX ARISTOCHIENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUX ARISTOCHIENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUX ARISTOCHIENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUX ARISTOCHIENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUX ARISTOCHIENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUX ARISTOCHIENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUX ARISTOCHIENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUX ARISTOCHIENS
Products information AUX ARISTOCHIENS

BTW identificatienummer (tax): BE03110198974
Ondernemingsnummer: 5408264160
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in AUX ARISTOCHIENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUX ARISTOCHIENS
(Get full report from official database of BE for AUX ARISTOCHIENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUX ARISTOCHIENS
Addition kinds of activities for AUX ARISTOCHIENS

101100. Ijzer ertsen | Iron ores
01820101. Spruitjes, gekweekt onder dekking | Bean sprouts, grown under cover
17990203. Coating van metalen structuren op bouwplaats | Coating of metal structures at construction site
20860100. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
37280101. Ailerons, vliegtuigen | Ailerons, aircraft
50469904. Kluisjes, niet gekoeld | Lockers, not refrigerated
50630503. Brandalarmsystemen | Fire alarm systems
73380101. Brief schrijven service | Letter writing service

Werken bij AUX ARISTOCHIENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUX ARISTOCHIENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUX ARISTOCHIENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUX ARISTOCHIENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

  • Magazijnier Alcon (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van Alcon (farmaceutisch bedrijf) in Bornem zoeken wij regelmatig magazijnmedewerkers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • MEDEWERKER STRIJKATELIER (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken een enthousiaste kandidaat voor het strijken van van allerhande materialen in ons atelier met als norm kwaliteit. Interesse? Solliciteer snel.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (deeltijds - zelf te kiezen) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetsen via dienstencheques (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DCO Geetbets

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen via dienstencheques bij privé-personen.

  • Medewerker frituur (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur regio St Pauwels zijn wij op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke studenten die kunnen werken op zaterdagavond (18u - 20u)

  • Student gezocht! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas en opkuis van de zaal * buiten meubilair klaarzetten voor festiviteiten

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van AUX ARISTOCHIENS in sociale netwerken
Look for responds of AUX ARISTOCHIENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUX ARISTOCHIENS. Laat een reactie achter voor AUX ARISTOCHIENS. AUX ARISTOCHIENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUX ARISTOCHIENS. Leave a respond for AUX ARISTOCHIENS. AUX ARISTOCHIENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUX ARISTOCHIENS op de google maps. Adres en contacten AUX ARISTOCHIENS
Location of AUX ARISTOCHIENS on the google maps. Address and contacts of AUX ARISTOCHIENS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUX ARISTOCHIENS AUX ARISTOCHIENS: COIFFURE CHRISTINE | JOHAN VANDENDRIESSCHE | GARAGE SPORTIEF | Kampernoelies Will茅 c v | BAKKERIJ IVENS R.

Other related companies as AUX ARISTOCHIENS: COIFFURE CHRISTINE | JOHAN VANDENDRIESSCHE | GARAGE SPORTIEF | Kampernoelies Will茅 c v | BAKKERIJ IVENS R.

AUX ARISTOCHIENS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUX ARISTOCHIENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03110198974. Het bedrijf AUX ARISTOCHIENS bevindt zich op het adres: AVENUE PACHY DU RECEVEUR 5; 1310; LA HULPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 246,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Producten gemaakt in AUX ARISTOCHIENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUX ARISTOCHIENS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUX ARISTOCHIENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUX ARISTOCHIENS, openstaande posities, locatie van AUX ARISTOCHIENS op de kaart.

AUX ARISTOCHIENS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUX ARISTOCHIENS, company assigned to the tax number BE03110198974. The company AUX ARISTOCHIENS is located at the address: AVENUE PACHY DU RECEVEUR 5; 1310; LA HULPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 246,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diensten voor huisdieren. Products created in AUX ARISTOCHIENS were not found.
The main activity of AUX ARISTOCHIENS is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUX ARISTOCHIENS is not available. You also can look at reviews of AUX ARISTOCHIENS, open positions, location of AUX ARISTOCHIENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUX ARISTOCHIENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUX ARISTOCHIENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUX ARISTOCHIENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUX ARISTOCHIENS, employees, financial statistics.