International Merchandising Belgium B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • International Merchandising Belgium B.V.B.A.
Private companiesTextile Mill Products • International Merchandising Belgium B.V.B.A.

Contactgegevens International Merchandising Belgium B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data International Merchandising Belgium B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

International Merchandising Belgium B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwelaan 39b10 1853 Strombeek-Bever, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) International Merchandising Belgium B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "International Merchandising Belgium B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "International Merchandising Belgium B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van International Merchandising Belgium B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen International Merchandising Belgium B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of International Merchandising Belgium B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees International Merchandising Belgium B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti International Merchandising Belgium B.V.B.A.
Products information International Merchandising Belgium B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09357299804
Ondernemingsnummer: 9951385498
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Pocket diaries

Product categorie (product category): Diaries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor International Merchandising Belgium B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for International Merchandising Belgium B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor International Merchandising Belgium B.V.B.A.
Addition kinds of activities for International Merchandising Belgium B.V.B.A.

953201. Gemeenschap en plattelandsontwikkeling | Community and rural development
14220102. Krijt, gemalen of anderszins behandeld | Chalk, ground or otherwise treated
14799901. Alunitische mijnbouw | Alunite mining
17619900. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
23859901. Schorten, waterdicht: gemaakt van gekochte materialen | Aprons, waterproof: made from purchased materials
24991102. Gegraveerde houten producten | Engraved wood products
36120314. Gelijkrichttransformatoren | Rectifier transformers
38290105. Brandstof totalizers, vliegtuig motor | Fuel totalizers, aircraft engine
57129904. Kantoormeubelen | Office furniture

Werken bij International Merchandising Belgium B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in International Merchandising Belgium B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor International Merchandising Belgium B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for International Merchandising Belgium B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek - 16u in 1 gezin (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp die een druk bezet gezin in Diepenbeek wil bijstaan in hun prive-woning voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen, opruimen, voorbereidend kookwerk...op vier voormiddagen per week voor een totaal van ongeveer 16u per week. (Eventueel aan te vullen met andere gezinnen in de namiddagen indien meer uren gewenst dan 16u per week)

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Mecanicien productiemachines 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines. Je voorkomt en herstelt defecten. Je voert opdrachten uit door middel van aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke, informatie die de operator of gebruiker je verstrekt en door middel van de technische dossiers van de machines.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • PHP Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van International Merchandising Belgium B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of International Merchandising Belgium B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor International Merchandising Belgium B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor International Merchandising Belgium B.V.B.A.. International Merchandising Belgium B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for International Merchandising Belgium B.V.B.A.. Leave a respond for International Merchandising Belgium B.V.B.A.. International Merchandising Belgium B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie International Merchandising Belgium B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten International Merchandising Belgium B.V.B.A.
Location of International Merchandising Belgium B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of International Merchandising Belgium B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come International Merchandising Belgium B.V.B.A. International Merchandising Belgium B.V.B.A.: Versluys Gustaaf Jachtwerf B.V.B.A. | Jef Voet BVBA | PATRICK CVJETIC | ANTHONY VAN MOL | De Medts NV

Other related companies as International Merchandising Belgium B.V.B.A.: Versluys Gustaaf Jachtwerf B.V.B.A. | Jef Voet BVBA | PATRICK CVJETIC | ANTHONY VAN MOL | De Medts NV

International Merchandising Belgium B.V.B.A. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is International Merchandising Belgium B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09357299804. Het bedrijf International Merchandising Belgium B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Nieuwelaan 39b10 1853 Strombeek-Bever. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diaries. Lijst met producten zijn Pocket diaries.
De hoofdactiviteit van International Merchandising Belgium B.V.B.A. is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van International Merchandising Belgium B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van International Merchandising Belgium B.V.B.A., openstaande posities, locatie van International Merchandising Belgium B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

International Merchandising Belgium B.V.B.A. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is International Merchandising Belgium B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09357299804. The company International Merchandising Belgium B.V.B.A. is located at the address: Nieuwelaan 39b10 1853 Strombeek-Bever. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diaries. List of products are Pocket diaries.
The main activity of International Merchandising Belgium B.V.B.A. is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of International Merchandising Belgium B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of International Merchandising Belgium B.V.B.A., open positions, location of International Merchandising Belgium B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over International Merchandising Belgium B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf International Merchandising Belgium B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about International Merchandising Belgium B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company International Merchandising Belgium B.V.B.A., employees, financial statistics.