Resultan (Uitgeverij)

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Resultan (Uitgeverij)
Private companiesTextile Mill Products • Resultan (Uitgeverij)

Contactgegevens Resultan (Uitgeverij): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Resultan (Uitgeverij): address, phone, fax, email, website, opening hours

Resultan (Uitgeverij)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapelsesteenweg 238; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 645 91 54 (+32-03 645 91 54) 03 645 91 54 (+32-03 645 91 54)

Fax (fax): 03 645 91 54 (+32-03 645 91 54) 03 645 91 54 (+32-03 645 91 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Resultan (Uitgeverij): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Resultan (Uitgeverij)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Resultan (Uitgeverij)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Resultan (Uitgeverij), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Resultan (Uitgeverij). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Resultan (Uitgeverij), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Resultan (Uitgeverij). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Resultan (Uitgeverij)
Products information Resultan (Uitgeverij)

BTW identificatienummer (tax): BE08379516601
Ondernemingsnummer: 1757781982
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Resultan (Uitgeverij) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diaries and note-books

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Resultan (Uitgeverij)
(Get full report from official database of BE for Resultan (Uitgeverij))

Aanvulling soorten activiteiten voor Resultan (Uitgeverij)
Addition kinds of activities for Resultan (Uitgeverij)

223104. Vezelvezels, met uitzondering van wol: geweven | Animal fiber fabrics, except wool: woven
366199. Telefoon- en telegraafapparatuur, nec | Telephone and telegraph apparatus, nec
01829901. Vruchten, onder dekking gegroeid | Fruits, grown under cover
36999909. Buitenboordmotoren, elektrisch | Outboard motors, electric
50310204. Fineer | Veneer

Werken bij Resultan (Uitgeverij): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Resultan (Uitgeverij): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Resultan (Uitgeverij). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Resultan (Uitgeverij). Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Afwerker buizen en putten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Brugge is al meer dan 100 jaar de referentie voor prefab beton in België. Door een diversiteit in het productengamma worden er zowel elementen gemaakt voor opvang, transport en behandeling van (afval)water, alsook bestratingsproducten en afboordingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een persoon die bij de kwaliteitscontrole van de 'vers' gemaakte rioleringsbuizen de basistaken zorgvuldig kan afwerken en over een gezonde teamspirit beschikt. We zoeken zowel een denker als een doener! Zin voor initiatief en zelfstandig kunnen werken zijn een must. Je controleert elke rioleringsbuis op default of onvoldoende afwerking en je behandelt de buis met mortel zodoende dat deze aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Jouw motivatie is meehelpen een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Je bent zorgvuldig in uw werk en wil uw werk perfect gedaan hebben. Op het einde van de dag help je mee met het kuisen en klein onderhoud van machine en materieel.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

  • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne (Diest) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EDEGEM/MORTSEL/HOVE - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • DERMATOLOOG (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISZORG BIJDEHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert consultaties in verband met huidziektes en voetproblemen.

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

Zoek naar antwoorden van Resultan (Uitgeverij) in sociale netwerken
Look for responds of Resultan (Uitgeverij) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Resultan (Uitgeverij). Laat een reactie achter voor Resultan (Uitgeverij). Resultan (Uitgeverij) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Resultan (Uitgeverij). Leave a respond for Resultan (Uitgeverij). Resultan (Uitgeverij) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Resultan (Uitgeverij) op de google maps. Adres en contacten Resultan (Uitgeverij)
Location of Resultan (Uitgeverij) on the google maps. Address and contacts of Resultan (Uitgeverij)

Andere gerelateerde bedrijven als come Resultan (Uitgeverij) Resultan (Uitgeverij): BOUWLUX BVBA | FREETIME SHOP | Fioroni Véronique | HARMONY DE PARIS | Thirionet M

Other related companies as Resultan (Uitgeverij): BOUWLUX BVBA | FREETIME SHOP | Fioroni Véronique | HARMONY DE PARIS | Thirionet M

Resultan (Uitgeverij) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Resultan (Uitgeverij), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08379516601. Het bedrijf Resultan (Uitgeverij) bevindt zich op het adres: Kapelsesteenweg 238; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diaries and note-books. Producten gemaakt in Resultan (Uitgeverij) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Resultan (Uitgeverij) is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Resultan (Uitgeverij) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Resultan (Uitgeverij), openstaande posities, locatie van Resultan (Uitgeverij) op de kaart.

Resultan (Uitgeverij) is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Resultan (Uitgeverij), company assigned to the tax number BE08379516601. The company Resultan (Uitgeverij) is located at the address: Kapelsesteenweg 238; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diaries and note-books. Products created in Resultan (Uitgeverij) were not found.
The main activity of Resultan (Uitgeverij) is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Resultan (Uitgeverij) is not available. You also can look at reviews of Resultan (Uitgeverij), open positions, location of Resultan (Uitgeverij) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Resultan (Uitgeverij), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Resultan (Uitgeverij), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Resultan (Uitgeverij), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Resultan (Uitgeverij), employees, financial statistics.