Wahl Diamonds B.V.B.A.

Contactgegevens Wahl Diamonds B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wahl Diamonds B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wahl Diamonds B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoveniersstraat 2 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wahl Diamonds B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wahl Diamonds B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wahl Diamonds B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wahl Diamonds B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wahl Diamonds B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wahl Diamonds B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wahl Diamonds B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wahl Diamonds B.V.B.A.
Products information Wahl Diamonds B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01395233154
Ondernemingsnummer: 6852966308
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 680,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Rough diamonds

Product categorie (product category): Diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wahl Diamonds B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Wahl Diamonds B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wahl Diamonds B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Wahl Diamonds B.V.B.A.

253100. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
557100. Motorrijders | Motorcycle dealers
20910213. Garnalen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Shrimp: packaged in cans, jars, etc.
35799903. Muntenverpakkingsmachines | Coin wrapping machines
38260305. Analyseapparatuur voor aardolieproducten | Petroleum product analyzing apparatus
39440602. Auto's en vrachtwagens, speelgoed | Automobiles and trucks, toy
39959900. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
72990605. Huwelijk bureau | Marriage bureau
92239905. Penetentiaire, overheid | Penetentiary, government

Werken bij Wahl Diamonds B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wahl Diamonds B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wahl Diamonds B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wahl Diamonds B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier - Toonbankverkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent sterk op technisch vlak dankzij een opleiding mechanica, A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Automotive is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je beheerst het Nederlands en Frans. Productdocumentatie, telefonisch en schriftelijk contact met onze leveranciers in het Engels schrikt je niet af. Je kan goed overweg met courante software zoals Microsoft Outlook, Excel en Word. Je bent punctueel in administratie en organisatie.

  • Lijnoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lijnoperator sta jij in voor : Het klaarzetten van de lijn Het ombouwen van de lijn (banden verstellen) Het instellen van de robot op het juiste programma  Het opvolgen van de lijn en de kwaliteit

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Lummen en omgeving

  • POETSHULP REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Frituurmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Wahl Diamonds B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Wahl Diamonds B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wahl Diamonds B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Wahl Diamonds B.V.B.A.. Wahl Diamonds B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wahl Diamonds B.V.B.A.. Leave a respond for Wahl Diamonds B.V.B.A.. Wahl Diamonds B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wahl Diamonds B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Wahl Diamonds B.V.B.A.
Location of Wahl Diamonds B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Wahl Diamonds B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Wahl Diamonds B.V.B.A. Wahl Diamonds B.V.B.A.: SAN MAZIUN | JEAN DUBOIS | De Coster Steven | ECOLE FOND. COMMUNALE | DE HARLEZ

Other related companies as Wahl Diamonds B.V.B.A.: SAN MAZIUN | JEAN DUBOIS | De Coster Steven | ECOLE FOND. COMMUNALE | DE HARLEZ

Wahl Diamonds B.V.B.A. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wahl Diamonds B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01395233154. Het bedrijf Wahl Diamonds B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Hoveniersstraat 2 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 680,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diamonds. Lijst met producten zijn Rough diamonds.
De hoofdactiviteit van Wahl Diamonds B.V.B.A. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wahl Diamonds B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wahl Diamonds B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Wahl Diamonds B.V.B.A. op de kaart.

Wahl Diamonds B.V.B.A. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wahl Diamonds B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01395233154. The company Wahl Diamonds B.V.B.A. is located at the address: Hoveniersstraat 2 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 680,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diamonds. List of products are Rough diamonds.
The main activity of Wahl Diamonds B.V.B.A. is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Wahl Diamonds B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Wahl Diamonds B.V.B.A., open positions, location of Wahl Diamonds B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wahl Diamonds B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wahl Diamonds B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wahl Diamonds B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wahl Diamonds B.V.B.A., employees, financial statistics.