Japan Diamond Trading

Contactgegevens Japan Diamond Trading: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Japan Diamond Trading: address, phone, fax, email, website, opening hours

Japan Diamond Trading

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schupstraat 9-11; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 234 18 30 (+32-03 234 18 30) 03 234 18 30 (+32-03 234 18 30)

Fax (fax): 03 234 18 39 (+32-03 234 18 39) 03 234 18 39 (+32-03 234 18 39)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Japan Diamond Trading: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Japan Diamond Trading"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Japan Diamond Trading"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Japan Diamond Trading, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Japan Diamond Trading. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Japan Diamond Trading, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Japan Diamond Trading. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Japan Diamond Trading
Products information Japan Diamond Trading

BTW identificatienummer (tax): BE05531585693
Ondernemingsnummer: 3593322753
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Diamond - Dealers

Product categorie (product category): Diamond brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Japan Diamond Trading
(Get full report from official database of BE for Japan Diamond Trading)

Aanvulling soorten activiteiten voor Japan Diamond Trading
Addition kinds of activities for Japan Diamond Trading

07510000. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
22110300. Handdoeken, vaatdoeken en wasdoeken: katoen | Towels, dishcloths and washcloths: cotton
28699930. Tetraethyl lood | Tetraethyl lead
35190102. Motoren, diesel en semi-diesel of dual-fuel | Engines, diesel and semi-diesel or dual-fuel
35630101. Bandenpompen, hand of compressor bediend | Tire inflators, hand or compressor operated
76992100. Gun diensten | Gun services

Werken bij Japan Diamond Trading: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Japan Diamond Trading: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Japan Diamond Trading. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Japan Diamond Trading. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Landen - Zoutleeuw - Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • Studenten (18+) - orderpicken - zomervakantie - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken tijdens de zomervakantie. Je voert algemeen magazijnswerk uit en werkt in dagdienst/2 ploegen.

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Frituurmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Herentals- Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

Zoek naar antwoorden van Japan Diamond Trading in sociale netwerken
Look for responds of Japan Diamond Trading in social networks

Lees alle opmerkingen voor Japan Diamond Trading. Laat een reactie achter voor Japan Diamond Trading. Japan Diamond Trading bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Japan Diamond Trading. Leave a respond for Japan Diamond Trading. Japan Diamond Trading on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Japan Diamond Trading op de google maps. Adres en contacten Japan Diamond Trading
Location of Japan Diamond Trading on the google maps. Address and contacts of Japan Diamond Trading

Andere gerelateerde bedrijven als come Japan Diamond Trading Japan Diamond Trading: De Gols Th | Hoogmartens NV | BOND BETER LEEFMILIEU VL. | DOMINIQUE DERVEAUX | G.L. COLEMONTS

Other related companies as Japan Diamond Trading: De Gols Th | Hoogmartens NV | BOND BETER LEEFMILIEU VL. | DOMINIQUE DERVEAUX | G.L. COLEMONTS

Japan Diamond Trading is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Japan Diamond Trading, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05531585693. Het bedrijf Japan Diamond Trading bevindt zich op het adres: Schupstraat 9-11; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diamond brokers. Lijst met producten zijn Diamond - Dealers.
De hoofdactiviteit van Japan Diamond Trading is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Japan Diamond Trading is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Japan Diamond Trading, openstaande posities, locatie van Japan Diamond Trading op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Japan Diamond Trading is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Japan Diamond Trading, company assigned to the tax number BE05531585693. The company Japan Diamond Trading is located at the address: Schupstraat 9-11; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diamond brokers. List of products are Diamond - Dealers.
The main activity of Japan Diamond Trading is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Japan Diamond Trading is not available. You also can look at reviews of Japan Diamond Trading, open positions, location of Japan Diamond Trading on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Japan Diamond Trading, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Japan Diamond Trading, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Japan Diamond Trading, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Japan Diamond Trading, employees, financial statistics.