Brink's Diamond & Jewelry Services NV

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • Brink's Diamond & Jewelry Services NV
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • Brink's Diamond & Jewelry Services NV

Contactgegevens Brink's Diamond & Jewelry Services NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brink's Diamond & Jewelry Services NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brink's Diamond & Jewelry Services NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoveniersstraat 2 Box 408; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 234 21 51 (+32-03 234 21 51) 03 234 21 51 (+32-03 234 21 51)

Fax (fax): 03 234 27 92 (+32-03 234 27 92) 03 234 27 92 (+32-03 234 27 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brink's Diamond & Jewelry Services NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brink's Diamond & Jewelry Services NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brink's Diamond & Jewelry Services NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brink's Diamond & Jewelry Services NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brink's Diamond & Jewelry Services NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brink's Diamond & Jewelry Services NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brink's Diamond & Jewelry Services NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brink's Diamond & Jewelry Services NV
Products information Brink's Diamond & Jewelry Services NV

BTW identificatienummer (tax): BE07203155517
Ondernemingsnummer: 6062500000
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Brink's Diamond & Jewelry Services NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diamond - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brink's Diamond & Jewelry Services NV
(Get full report from official database of BE for Brink's Diamond & Jewelry Services NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brink's Diamond & Jewelry Services NV
Addition kinds of activities for Brink's Diamond & Jewelry Services NV

3633. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
147499. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
33579904. Automotive draad en kabel, behalve ontstekingsset: nonferrous | Automotive wire and cable, except ignition sets: nonferrous
38250214. Instrument shunts | Instrument shunts
67330000. Trusts, nec | Trusts, nec

Werken bij Brink's Diamond & Jewelry Services NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brink's Diamond & Jewelry Services NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brink's Diamond & Jewelry Services NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brink's Diamond & Jewelry Services NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (testing heftrucks, bobcats, ...) dag ploeg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van Synergie zijn wij momenteel dringend op zoek naar een technisch profiel (kennis mechanica, elektromechanica) die instaat voor het testen van allerlei rollend materiaal (banden van heftrucks, bobcats, ...). Taken : eerste verantwoordelijke "tire testing" interpreteren/rapporteren data onderhoud, veilgheid, toepassen 5S ...

  • Storingstechnieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als storingstechnieker zorg je ervoor dat de productie nooit stilligt. Correct afstellen van de productielijnen. Omstelling en ombouwing van de machines bij verschillende artikelen op de lijn. Bij het proefdraaien van bepaalde lijnen sta jij paraat met technische bijstand en geeft veiligheidsadvies. Preventief onderhoud. Detecteren van het probleem en correct oplossen.

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

  • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: SARENS

    Type: Vaste Job

    Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Splendit - Business Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for business analysts for Brussels, Gent and Antwerp. Business Analyst Responsibilities Study the systems and operations and identify the scope of the problem - Done from the perspective of the business domain to which the project/issue belongs Liaise with key stakeholders and conduct brainstorming sessions to get exact requirements. Analyze the problem from different angles and perform gap analysis. Discuss the problem with the technical team and recommend technology needed to address the same Document exact business needs along with both functional and non-functional requirements. Prepare use cases, business requirements documents (BRD), system requirements specification (SRS) documents and other functional documents Based on system needs, create prototype, wireframes, mockups and screens. For large projects, data and process models also needs to be created. Interact with the development team and help them understand the technical aspects of the solution. Oversee the development, conduct meetings and perform project management. Conduct usability and functional testing and recommend corrective and preventive actions. Present the developed solution to the concerned audience and solicit feedback. Participate in migration, handover, end user training and deployment activities. Skills Analytical and problem solving skills Comprehension and interpretation capabilities Exceptional command over verbal and written communication Interpersonal skills Management skills Knowledge of software development methodologies ( Waterfall model, Rapid Application Development, Agile Software Development) Understanding of business concepts and cognizance of technical frameworks Data modeling and data mining skills Hands-on experience on different testing methods (unit, functional, system, integration, acceptance,...) You speak fluent English, Dutch and/or French What SplendIT offers With SplendIT you're not just taking any IT job. In actuality you are choosing to work in a fast evolving environment where you are being seen as a high added value in a team of professionals. Therefore we offer challenging projects accompanied by a competitive salary. A career within SPLENDIT is a conscious choice for a challenging job with real growth opportunities in an innovative environment and an emphasis on social relevance. Are you an IT'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van Brink's Diamond & Jewelry Services NV in sociale netwerken
Look for responds of Brink's Diamond & Jewelry Services NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brink's Diamond & Jewelry Services NV. Laat een reactie achter voor Brink's Diamond & Jewelry Services NV. Brink's Diamond & Jewelry Services NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brink's Diamond & Jewelry Services NV. Leave a respond for Brink's Diamond & Jewelry Services NV. Brink's Diamond & Jewelry Services NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brink's Diamond & Jewelry Services NV op de google maps. Adres en contacten Brink's Diamond & Jewelry Services NV
Location of Brink's Diamond & Jewelry Services NV on the google maps. Address and contacts of Brink's Diamond & Jewelry Services NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Brink's Diamond & Jewelry Services NV Brink's Diamond & Jewelry Services NV: MATHYS | INSTITUT ANNABELLE | ADMIN. DIRECTE BELAST. | TAVERNE DU PARC | TRANSPORTBEDRIJF BIESEMANS

Other related companies as Brink's Diamond & Jewelry Services NV: MATHYS | INSTITUT ANNABELLE | ADMIN. DIRECTE BELAST. | TAVERNE DU PARC | TRANSPORTBEDRIJF BIESEMANS

Brink's Diamond & Jewelry Services NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brink's Diamond & Jewelry Services NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07203155517. Het bedrijf Brink's Diamond & Jewelry Services NV bevindt zich op het adres: Hoveniersstraat 2 Box 408; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 493,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diamond - Services. Producten gemaakt in Brink's Diamond & Jewelry Services NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brink's Diamond & Jewelry Services NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brink's Diamond & Jewelry Services NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brink's Diamond & Jewelry Services NV, openstaande posities, locatie van Brink's Diamond & Jewelry Services NV op de kaart.

Brink's Diamond & Jewelry Services NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brink's Diamond & Jewelry Services NV, company assigned to the tax number BE07203155517. The company Brink's Diamond & Jewelry Services NV is located at the address: Hoveniersstraat 2 Box 408; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 493,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diamond - Services. Products created in Brink's Diamond & Jewelry Services NV were not found.
The main activity of Brink's Diamond & Jewelry Services NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Brink's Diamond & Jewelry Services NV is not available. You also can look at reviews of Brink's Diamond & Jewelry Services NV, open positions, location of Brink's Diamond & Jewelry Services NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brink's Diamond & Jewelry Services NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brink's Diamond & Jewelry Services NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brink's Diamond & Jewelry Services NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brink's Diamond & Jewelry Services NV, employees, financial statistics.