FLROOSEN BELGIE NV

Contactgegevens FLROOSEN BELGIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLROOSEN BELGIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLROOSEN BELGIE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoge Mauw 440 2370 Arendonk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-67-23-23 32-14-67-23-23

Fax (fax): 32-14-67-15-52 32-14-67-15-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLROOSEN BELGIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLROOSEN BELGIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLROOSEN BELGIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLROOSEN BELGIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLROOSEN BELGIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLROOSEN BELGIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLROOSEN BELGIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLROOSEN BELGIE NV
Products information FLROOSEN BELGIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE05235229492
Ondernemingsnummer: 9872283935
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 701,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLROOSEN BELGIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stables and stalls - fittings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLROOSEN BELGIE NV
(Get full report from official database of BE for FLROOSEN BELGIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLROOSEN BELGIE NV
Addition kinds of activities for FLROOSEN BELGIE NV

17990100. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
35679912. Rubberhardende ovens | Rubber curing ovens
51490304. Hop extract | Hop extract
59450000. Hobby, speelgoed en speelwinkels | Hobby, toy, and game shops
73350000. Commerciële fotografie | Commercial photography

Werken bij FLROOSEN BELGIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLROOSEN BELGIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLROOSEN BELGIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLROOSEN BELGIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur / productiearbeider (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiearbeider die instaat voor het monteren van slangen, het dichten van stansen en het in orde houden van het magazijn. Je krijgt een interne opleiding waarna je zal instaan voor het volledige productieproces.

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke.

  • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

  • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

  • Huishoudhulp regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

Zoek naar antwoorden van FLROOSEN BELGIE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLROOSEN BELGIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLROOSEN BELGIE NV. Laat een reactie achter voor FLROOSEN BELGIE NV. FLROOSEN BELGIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLROOSEN BELGIE NV. Leave a respond for FLROOSEN BELGIE NV. FLROOSEN BELGIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLROOSEN BELGIE NV op de google maps. Adres en contacten FLROOSEN BELGIE NV
Location of FLROOSEN BELGIE NV on the google maps. Address and contacts of FLROOSEN BELGIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLROOSEN BELGIE NV FLROOSEN BELGIE NV: VERWORST | HUIS ELFI | Van Tichelen Woonservice NV | Wijnants M | ROEFS GEERT

Other related companies as FLROOSEN BELGIE NV: VERWORST | HUIS ELFI | Van Tichelen Woonservice NV | Wijnants M | ROEFS GEERT

FLROOSEN BELGIE NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLROOSEN BELGIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05235229492. Het bedrijf FLROOSEN BELGIE NV bevindt zich op het adres: Hoge Mauw 440 2370 Arendonk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 701,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stables and stalls - fittings. Producten gemaakt in FLROOSEN BELGIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLROOSEN BELGIE NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLROOSEN BELGIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLROOSEN BELGIE NV, openstaande posities, locatie van FLROOSEN BELGIE NV op de kaart.

FLROOSEN BELGIE NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLROOSEN BELGIE NV, company assigned to the tax number BE05235229492. The company FLROOSEN BELGIE NV is located at the address: Hoge Mauw 440 2370 Arendonk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 701,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stables and stalls - fittings. Products created in FLROOSEN BELGIE NV were not found.
The main activity of FLROOSEN BELGIE NV is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLROOSEN BELGIE NV is not available. You also can look at reviews of FLROOSEN BELGIE NV, open positions, location of FLROOSEN BELGIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLROOSEN BELGIE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLROOSEN BELGIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLROOSEN BELGIE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLROOSEN BELGIE NV, employees, financial statistics.