Peri Diamonds BVBA

Contactgegevens Peri Diamonds BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peri Diamonds BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peri Diamonds BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schupstraat 1-7; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 231 07 36; 03 232 17 81 (+32-03 231 07 36; 03 232 17 81) 03 231 07 36; 03 232 17 81 (+32-03 231 07 36; 03 232 17 81)

Fax (fax): 03 233 14 51 (+32-03 233 14 51) 03 233 14 51 (+32-03 233 14 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peri Diamonds BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peri Diamonds BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peri Diamonds BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peri Diamonds BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peri Diamonds BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peri Diamonds BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peri Diamonds BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peri Diamonds BVBA
Products information Peri Diamonds BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08116119384
Ondernemingsnummer: 5178100585
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Peri Diamonds BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diamond - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peri Diamonds BVBA
(Get full report from official database of BE for Peri Diamonds BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peri Diamonds BVBA
Addition kinds of activities for Peri Diamonds BVBA

24359904. Fineer voorraad, hardhout | Veneer stock, hardwood
34899903. Projectoren: diepte lading, granaat, raket, enz. | Projectors: depth charge, grenade, rocket, etc.
35310408. Betonplanten | Concrete plants
36410203. Gezondheidslampen, infrarood of ultraviolet | Health lamps, infrared or ultraviolet
38299913. Druk transducers | Pressure transducers
39520103. Frisketpapier (materiaal van kunstenaars) | Frisket paper (artists' material)
50159901. Banden, gebruikt: alleen in de winkel | Tires, used: retail only

Werken bij Peri Diamonds BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peri Diamonds BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peri Diamonds BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peri Diamonds BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator gezocht vanaf augustus (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je onderzoekt, verwerkt en verpakt in een volcontinu systeem zaden. Je beschikt eventueel over een attest heftruck

  • Schrijnwerker - Dakwerker --> Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het onderhouden, herstellen en renoveren van de (platte) daken van de bedrijfsgebouwen. In periodes van minder werk als dakwerker werk je mee in het atelier van de schrijnwerkerij voor de productie van onderdelen in hout (tafels, kastjes, WC-cabines, ...) Indien nodig werk je mee in de onderhoudsdienst (allerhande hout/schrijnwerkerij gerelateerde werkzaamheden en herstellingen).

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • WMS Consultant / Project leader (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    U bent de gesprekspartner voor onze klanten om oplossingen voor specifieke problemen te bepalen; U bent designer voor maatwerk of aanpassingen, U bent project verantwoordelijke met oog voor planning, opleiding en documentatie,…

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Medewerker ijsbaan (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ICE SKATING CENTER MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Als medewerker ijsbaan staat u in voor het onderhoud op en rond de ijspiste, zowel binnen-als buiten. U zorgt voor de huurschaatsen en onderhoud van de kleedkamers. U bewaakt de kwaliteit van het ijs en neemt de nodige maatregelen iom de ijsbaanverantwoordelijke. U helpt onze schaatsers steeds zo goed mogelijk verder. Concreet : Dweilen van het ijs tussen de diverse schaatsgelegenheden Slijpen van schaatsen Onderhoud van kleedkamers, verhuur- en sanitaire ruimtes, technische ruimte en ruimte rond het gebouw.

  • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Peri Diamonds BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Peri Diamonds BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peri Diamonds BVBA. Laat een reactie achter voor Peri Diamonds BVBA. Peri Diamonds BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peri Diamonds BVBA. Leave a respond for Peri Diamonds BVBA. Peri Diamonds BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peri Diamonds BVBA op de google maps. Adres en contacten Peri Diamonds BVBA
Location of Peri Diamonds BVBA on the google maps. Address and contacts of Peri Diamonds BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Peri Diamonds BVBA Peri Diamonds BVBA: I.B.-NEWS | GARAGE BLEUS-POLIS | PETER VANDEN BILCKE | Must (Club Le)-sprl Dolby | BART VERWILT

Other related companies as Peri Diamonds BVBA: I.B.-NEWS | GARAGE BLEUS-POLIS | PETER VANDEN BILCKE | Must (Club Le)-sprl Dolby | BART VERWILT

Peri Diamonds BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Peri Diamonds BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08116119384. Het bedrijf Peri Diamonds BVBA bevindt zich op het adres: Schupstraat 1-7; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 298,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diamond - Dealers. Producten gemaakt in Peri Diamonds BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Peri Diamonds BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peri Diamonds BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peri Diamonds BVBA, openstaande posities, locatie van Peri Diamonds BVBA op de kaart.

Peri Diamonds BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Peri Diamonds BVBA, company assigned to the tax number BE08116119384. The company Peri Diamonds BVBA is located at the address: Schupstraat 1-7; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 298,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diamond - Dealers. Products created in Peri Diamonds BVBA were not found.
The main activity of Peri Diamonds BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Peri Diamonds BVBA is not available. You also can look at reviews of Peri Diamonds BVBA, open positions, location of Peri Diamonds BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peri Diamonds BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peri Diamonds BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peri Diamonds BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peri Diamonds BVBA, employees, financial statistics.