International Diamond Exporters BVBA

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • International Diamond Exporters BVBA
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • International Diamond Exporters BVBA

Contactgegevens International Diamond Exporters BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data International Diamond Exporters BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

International Diamond Exporters BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoveniersstraat 30 Box 115; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 225 10 80 (+32-03 225 10 80) 03 225 10 80 (+32-03 225 10 80)

Fax (fax): 03 225 17 88 (+32-03 225 17 88) 03 225 17 88 (+32-03 225 17 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) International Diamond Exporters BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "International Diamond Exporters BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "International Diamond Exporters BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van International Diamond Exporters BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen International Diamond Exporters BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of International Diamond Exporters BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees International Diamond Exporters BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti International Diamond Exporters BVBA
Products information International Diamond Exporters BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03967132568
Ondernemingsnummer: 3083557128
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in International Diamond Exporters BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diamond - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor International Diamond Exporters BVBA
(Get full report from official database of BE for International Diamond Exporters BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor International Diamond Exporters BVBA
Addition kinds of activities for International Diamond Exporters BVBA

5993. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands
36790502. Schakelaars, stappen | Switches, stepping
38290214. Regenmeters | Rain gauges
39491202. Mallets: polo, kroketten, enz. | Mallets: polo, croquet, etc.
51491101. Meel | Flour

Werken bij International Diamond Exporters BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in International Diamond Exporters BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor International Diamond Exporters BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for International Diamond Exporters BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels parttime en/of fulltime/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aaigem (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Stagiair bij Start People Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    We bieden een gevarieerde en leerrijke stageplaats in Gent. Je taken bestaan uit: infosessies geven aan nieuwe kandidaten planningen maken en invullen klantencontacten hulp bieden bij adminstratie het zoeken van geschikte kandidaten

  • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student flyeren weekend 13/10 + 14/10 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs zoekt een jobstudent om te flyeren in Kortrijk. Je bent 2 dagen beschikbaar in deze 3 dagen: zaterdag 13/10, zondag 14/10 of maandag 15/10. Je start om 8u30.

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van International Diamond Exporters BVBA in sociale netwerken
Look for responds of International Diamond Exporters BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor International Diamond Exporters BVBA. Laat een reactie achter voor International Diamond Exporters BVBA. International Diamond Exporters BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for International Diamond Exporters BVBA. Leave a respond for International Diamond Exporters BVBA. International Diamond Exporters BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie International Diamond Exporters BVBA op de google maps. Adres en contacten International Diamond Exporters BVBA
Location of International Diamond Exporters BVBA on the google maps. Address and contacts of International Diamond Exporters BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come International Diamond Exporters BVBA International Diamond Exporters BVBA: SABLIERES LANNOY SPRL | PRESSING 2000 | Eudata Systems S.A. | CARROSSERIE SMAL PRODUCT | Donckers N

Other related companies as International Diamond Exporters BVBA: SABLIERES LANNOY SPRL | PRESSING 2000 | Eudata Systems S.A. | CARROSSERIE SMAL PRODUCT | Donckers N

International Diamond Exporters BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is International Diamond Exporters BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03967132568. Het bedrijf International Diamond Exporters BVBA bevindt zich op het adres: Hoveniersstraat 30 Box 115; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diamond - Dealers. Producten gemaakt in International Diamond Exporters BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van International Diamond Exporters BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van International Diamond Exporters BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van International Diamond Exporters BVBA, openstaande posities, locatie van International Diamond Exporters BVBA op de kaart.

International Diamond Exporters BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is International Diamond Exporters BVBA, company assigned to the tax number BE03967132568. The company International Diamond Exporters BVBA is located at the address: Hoveniersstraat 30 Box 115; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diamond - Dealers. Products created in International Diamond Exporters BVBA were not found.
The main activity of International Diamond Exporters BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of International Diamond Exporters BVBA is not available. You also can look at reviews of International Diamond Exporters BVBA, open positions, location of International Diamond Exporters BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over International Diamond Exporters BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf International Diamond Exporters BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about International Diamond Exporters BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company International Diamond Exporters BVBA, employees, financial statistics.