Adler Benny Diamonds BVBA

Contactgegevens Adler Benny Diamonds BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adler Benny Diamonds BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adler Benny Diamonds BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoveniersstraat 50-52; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 73 73 (+32-03 232 73 73) 03 232 73 73 (+32-03 232 73 73)

Fax (fax): 03 225 09 96 (+32-03 225 09 96) 03 225 09 96 (+32-03 225 09 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adler Benny Diamonds BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adler Benny Diamonds BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adler Benny Diamonds BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adler Benny Diamonds BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adler Benny Diamonds BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adler Benny Diamonds BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adler Benny Diamonds BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adler Benny Diamonds BVBA
Products information Adler Benny Diamonds BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02704254150
Ondernemingsnummer: 4767211914
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 871,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Adler Benny Diamonds BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diamond - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adler Benny Diamonds BVBA
(Get full report from official database of BE for Adler Benny Diamonds BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adler Benny Diamonds BVBA
Addition kinds of activities for Adler Benny Diamonds BVBA

2011. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
326200. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
32510103. Schoorsteenblokken, radiaal: klei | Chimney blocks, radial: clay
32910100. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
34960103. Stoffen, geweven draad | Fabrics, woven wire
35549905. Fourdrinier machines, papierproductie | Fourdrinier machines, paper manufacturing

Werken bij Adler Benny Diamonds BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adler Benny Diamonds BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adler Benny Diamonds BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adler Benny Diamonds BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Staden. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Vrachtwagenmecanicien (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Stellen van de juiste diagnose Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ¿) Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ¿) Onderhoud van de werkplaats

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

  • Jobstudent Verkoopsmedewerk(st)er (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: KEN SHOE FASHION

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: directe verkoop van schoenen en lederwaren klanten ontvangen stockbeheer en opvolging leveringen ontvangen kassawerk opvolging opstart verkoopsacties gelanceerd door Ken Shoe Fashion kleine huishoudelijke taken, in overleg met de anderen

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Automecanicien (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: GARAGE WILLEMS FREDDY

    Type: Vaste Job

    Het vaststellen van diagnoses en het uitvoeren van herstellingen en onderhoud van zowel personen- als bedrijfswagens.

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van Adler Benny Diamonds BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Adler Benny Diamonds BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adler Benny Diamonds BVBA. Laat een reactie achter voor Adler Benny Diamonds BVBA. Adler Benny Diamonds BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adler Benny Diamonds BVBA. Leave a respond for Adler Benny Diamonds BVBA. Adler Benny Diamonds BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adler Benny Diamonds BVBA op de google maps. Adres en contacten Adler Benny Diamonds BVBA
Location of Adler Benny Diamonds BVBA on the google maps. Address and contacts of Adler Benny Diamonds BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Adler Benny Diamonds BVBA Adler Benny Diamonds BVBA: FLPLAYTIME NV | IDELUX ASSAINISSEMENT | KRISTINE VAN ELSUE | Mugrabi D | CUPPENS J-L

Other related companies as Adler Benny Diamonds BVBA: FLPLAYTIME NV | IDELUX ASSAINISSEMENT | KRISTINE VAN ELSUE | Mugrabi D | CUPPENS J-L

Adler Benny Diamonds BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adler Benny Diamonds BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02704254150. Het bedrijf Adler Benny Diamonds BVBA bevindt zich op het adres: Hoveniersstraat 50-52; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 871,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diamond - Dealers. Producten gemaakt in Adler Benny Diamonds BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adler Benny Diamonds BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adler Benny Diamonds BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adler Benny Diamonds BVBA, openstaande posities, locatie van Adler Benny Diamonds BVBA op de kaart.

Adler Benny Diamonds BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adler Benny Diamonds BVBA, company assigned to the tax number BE02704254150. The company Adler Benny Diamonds BVBA is located at the address: Hoveniersstraat 50-52; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 871,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diamond - Dealers. Products created in Adler Benny Diamonds BVBA were not found.
The main activity of Adler Benny Diamonds BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Adler Benny Diamonds BVBA is not available. You also can look at reviews of Adler Benny Diamonds BVBA, open positions, location of Adler Benny Diamonds BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adler Benny Diamonds BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adler Benny Diamonds BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adler Benny Diamonds BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adler Benny Diamonds BVBA, employees, financial statistics.