Mountain Europe Holding Company S.A.

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • Mountain Europe Holding Company S.A.
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • Mountain Europe Holding Company S.A.

Contactgegevens Mountain Europe Holding Company S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mountain Europe Holding Company S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mountain Europe Holding Company S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Tervueren 95 1040 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mountain Europe Holding Company S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mountain Europe Holding Company S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mountain Europe Holding Company S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mountain Europe Holding Company S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mountain Europe Holding Company S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mountain Europe Holding Company S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mountain Europe Holding Company S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mountain Europe Holding Company S.A.
Products information Mountain Europe Holding Company S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03162658691
Ondernemingsnummer: 7683258056
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Personnel management and placement software development

Product categorie (product category): Development Of Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mountain Europe Holding Company S.A.
(Get full report from official database of BE for Mountain Europe Holding Company S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mountain Europe Holding Company S.A.
Addition kinds of activities for Mountain Europe Holding Company S.A.

7819. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
20960201. Popcorn, al popped (behalve snoep bedekt) | Popcorn, already popped (except candy covered)
24110201. Rijden en boomen hout | Driving and booming timber
35469900. Power-powered handgereedschappen, nec | Power-driven handtools, nec
50820401. Bituminous coal processing equipment | Bituminous coal processing equipment
73740102. Computer grafische dienst | Computer graphics service

Werken bij Mountain Europe Holding Company S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mountain Europe Holding Company S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mountain Europe Holding Company S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mountain Europe Holding Company S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

  • Administratief bediende tweetalig of drietalig (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het takenpakket kan gaan van eenvoudig encoderen van gegevens tot het up-to-date houden van klantendossiers. Administratieve ondersteuning op verschillende departementen zoals onder andere sales, marketing, customer service. Facturatie, dossiers bijhouden, notuleren, rapporten opmaken, briefwisseling opvolgen, en zoveel meer. Kortom een gevarieerd en uitgebreid aanbod in verscheidene administratieve functies.

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

  • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

  • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdag en zaterdagen (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdagen en zaterdagen. Mag ook een student zijn die iedere vrijdag en zaterdag beschikbaar is. Je bedient de klanten, je versnijdt hun vleeswaren volgens de wensen van de klant en je bent altijd zeer vriendelijk.

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Kinderpsycholoog (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van Mountain Europe Holding Company S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Mountain Europe Holding Company S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mountain Europe Holding Company S.A.. Laat een reactie achter voor Mountain Europe Holding Company S.A.. Mountain Europe Holding Company S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mountain Europe Holding Company S.A.. Leave a respond for Mountain Europe Holding Company S.A.. Mountain Europe Holding Company S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mountain Europe Holding Company S.A. op de google maps. Adres en contacten Mountain Europe Holding Company S.A.
Location of Mountain Europe Holding Company S.A. on the google maps. Address and contacts of Mountain Europe Holding Company S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Mountain Europe Holding Company S.A. Mountain Europe Holding Company S.A.: DOMINIQUE VANHAVERBEKE | INSTITUUT GISELLE | Pascal | MARINA DEVREESE | Kroon (De)

Other related companies as Mountain Europe Holding Company S.A.: DOMINIQUE VANHAVERBEKE | INSTITUUT GISELLE | Pascal | MARINA DEVREESE | Kroon (De)

Mountain Europe Holding Company S.A. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mountain Europe Holding Company S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03162658691. Het bedrijf Mountain Europe Holding Company S.A. bevindt zich op het adres: Avenue de Tervueren 95 1040 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Development Of Software. Lijst met producten zijn Personnel management and placement software development.
De hoofdactiviteit van Mountain Europe Holding Company S.A. is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mountain Europe Holding Company S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mountain Europe Holding Company S.A., openstaande posities, locatie van Mountain Europe Holding Company S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mountain Europe Holding Company S.A. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mountain Europe Holding Company S.A., company assigned to the tax number BE03162658691. The company Mountain Europe Holding Company S.A. is located at the address: Avenue de Tervueren 95 1040 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Development Of Software. List of products are Personnel management and placement software development.
The main activity of Mountain Europe Holding Company S.A. is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mountain Europe Holding Company S.A. is not available. You also can look at reviews of Mountain Europe Holding Company S.A., open positions, location of Mountain Europe Holding Company S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mountain Europe Holding Company S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mountain Europe Holding Company S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mountain Europe Holding Company S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mountain Europe Holding Company S.A., employees, financial statistics.