PAUL GRUYAERT

Contactgegevens PAUL GRUYAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL GRUYAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL GRUYAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JULIUS DELAPLACESTRAAT 104; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50350803 (+32-50350803) 50350803 (+32-50350803)

Fax (fax): +32 (53) 631-67-81 +32 (53) 631-67-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL GRUYAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL GRUYAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL GRUYAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL GRUYAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL GRUYAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL GRUYAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL GRUYAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL GRUYAERT
Products information PAUL GRUYAERT

BTW identificatienummer (tax): BE09721771240
Ondernemingsnummer: 4364562988
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in PAUL GRUYAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Deurwaarders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL GRUYAERT
(Get full report from official database of BE for PAUL GRUYAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL GRUYAERT
Addition kinds of activities for PAUL GRUYAERT

344406. Markten en luifels | Awnings and canopies
734200. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
22960201. Koord voor het versterken van de industriële riem | Cord for reinforcing industrial belting
30530206. Stoom of andere verpakking | Steam or other packing
33120700. Plaat, vel en strook, behalve gecoate producten | Plate, sheet and strip, except coated products
37310202. Landing van schepen, bouw en reparatie | Landing ships, building and repairing

Werken bij PAUL GRUYAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL GRUYAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL GRUYAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL GRUYAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

  • Afvalophaler (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

  • Montage-arbeider voor werven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ter versterking van het team zoekt Randstad een montage-arbeider. Je staat in voor het monteren van betonnen constructies op werven. Je vertrekt vanuit Lier naar de verschillende werven. Heb je interesse? Maak dan een afspraak: de procedure bestaat uit een test op kantoor (technisch plan lezen) en een gesprek. Neem telefonisch contact op of stuur een mail met recent cv en motivatie.

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • METSERS (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: SABBE

    Type: Vaste Job

    Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • Monteurs beton- en staalbouw (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: VAN DE WALLE I.B.C

    Type: Vaste Job

    * Werken op verplaatsing * Ervaring in de bouwsector en/of renovatie is een pluspunt, maar geen must * Kennis metaal is een pluspunt * Voornamelijk actief in de regio Oost- en West-Vlaanderen

  • Velgenhersteller (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Het herstellen van velgen m.b.v. een CNC machine.

  • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: COVAMEAT

    Type: Vaste Job

    Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

  • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: G4S

    Type: Zelfstandige activiteit

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

Zoek naar antwoorden van PAUL GRUYAERT in sociale netwerken
Look for responds of PAUL GRUYAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL GRUYAERT. Laat een reactie achter voor PAUL GRUYAERT. PAUL GRUYAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL GRUYAERT. Leave a respond for PAUL GRUYAERT. PAUL GRUYAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL GRUYAERT op de google maps. Adres en contacten PAUL GRUYAERT
Location of PAUL GRUYAERT on the google maps. Address and contacts of PAUL GRUYAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL GRUYAERT PAUL GRUYAERT: ANDREA VANBOSSEGHEM | PLATTEAU | Moderna | BRUNO RIGHETTI | Rerren J & Zoon

Other related companies as PAUL GRUYAERT: ANDREA VANBOSSEGHEM | PLATTEAU | Moderna | BRUNO RIGHETTI | Rerren J & Zoon

PAUL GRUYAERT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL GRUYAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09721771240. Het bedrijf PAUL GRUYAERT bevindt zich op het adres: JULIUS DELAPLACESTRAAT 104; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Deurwaarders. Producten gemaakt in PAUL GRUYAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL GRUYAERT is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL GRUYAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL GRUYAERT, openstaande posities, locatie van PAUL GRUYAERT op de kaart.

PAUL GRUYAERT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL GRUYAERT, company assigned to the tax number BE09721771240. The company PAUL GRUYAERT is located at the address: JULIUS DELAPLACESTRAAT 104; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Deurwaarders. Products created in PAUL GRUYAERT were not found.
The main activity of PAUL GRUYAERT is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL GRUYAERT is not available. You also can look at reviews of PAUL GRUYAERT, open positions, location of PAUL GRUYAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL GRUYAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL GRUYAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL GRUYAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL GRUYAERT, employees, financial statistics.