Tabeoka Advertising Team BVBA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Tabeoka Advertising Team BVBA
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Tabeoka Advertising Team BVBA

Contactgegevens Tabeoka Advertising Team BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tabeoka Advertising Team BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tabeoka Advertising Team BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schrijnmakersstraat 9 Box 2; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 29 29 51 (+32-016 29 29 51) 016 29 29 51 (+32-016 29 29 51)

Fax (fax): 016 29 23 79 (+32-016 29 23 79) 016 29 23 79 (+32-016 29 23 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tabeoka Advertising Team BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tabeoka Advertising Team BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tabeoka Advertising Team BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tabeoka Advertising Team BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tabeoka Advertising Team BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tabeoka Advertising Team BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tabeoka Advertising Team BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tabeoka Advertising Team BVBA
Products information Tabeoka Advertising Team BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08299865722
Ondernemingsnummer: 7916168212
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 394,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Advertising agencies & consultants; Graphic designers; Communication consultants

Product categorie (product category): Desktop publishing - Service offices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tabeoka Advertising Team BVBA
(Get full report from official database of BE for Tabeoka Advertising Team BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tabeoka Advertising Team BVBA
Addition kinds of activities for Tabeoka Advertising Team BVBA

328103. Bouw van steenproducten | Building stone products
22310204. Naaien: wol, haarhaar of soortgelijke vezelweefsels | Napping: wool, mohair, or similar fiber fabrics
30210104. Gaiters, rubber of rubber gesolde stof | Gaiters, rubber or rubber soled fabric
35859901. Verwarming en airconditioning combinatie-eenheden | Heating and air conditioning combination units
38290220. Windrichtingaanwijzers | Wind direction indicators
44899900. Water personenvervoer, nec, nec | Water passenger transportation, nec, nec
60359900. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
73891005. Telemarketing diensten | Telemarketing services

Werken bij Tabeoka Advertising Team BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tabeoka Advertising Team BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tabeoka Advertising Team BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tabeoka Advertising Team BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Account manager (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Brasschaat en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 8 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag en vrijdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, koken en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Figurant HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Bellewaerde

    Type: Vaste Job

    FIGURANT HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 Vanaf halverwege oktober verandert Bellewaerde terug in een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials wanneer Don Eduardo de los Muertos en zijn kompanen het park onveilig maken. Om de bezoekers een griezelig plezante Halloweenbeleving te bezorgen zijn er extra spookhuizen en scarezones in het park. Voor het Halloween Event 2018 rekruteert Bellewaerde scary medewerkers voor de Halloween animatie in het park. Als HALLOWEEN FIGURANT verzorg je de animatie in de spookhuizen en scarezones in het park. Met jouw enthousiasme en inlevingsvermogen kruip je probleemloos in één van de Halloween personages en draag je bij aan de Halloweenbeleving van onze bezoekers. Ben je minimum 17 jaar, flexibel qua uurrooster en beschik je over voldoende inlevingsvermogen? Dan is dit beslist iets voor jou! Animatie- of acteervaring is een pluspunt. Regie en kostuums worden voorzien door Bellewaerde. Je bent flexibel en bereid te werken tijdens het weekend. Je bent beschikbaar tijdens de Halloweenperiode, nl. tijdens de weekends van 13 & 14 oktober, 20 & 21 oktober en van 26 oktober tem 4 november. Op Halloween nocturnes (20, 27 en 31 oktober en op 1, 2 & 3 november) is het park open tot 22u. Halloween KNT gaat door op vrijdag 19 en 26 oktober van 18u tot 23u. Je maakt deel uit van een unieke omgeving en sfeer! Uiteraard word je vergoed voor je prestaties inclusief woon-werkvergoeding. Interesse? Waag je kans en klik op 'solliciteer' om je aan te melden. Voeg een filmpje toe om je sollicitatie extra in de verf te zetten! Wij houden je dan verder op de hoogte van de auditie-data (augustus/september 2018).

  • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel D'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel D'Aertrycke wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van Tabeoka Advertising Team BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Tabeoka Advertising Team BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tabeoka Advertising Team BVBA. Laat een reactie achter voor Tabeoka Advertising Team BVBA. Tabeoka Advertising Team BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tabeoka Advertising Team BVBA. Leave a respond for Tabeoka Advertising Team BVBA. Tabeoka Advertising Team BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tabeoka Advertising Team BVBA op de google maps. Adres en contacten Tabeoka Advertising Team BVBA
Location of Tabeoka Advertising Team BVBA on the google maps. Address and contacts of Tabeoka Advertising Team BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Tabeoka Advertising Team BVBA Tabeoka Advertising Team BVBA: GENTRY FEMININ | BASTENIE | GIMPEX | VAN COPPERNOLLE & CIE | Luyten J

Other related companies as Tabeoka Advertising Team BVBA: GENTRY FEMININ | BASTENIE | GIMPEX | VAN COPPERNOLLE & CIE | Luyten J

Tabeoka Advertising Team BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tabeoka Advertising Team BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08299865722. Het bedrijf Tabeoka Advertising Team BVBA bevindt zich op het adres: Schrijnmakersstraat 9 Box 2; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 394,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Desktop publishing - Service offices. Lijst met producten zijn Advertising agencies & consultants; Graphic designers; Communication consultants.
De hoofdactiviteit van Tabeoka Advertising Team BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tabeoka Advertising Team BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tabeoka Advertising Team BVBA, openstaande posities, locatie van Tabeoka Advertising Team BVBA op de kaart.

Tabeoka Advertising Team BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tabeoka Advertising Team BVBA, company assigned to the tax number BE08299865722. The company Tabeoka Advertising Team BVBA is located at the address: Schrijnmakersstraat 9 Box 2; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 394,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Desktop publishing - Service offices. List of products are Advertising agencies & consultants; Graphic designers; Communication consultants.
The main activity of Tabeoka Advertising Team BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Tabeoka Advertising Team BVBA is not available. You also can look at reviews of Tabeoka Advertising Team BVBA, open positions, location of Tabeoka Advertising Team BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tabeoka Advertising Team BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tabeoka Advertising Team BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tabeoka Advertising Team BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tabeoka Advertising Team BVBA, employees, financial statistics.