BENETTON

Contactgegevens BENETTON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENETTON: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENETTON

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): KATTESTRAAT 13; 9300; AALST (GROOT), België

Telefoon (phone): 53789934 (+32-53789934) 53789934 (+32-53789934)

Fax (fax): +32 (60) 711-28-47 +32 (60) 711-28-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENETTON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENETTON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENETTON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENETTON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENETTON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENETTON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENETTON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENETTON
Products information BENETTON

BTW identificatienummer (tax): BE05843322753
Ondernemingsnummer: 6180328369
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BENETTON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding; Dameskledingzaken; Herenkledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENETTON
(Get full report from official database of BE for BENETTON)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENETTON
Addition kinds of activities for BENETTON

261101. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
07839903. Spuitdiensten, sierstruik | Spraying services, ornamental bush
38120122. Machmeters | Machmeters
38239905. Industriële proces controle instrumenten | Industrial process control instruments
38250242. X-y recorders (plotters), behalve computer randapparatuur. | X-y recorders (plotters), except computer peripheral equip.

Werken bij BENETTON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENETTON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENETTON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENETTON. Looking for open vacancies in other companies

  • Fleet Advisor - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Zaventem, is een internationale speler binnen de automobielsector. Momenteel zijn zij op zoek naar een Fleet Advisor om hun team te vervoegen. Binnen deze functie vervul je een commerciële rol waarbij je instaat voor de uitbreiding van contracten bij bestaande klanten. Concreet betekent dit: Het telefonish verkopen, opmaken en toelichten van offertes. Deze volg je ook op. Het plaatsen van de prebestelling. Het oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten. Je bent een centraal aanspreekpunt en helpt hen met de glimlach verder.

  • Operator machines (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Inpakken van aangevoerde zakjes in dozen Controle van verpakkingsmateriaal, op de lijn te drukken data en in te pakken product (juiste soort folie, correct ontwerp van data voor bedrukking, juist product, …) Bij afwezigheid machine-operator: Ombouwen, instellen, opstarten, opvolgen en productief houden van de verpakkingsmachines Staalname voor labo, opvolgen metaaldetectie en checkweighing Controle op netheid installatie bij opstart en productie Aansturen van personeel

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

Zoek naar antwoorden van BENETTON in sociale netwerken
Look for responds of BENETTON in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENETTON. Laat een reactie achter voor BENETTON. BENETTON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENETTON. Leave a respond for BENETTON. BENETTON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENETTON op de google maps. Adres en contacten BENETTON
Location of BENETTON on the google maps. Address and contacts of BENETTON

Andere gerelateerde bedrijven als come BENETTON BENETTON: Dugardyn | LES COMPAGNONS AVENTURIERS | De Bruyne-De Bruyne VOF | Color'In SPRL | Atelier l'Artcanthe

Other related companies as BENETTON: Dugardyn | LES COMPAGNONS AVENTURIERS | De Bruyne-De Bruyne VOF | Color'In SPRL | Atelier l'Artcanthe

BENETTON is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is BENETTON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843322753. Het bedrijf BENETTON bevindt zich op het adres: KATTESTRAAT 13; 9300; AALST (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Baby- and kinderkleding; Dameskledingzaken; Herenkledingzaken. Producten gemaakt in BENETTON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BENETTON is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENETTON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENETTON, openstaande posities, locatie van BENETTON op de kaart.

BENETTON is a company, that was registered 2005 in Aalst region, Belgium. Full name of company is BENETTON, company assigned to the tax number BE05843322753. The company BENETTON is located at the address: KATTESTRAAT 13; 9300; AALST (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Baby- and kinderkleding; Dameskledingzaken; Herenkledingzaken. Products created in BENETTON were not found.
The main activity of BENETTON is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BENETTON is not available. You also can look at reviews of BENETTON, open positions, location of BENETTON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENETTON, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENETTON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENETTON, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENETTON, employees, financial statistics.