FLRGB SYSTEMS NV

Contactgegevens FLRGB SYSTEMS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLRGB SYSTEMS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLRGB SYSTEMS NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 708 9050 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-62-68-74 32-93-62-68-74

Fax (fax): 32-93-62-09-17 32-93-62-09-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLRGB SYSTEMS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLRGB SYSTEMS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLRGB SYSTEMS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLRGB SYSTEMS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLRGB SYSTEMS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLRGB SYSTEMS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLRGB SYSTEMS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLRGB SYSTEMS NV
Products information FLRGB SYSTEMS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08431701660
Ondernemingsnummer: 5481597900
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 794,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLRGB SYSTEMS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Alarms and surveillance - systems and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLRGB SYSTEMS NV
(Get full report from official database of BE for FLRGB SYSTEMS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLRGB SYSTEMS NV
Addition kinds of activities for FLRGB SYSTEMS NV

22419909. Rayon smalle stoffen | Rayon narrow fabrics
22999909. uitgeplozen touw | Oakum
23960306. Zweetbandjes, hoed en pet: gemaakt van gekochte materialen | Sweat bands, hat and cap: made from purchased materials
26210913. Teerpapier, gebouw / dakbedekking | Tar paper, building/roofing
34330106. Oliebrander, huishoudelijk of industrieel | Oil burners, domestic or industrial
36710215. Reizen golfbuizen | Traveling wave tubes
50720400. Diverse bevestigingsmiddelen | Miscellaneous fasteners
73890404. Doek snijden, bout of kronkelen | Cloth cutting, bolting, or winding

Werken bij FLRGB SYSTEMS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLRGB SYSTEMS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLRGB SYSTEMS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLRGB SYSTEMS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier | Hamont | 2 ploegen of vaste nacht (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hamont zijn we op zoek naar een magazijnier. Het gaat om een tijdelijke vervanging tot eind van dit jaar.

  • Verkoopsadviseur interieur FT of PT m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoopadviseur gezocht voor interieurzaak regio Limburg! Beschik jij over uitstekende communicatieve en commerciële skills? Ben jij een echte initiatiefnemer? Ben je bovendien gebeten door alles wat met inrichting, decoratie en design te maken heeft? Dan is deze job ongetwijfeld ééntje voor jou! Als verkoopsadviseur zorg je ervoor de klanten zich meteen welkom voelen in de winkel. Je maakt hen wegwijs in de toonzaal en stelt de juiste vragen om zo hun specifieke wensen en behoeften te ontdekken. Door jouw uitstekende interieuradvies op maat, slaag je erin om de juiste artikelen te presenteren en aan de man te brengen.

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Crèmebereider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

  • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • Internal Sales (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

Zoek naar antwoorden van FLRGB SYSTEMS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLRGB SYSTEMS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLRGB SYSTEMS NV. Laat een reactie achter voor FLRGB SYSTEMS NV. FLRGB SYSTEMS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLRGB SYSTEMS NV. Leave a respond for FLRGB SYSTEMS NV. FLRGB SYSTEMS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLRGB SYSTEMS NV op de google maps. Adres en contacten FLRGB SYSTEMS NV
Location of FLRGB SYSTEMS NV on the google maps. Address and contacts of FLRGB SYSTEMS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLRGB SYSTEMS NV FLRGB SYSTEMS NV: Bike Connection SPRL | GEBROEDERS VEREECKEN | Rigaux Geneviève | ALBERT FORTEMPS | L?ONIDAS

Other related companies as FLRGB SYSTEMS NV: Bike Connection SPRL | GEBROEDERS VEREECKEN | Rigaux Geneviève | ALBERT FORTEMPS | L?ONIDAS

FLRGB SYSTEMS NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLRGB SYSTEMS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08431701660. Het bedrijf FLRGB SYSTEMS NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 708 9050 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 794,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Alarms and surveillance - systems and equipment. Producten gemaakt in FLRGB SYSTEMS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLRGB SYSTEMS NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLRGB SYSTEMS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLRGB SYSTEMS NV, openstaande posities, locatie van FLRGB SYSTEMS NV op de kaart.

FLRGB SYSTEMS NV is a company, that was registered 2012 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLRGB SYSTEMS NV, company assigned to the tax number BE08431701660. The company FLRGB SYSTEMS NV is located at the address: Brusselsesteenweg 708 9050 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 794,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Alarms and surveillance - systems and equipment. Products created in FLRGB SYSTEMS NV were not found.
The main activity of FLRGB SYSTEMS NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLRGB SYSTEMS NV is not available. You also can look at reviews of FLRGB SYSTEMS NV, open positions, location of FLRGB SYSTEMS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLRGB SYSTEMS NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLRGB SYSTEMS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLRGB SYSTEMS NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLRGB SYSTEMS NV, employees, financial statistics.