Vanden Auweele (C) Kitty

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Vanden Auweele (C) Kitty
Private companiesMotor Freight Transportation • Vanden Auweele (C) Kitty

Contactgegevens Vanden Auweele (C) Kitty: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanden Auweele (C) Kitty: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanden Auweele (C) Kitty

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karel de Stoutelaan 139 Box 2; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 26 45 (+32-050 31 26 45) 050 31 26 45 (+32-050 31 26 45)

Fax (fax): +32 (11) 304-30-76 +32 (11) 304-30-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanden Auweele (C) Kitty: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanden Auweele (C) Kitty"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanden Auweele (C) Kitty"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanden Auweele (C) Kitty, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanden Auweele (C) Kitty. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanden Auweele (C) Kitty, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanden Auweele (C) Kitty. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanden Auweele (C) Kitty
Products information Vanden Auweele (C) Kitty

BTW identificatienummer (tax): BE05821350097
Ondernemingsnummer: 5086090087
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Vanden Auweele (C) Kitty zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanden Auweele (C) Kitty
(Get full report from official database of BE for Vanden Auweele (C) Kitty)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanden Auweele (C) Kitty
Addition kinds of activities for Vanden Auweele (C) Kitty

021900. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
514700. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
25119905. Nieuwigheden meubels: hout | Novelty furniture: wood
26210306. Filter papier | Filter paper
38410418. Zuigtherapieapparaat | Suction therapy apparatus
50499907. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies
61639904. Hypotheekmakelaars die leningen regelen, geld gebruiken van anderen | Mortgage brokers arranging for loans, using money of others

Werken bij Vanden Auweele (C) Kitty: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanden Auweele (C) Kitty: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanden Auweele (C) Kitty. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanden Auweele (C) Kitty. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Elektromechanieker: - Je voert algemene mechanische en elektrische herstellingen uit aan elektromotoren. Taken: - Herstellen reducties - Vernieuwen lagers - Reviseren van elektromotoren - Kleine werkzaamheden op draaibank uitvoeren - Plaatsen en testen van remmen

  • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zellik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • Student chauffeur B (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

  • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

  • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTION BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van Vanden Auweele (C) Kitty in sociale netwerken
Look for responds of Vanden Auweele (C) Kitty in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanden Auweele (C) Kitty. Laat een reactie achter voor Vanden Auweele (C) Kitty. Vanden Auweele (C) Kitty bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanden Auweele (C) Kitty. Leave a respond for Vanden Auweele (C) Kitty. Vanden Auweele (C) Kitty on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanden Auweele (C) Kitty op de google maps. Adres en contacten Vanden Auweele (C) Kitty
Location of Vanden Auweele (C) Kitty on the google maps. Address and contacts of Vanden Auweele (C) Kitty

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanden Auweele (C) Kitty Vanden Auweele (C) Kitty: Dalemans M BVBA | Van Durme F | WINDSURFCLUB GAVERMEER | M.P.M. | Bozo Bizniz Cy bvba

Other related companies as Vanden Auweele (C) Kitty: Dalemans M BVBA | Van Durme F | WINDSURFCLUB GAVERMEER | M.P.M. | Bozo Bizniz Cy bvba

Vanden Auweele (C) Kitty is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanden Auweele (C) Kitty, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05821350097. Het bedrijf Vanden Auweele (C) Kitty bevindt zich op het adres: Karel de Stoutelaan 139 Box 2; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Vanden Auweele (C) Kitty zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanden Auweele (C) Kitty is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanden Auweele (C) Kitty is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanden Auweele (C) Kitty, openstaande posities, locatie van Vanden Auweele (C) Kitty op de kaart.

Vanden Auweele (C) Kitty is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanden Auweele (C) Kitty, company assigned to the tax number BE05821350097. The company Vanden Auweele (C) Kitty is located at the address: Karel de Stoutelaan 139 Box 2; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in Vanden Auweele (C) Kitty were not found.
The main activity of Vanden Auweele (C) Kitty is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanden Auweele (C) Kitty is not available. You also can look at reviews of Vanden Auweele (C) Kitty, open positions, location of Vanden Auweele (C) Kitty on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanden Auweele (C) Kitty, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanden Auweele (C) Kitty, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanden Auweele (C) Kitty, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanden Auweele (C) Kitty, employees, financial statistics.