Vandekerckhove B (Dr)

Contactgegevens Vandekerckhove B (Dr): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandekerckhove B (Dr): address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandekerckhove B (Dr)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Forêt de Soignes 26; 1640; Rhode-Saint-Genèse, België

Telefoon (phone): 02 380 86 80 (+32-02 380 86 80) 02 380 86 80 (+32-02 380 86 80)

Fax (fax): +32 (13) 674-35-71 +32 (13) 674-35-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandekerckhove B (Dr): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandekerckhove B (Dr)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandekerckhove B (Dr)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandekerckhove B (Dr), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandekerckhove B (Dr). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandekerckhove B (Dr), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandekerckhove B (Dr). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandekerckhove B (Dr)
Products information Vandekerckhove B (Dr)

BTW identificatienummer (tax): BE01216705322
Ondernemingsnummer: 3587280273
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 472,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Vandekerckhove B (Dr) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandekerckhove B (Dr)
(Get full report from official database of BE for Vandekerckhove B (Dr))

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandekerckhove B (Dr)
Addition kinds of activities for Vandekerckhove B (Dr)

7629. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
7812. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
287301. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
421400. Lokale vrachtwagens met opslag | Local trucking with storage
15429905. Stadionbouw | Stadium construction
20139901. Gebroken vlees, van gekocht vlees | Boneless meat, from purchased meat
26790203. Ei kartons, gegoten pulp: gemaakt van aangekocht materiaal | Egg cartons, molded pulp: made from purchased material
50320304. Rioolpijp, klei | Sewer pipe, clay
50919900. Sport- en recreatiegoederen, nec | Sporting and recreation goods, nec
57190400. Venster meubilair | Window furnishings

Werken bij Vandekerckhove B (Dr): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandekerckhove B (Dr): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandekerckhove B (Dr). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandekerckhove B (Dr). Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

  • Werfarbeider bemalingen CE (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een Chauffeur CE die ook helpt op de werf. Je maakt gaten in de grond om er de leidingen in te steken. Je sluit deze aan op zuigpompen om zo water uit de grond te trekken. Je dient met buizen en leidingen te sleuren, dus het gaat om fysiek werk. Je vertrekt samen met je collega vanuit je woonplaats naar de verschillende werven in Vlaanderen en omgeving.

  • Jobstudent supermarkt (SINT-JORIS-WEERT)

    Regio: SINT-JORIS-WEERT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vaste jobstudent voor een mooie supermarkt in Sint-Joris-Weert. Je takenpakket bestaat uit aanvulwerk en kassawerk. Je kan 1 of een paar vaste dagen of halve dagen per week (ma-vr) werken. De winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Leuven per trein (12 minuten).

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • Mecanicien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Mecanicien Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Mecanicien; Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het wagenpark, bestaande uit kraanwagens, hoogtewerkers, liftwagens,... Zowel klein als groot onderhoud neem je voor je rekening; Je maakt de voertuigen keuringsklaar en bied deze aan bij de keuring ; Je voert herstellingen uit aan de kraan of hoogtewerker, lost olieverlies op door de dichting te vervangen, vervangt hydraulische leidingen,...; Je staat in voor de controle van de voertuigen die binnen staan (bandendruk, verlichting, remmen,...); Je vult werkrapporten in en bezorgt deze aan de juiste afdeling;

  • Klinisch Psycholoog volwassenen GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging GEEL en/of Antwerpen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Tongeren Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FOODCAFE SPORK

    Type: Flexijob

    Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van Vandekerckhove B (Dr) in sociale netwerken
Look for responds of Vandekerckhove B (Dr) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandekerckhove B (Dr). Laat een reactie achter voor Vandekerckhove B (Dr). Vandekerckhove B (Dr) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandekerckhove B (Dr). Leave a respond for Vandekerckhove B (Dr). Vandekerckhove B (Dr) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandekerckhove B (Dr) op de google maps. Adres en contacten Vandekerckhove B (Dr)
Location of Vandekerckhove B (Dr) on the google maps. Address and contacts of Vandekerckhove B (Dr)

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandekerckhove B (Dr) Vandekerckhove B (Dr): FLDSM SPECIALITY COMPOUNDS = DSM ENGINEERING PLASTICS BV | GENERAL PRESS | DE GAANDERIJ | Artline Tattoos & Piercings by John | ANNE-MARIE FORIER

Other related companies as Vandekerckhove B (Dr): FLDSM SPECIALITY COMPOUNDS = DSM ENGINEERING PLASTICS BV | GENERAL PRESS | DE GAANDERIJ | Artline Tattoos & Piercings by John | ANNE-MARIE FORIER

Vandekerckhove B (Dr) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandekerckhove B (Dr), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01216705322. Het bedrijf Vandekerckhove B (Dr) bevindt zich op het adres: Avenue de la Forêt de Soignes 26; 1640; Rhode-Saint-Genèse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 472,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Vandekerckhove B (Dr) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandekerckhove B (Dr) is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandekerckhove B (Dr) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandekerckhove B (Dr), openstaande posities, locatie van Vandekerckhove B (Dr) op de kaart.

Vandekerckhove B (Dr) is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandekerckhove B (Dr), company assigned to the tax number BE01216705322. The company Vandekerckhove B (Dr) is located at the address: Avenue de la Forêt de Soignes 26; 1640; Rhode-Saint-Genèse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 472,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in Vandekerckhove B (Dr) were not found.
The main activity of Vandekerckhove B (Dr) is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandekerckhove B (Dr) is not available. You also can look at reviews of Vandekerckhove B (Dr), open positions, location of Vandekerckhove B (Dr) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandekerckhove B (Dr), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandekerckhove B (Dr), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandekerckhove B (Dr), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandekerckhove B (Dr), employees, financial statistics.