Van Severen Marie-Bernadette

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Van Severen Marie-Bernadette
Private companiesFurniture and Fixtures • Van Severen Marie-Bernadette

Contactgegevens Van Severen Marie-Bernadette: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Severen Marie-Bernadette: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Severen Marie-Bernadette

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Florimond Leirensstraat 28; 9230; Wetteren, België

Telefoon (phone): 09 366 15 73; 09 369 52 14 (+32-09 366 15 73; 09 369 52 14) 09 366 15 73; 09 369 52 14 (+32-09 366 15 73; 09 369 52 14)

Fax (fax): 09 366 15 73 (+32-09 366 15 73) 09 366 15 73 (+32-09 366 15 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Severen Marie-Bernadette: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Severen Marie-Bernadette"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Severen Marie-Bernadette"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Severen Marie-Bernadette, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Severen Marie-Bernadette. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Severen Marie-Bernadette, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Severen Marie-Bernadette. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Severen Marie-Bernadette
Products information Van Severen Marie-Bernadette

BTW identificatienummer (tax): BE02324401855
Ondernemingsnummer: 1488067626
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Van Severen Marie-Bernadette zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Severen Marie-Bernadette
(Get full report from official database of BE for Van Severen Marie-Bernadette)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Severen Marie-Bernadette
Addition kinds of activities for Van Severen Marie-Bernadette

3821. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
616299. Hypotheekbanken en correspondenten, anders | Mortgage bankers and correspondents, nec
24990904. Broodjes, hout | Pastry boards, wood
31990307. Riemen, leer | Straps, leather
32530201. Vloertegel, keramiek | Floor tile, ceramic
33259904. Rollenmolenrollen, gegoten staal | Rolling mill rolls, cast steel

Werken bij Van Severen Marie-Bernadette: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Severen Marie-Bernadette: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Severen Marie-Bernadette. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Severen Marie-Bernadette. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel wordt de klantendienst bemand door een team administratieve octopussen, dat wel wat extra tentakels kan gebruiken. Je communicatieve skills zijn van een ongekend niveau; je belt, mailt of chat zoals geen ander en je bent een virtuoos op een toetsenbord. Jij vormt samen met het team HET aanspreekpunt van de klanten. Vragen over levertermijnen, klachten, productvragen, maar ook de complimentjes… alles komt bij jou terecht. Elke moeilijkheid is voor jou een uitdaging, waardoor je een ontevreden klant zonder enige moeite kan ombuigen naar een happy klant. Diplomacy is your middle name…

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • Student Host/Hostess - Wilrijk (Campus Drie Eiken UA) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Voor een congres van 2 dagen op de Campus Drie Eiken van de Universiteit Antwerpen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. Uw taken: - In orde zetten van de congreszalen - Onthaal van de genodigden - Bedienen van drankjes en hapjes - Begeleiden van de genodigden naar de juiste zaal - Opruimen van de zalen

  • Kelner studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob in de horeca? Geen ervaring vereist.

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THREON

    Type: Vaste Job

    Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

  • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • Vertegenwoordiger (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PROPEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent geboeid door de wereld van de coaching en training. In samenspraak met de zaakvoerder stel je jouw potentiële klantenportefeuille samen, werkt een strategie uit om de markt te bewerken en voegt de daad bij het woord door klanten te bezoeken. Je zorgt ervoor dat deuren opengaan bij klanten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van Van Severen Marie-Bernadette in sociale netwerken
Look for responds of Van Severen Marie-Bernadette in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Severen Marie-Bernadette. Laat een reactie achter voor Van Severen Marie-Bernadette. Van Severen Marie-Bernadette bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Severen Marie-Bernadette. Leave a respond for Van Severen Marie-Bernadette. Van Severen Marie-Bernadette on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Severen Marie-Bernadette op de google maps. Adres en contacten Van Severen Marie-Bernadette
Location of Van Severen Marie-Bernadette on the google maps. Address and contacts of Van Severen Marie-Bernadette

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Severen Marie-Bernadette Van Severen Marie-Bernadette: KRISTELIJK ZIEKENFONDS | Effinier V | DE ROO L | INST. SUP. ENS. PARAM?D. | ESSER M (Ets)

Other related companies as Van Severen Marie-Bernadette: KRISTELIJK ZIEKENFONDS | Effinier V | DE ROO L | INST. SUP. ENS. PARAM?D. | ESSER M (Ets)

Van Severen Marie-Bernadette is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Severen Marie-Bernadette, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324401855. Het bedrijf Van Severen Marie-Bernadette bevindt zich op het adres: Florimond Leirensstraat 28; 9230; Wetteren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Van Severen Marie-Bernadette zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Severen Marie-Bernadette is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Severen Marie-Bernadette is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Severen Marie-Bernadette, openstaande posities, locatie van Van Severen Marie-Bernadette op de kaart.

Van Severen Marie-Bernadette is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Severen Marie-Bernadette, company assigned to the tax number BE02324401855. The company Van Severen Marie-Bernadette is located at the address: Florimond Leirensstraat 28; 9230; Wetteren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in Van Severen Marie-Bernadette were not found.
The main activity of Van Severen Marie-Bernadette is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Severen Marie-Bernadette is not available. You also can look at reviews of Van Severen Marie-Bernadette, open positions, location of Van Severen Marie-Bernadette on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Severen Marie-Bernadette, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Severen Marie-Bernadette, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Severen Marie-Bernadette, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Severen Marie-Bernadette, employees, financial statistics.