Van Lippevelde Monique

Contactgegevens Van Lippevelde Monique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Lippevelde Monique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Lippevelde Monique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Opale 81; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 734 19 69 (+32-02 734 19 69) 02 734 19 69 (+32-02 734 19 69)

Fax (fax): +32 (87) 154-19-63 +32 (87) 154-19-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Lippevelde Monique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Lippevelde Monique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Lippevelde Monique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Lippevelde Monique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Lippevelde Monique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Lippevelde Monique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Lippevelde Monique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Lippevelde Monique
Products information Van Lippevelde Monique

BTW identificatienummer (tax): BE08993652343
Ondernemingsnummer: 2191741943
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Van Lippevelde Monique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Lippevelde Monique
(Get full report from official database of BE for Van Lippevelde Monique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Lippevelde Monique
Addition kinds of activities for Van Lippevelde Monique

162902. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
449904. Marine ontmanteling en ophaling diensten | Marine dismantling and scrapping services
873100. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
30820000. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
38210403. calorimeters | Calorimeters
39959901. Begraafplaatsen, glasvezel | Burial vaults, fiberglass
50230402. Vloer kussen en opvulling | Floor cushion and padding
72991202. Kopersclub | Buyers' club
80210200. Tandklinieken en kantoren | Dental clinics and offices

Werken bij Van Lippevelde Monique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Lippevelde Monique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Lippevelde Monique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Lippevelde Monique. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Evergem, actief in de chemie, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor preventief onderhoud, interventies en herstellingen. Je hebt kennis van elektromechanica. Schoolverlaters zijn welkom! Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • Kinderoppas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een gezin met 2 kinderen (2 en 5 jaar)- sta je in voor volgende taken: ophalen van de kinderen aan school (rond 16u) eten klaarmaken eventueel kleine huishoudelijke taken bezig zijn met de kindjes

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit WAREGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student M/V Fr/Nl (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Ben je student en nog steeds op zoek naar week-/weekendwerk? Is mode iets voor jou en ben je van regio Menen afkomstig? Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou! Adecco Moeskroen is op zoek naar studenten die bereid zijn om te werken in de ZEB-winkel in Menen. Jouw functie: klanten verwelkomen klanten helpen indien gewenst beheer van de kassa instaan voor de orde en netheid van de winkel

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

Zoek naar antwoorden van Van Lippevelde Monique in sociale netwerken
Look for responds of Van Lippevelde Monique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Lippevelde Monique. Laat een reactie achter voor Van Lippevelde Monique. Van Lippevelde Monique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Lippevelde Monique. Leave a respond for Van Lippevelde Monique. Van Lippevelde Monique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Lippevelde Monique op de google maps. Adres en contacten Van Lippevelde Monique
Location of Van Lippevelde Monique on the google maps. Address and contacts of Van Lippevelde Monique

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Lippevelde Monique Van Lippevelde Monique: N.G.V. | Arnouts L | Madoukou M-J | BOLLEN BANDENCENTRUM | Cars Technique Auto

Other related companies as Van Lippevelde Monique: N.G.V. | Arnouts L | Madoukou M-J | BOLLEN BANDENCENTRUM | Cars Technique Auto

Van Lippevelde Monique is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Lippevelde Monique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08993652343. Het bedrijf Van Lippevelde Monique bevindt zich op het adres: Avenue de l'Opale 81; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 856,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Van Lippevelde Monique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Lippevelde Monique is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Lippevelde Monique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Lippevelde Monique, openstaande posities, locatie van Van Lippevelde Monique op de kaart.

Van Lippevelde Monique is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Lippevelde Monique, company assigned to the tax number BE08993652343. The company Van Lippevelde Monique is located at the address: Avenue de l'Opale 81; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 856,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in Van Lippevelde Monique were not found.
The main activity of Van Lippevelde Monique is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Lippevelde Monique is not available. You also can look at reviews of Van Lippevelde Monique, open positions, location of Van Lippevelde Monique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Lippevelde Monique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Lippevelde Monique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Lippevelde Monique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Lippevelde Monique, employees, financial statistics.