Trieu Minh An

Contactgegevens Trieu Minh An: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trieu Minh An: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trieu Minh An

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Foidart 35; 4020; Liège 1 (Bressoux), België

Telefoon (phone): 04 342 58 75 (+32-04 342 58 75) 04 342 58 75 (+32-04 342 58 75)

Fax (fax): +32 (16) 730-70-76 +32 (16) 730-70-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trieu Minh An: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trieu Minh An"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trieu Minh An"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trieu Minh An, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trieu Minh An. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trieu Minh An, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trieu Minh An. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trieu Minh An
Products information Trieu Minh An

BTW identificatienummer (tax): BE05850463867
Ondernemingsnummer: 4510955810
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 431,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Trieu Minh An zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trieu Minh An
(Get full report from official database of BE for Trieu Minh An)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trieu Minh An
Addition kinds of activities for Trieu Minh An

3317. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
5159. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
306906. Reclaimed rubberen en speciale rubberen verbindingen | Reclaimed rubber and specialty rubber compounds
357801. Boekhoudmachines en kassa's | Accounting machines and cash registers
17710102. Grouting werk | Grouting work
22529901. Verven en afwerken slijtage | Dyeing and finishing hosiery
59991003. grafstenen | Tombstones

Werken bij Trieu Minh An: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trieu Minh An: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trieu Minh An. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trieu Minh An. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage medewerker / voltijds / regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar ervaren monteurs om te werken in omgevingen als industriële verhuizingen en montage werkzaamheden. Je kan vrijwel onmiddellijk opstarten. Je gaat tewerkgesteld worden op verschillende projecten. Werken in teamverband Je voert diverse montage- en demontagewerkzaamheden uit d.m.v. takels en vijzen Je voert de aan- en afslag uit voor de montage of demontage van apparaten, leidingen, constructies, ... d.m.v. kranen en/of takels Monteert en demonteert zelfstandig leidingen Je maakt of past zelfstandig kleine staalconstructies aan volgens eigen opmetingen of volgens plan van de klant Je monteert en lijnt motoren en pompen uit Waken over de veilige uitvoering van de werkzaamheden Rapporteren van defecten en gebreken

  • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

  • Huishoudhulp regio De Pinte/ Drongen (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Afwasser (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • ALGEMEEN DIRECTEUR (BE772367) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: MEVACO BOUWBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Mevaco Bouwbedrijf, gelegen in Aalter, is een gezond en succesvol familiebedrijf, opgericht in 1979 door Josef Meerschman, die tot op heden het bedrijf leidt. Mevaco realiseert een jaaromzet van € 30 miljoen met een 70-tal medewerkers (waaronder een 30-tal bedienden) actief binnen de drie hoofdactiviteiten: algemene aannemingen klasse 7, productie van prefab betonelementen en projectontwikkeling. Door het aanbieden van een totaalconcept, volharding en focus op kwaliteit, veiligheid en milieu ontwikkelde Mevaco Bouwbedrijf zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers (projectontwikkelaars, openbare instellingen zoals scholen, rust- en verzorgingsinstellingen, en private klanten). Om hun toekomstige structuur verder vorm te geven, zoeken zij, voor de algemene aannemingen en productie van prefab betonelementen een (m/v) ALGEMEEN DIRECTEUR Hands-on en charismatische leider met een operationele en commerciële focus Functie Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijkse beleid en bepaalt, in nauw overleg met de aandeelhouders, de langetermijnstrategie van Mevaco Bouwbedrijf aan de hand van een businessplan dat rendabele en structurele groei garandeert. Na analyse van de organisatiestructuur & -processen, doe je voorstellen die leiden tot optimalisering van de operationele efficiëntie en performantie. Dit behelst onder meer het garanderen van de afwerking en oplevering van de werven binnen de afgesproken uitvoeringstermijn, door een striktere planning en opvolging enerzijds en een proactievere bijsturing anderzijds. Je waakt over de financiële performantie van het bedrijf en de projecten op basis van een duidelijke rapportering die je besluitvorming ondersteunt, en een gedegen nacalculatie. Als empathische peoplemanager, sterke leider en open communicator ben je een klankbord voor je team en overkoepel je de verschillende afdelingen (operationeel, financieel, HR en commercieel) om zo tot een geïntegreerde implementatie van het beleid te komen. Je vindt een goed evenwicht tussen het ‘challengen’ van je medewerkers en het bestendigen van de positieve familiale cultuur. Je onderhandelt met verschillende klanten en stakeholders (onderaannemers, studiebureaus, overheden, architecten, enz.) en bouwt op deze manier aan een gevuld orderboek en een sterk netwerk. Je zet in op langetermijnpartnerships met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en toegevoegde waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders en de raad van bestuur.

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FILMFIRMA

    Type: Leercontract

    Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

Zoek naar antwoorden van Trieu Minh An in sociale netwerken
Look for responds of Trieu Minh An in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trieu Minh An. Laat een reactie achter voor Trieu Minh An. Trieu Minh An bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trieu Minh An. Leave a respond for Trieu Minh An. Trieu Minh An on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trieu Minh An op de google maps. Adres en contacten Trieu Minh An
Location of Trieu Minh An on the google maps. Address and contacts of Trieu Minh An

Andere gerelateerde bedrijven als come Trieu Minh An Trieu Minh An: Verdegem O NV | Vitakraft SA | FERME ST.GEORGES | LOUISA VERHULST | SALMON

Other related companies as Trieu Minh An: Verdegem O NV | Vitakraft SA | FERME ST.GEORGES | LOUISA VERHULST | SALMON

Trieu Minh An is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Trieu Minh An, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05850463867. Het bedrijf Trieu Minh An bevindt zich op het adres: Rue Foidart 35; 4020; Liège 1 (Bressoux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 431,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Trieu Minh An zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Trieu Minh An is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trieu Minh An is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trieu Minh An, openstaande posities, locatie van Trieu Minh An op de kaart.

Trieu Minh An is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Trieu Minh An, company assigned to the tax number BE05850463867. The company Trieu Minh An is located at the address: Rue Foidart 35; 4020; Liège 1 (Bressoux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 431,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in Trieu Minh An were not found.
The main activity of Trieu Minh An is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Trieu Minh An is not available. You also can look at reviews of Trieu Minh An, open positions, location of Trieu Minh An on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trieu Minh An, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trieu Minh An, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trieu Minh An, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trieu Minh An, employees, financial statistics.