Plum Christine

Contactgegevens Plum Christine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Plum Christine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Plum Christine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'H?tel Communal 66; 4420; Saint-Nicolas, België

Telefoon (phone): 04 253 00 18 (+32-04 253 00 18) 04 253 00 18 (+32-04 253 00 18)

Fax (fax): +32 (64) 394-55-73 +32 (64) 394-55-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Plum Christine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Plum Christine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Plum Christine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Plum Christine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Plum Christine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Plum Christine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Plum Christine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Plum Christine
Products information Plum Christine

BTW identificatienummer (tax): BE07568450927
Ondernemingsnummer: 5129211425
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 733,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Plum Christine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Plum Christine
(Get full report from official database of BE for Plum Christine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Plum Christine
Addition kinds of activities for Plum Christine

265602. Bevroren voedsel- en ijscontainers | Frozen food and ice cream containers
30690101. Zuurflessen, rubber | Acid bottles, rubber
34690401. Dozen: gereedschap, lunch, mail, enz .: gestempeld metaal | Boxes: tool, lunch, mail, etc.: stamped metal
57229900. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec
75339900. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels, nec | Auto exhaust system repair shops, nec

Werken bij Plum Christine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Plum Christine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Plum Christine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Plum Christine. Looking for open vacancies in other companies

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Technieker (elektrisch en mechanisch) 2-ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. Uitbreidingen machinepark Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt Aanpassen van bestaande installaties

  • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

  • Student 17+ (M/V) - weekendwerk tearoom (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Opdienen Afwas

  • Jobstudenten Herfstvakantie - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    BRANTANO MARKET is het gloednieuwe Brantano concept dat eind oktober op de Belgische markt gelanceerd wordt. In deze nieuwe one stop shop formule vind je kleding, accessoires en schoenen voor de hele familie. Met superieure service, een breed aanbod aan top merken, technologische snufjes en een apart onthaal om online pakjes snel af te halen, of ter plaatse je bestelling uit te testen. Je kan er kiezen voor uitgebreid persoonlijk stijladvies, of net rustig alleen je keuze maken in de self serviceafdeling zoals je die van Brantano gewoon bent. Je ontdekt er nieuwe producten, de laatste trends, de nieuwste hebbedingen, en je kan meteen op reis vertrekken met de travel accessories. Voor klein en groot, jong en oud. Voor de nieuwe Brantano Market Ternat, zijn we tijdens de herfstvakantie op zoek naar… JOBSTUDENTEN (INLADEN NIEUWE WINKEL)

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Zelfstandig Zaakvoerder-Opticien bij Pearle Dilbeek (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Pearle Opticiens

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij er klaar voor om het zelf te doen? Pearle Opticiens is op zoek naar ambitieuze opticien-zaakvoerders die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière! Weet jij op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen? Ben je een sterke persoonlijkheid en weet je jouw passie over te brengen op je medewerkers? Kijk of je voldoet aan de selectiecriteria en reageer! Iets voor jou? Als zelfstandig zaakvoerder ben je : Gediplomeerd opticien/optometrist Ondernemend Besluitvaardig Gedreven Commercieel sterk Wat heeft Pearle jou te bieden? Pearle Opticiens is een sterk merk in de Belgische Optiek Branche. Daarnaast hebben wij al een jarenlange ervaring met winkels in zelfstandig beheer en wordt er een goed verdienmodel gehanteerd. Enthousiast? Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

Zoek naar antwoorden van Plum Christine in sociale netwerken
Look for responds of Plum Christine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Plum Christine. Laat een reactie achter voor Plum Christine. Plum Christine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Plum Christine. Leave a respond for Plum Christine. Plum Christine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Plum Christine op de google maps. Adres en contacten Plum Christine
Location of Plum Christine on the google maps. Address and contacts of Plum Christine

Andere gerelateerde bedrijven als come Plum Christine Plum Christine: ECHINOPS | LUC DE SMET | Moorings (The) | COIFFURE NEW "R" STYLE | LA TRISKELE

Other related companies as Plum Christine: ECHINOPS | LUC DE SMET | Moorings (The) | COIFFURE NEW "R" STYLE | LA TRISKELE

Plum Christine is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Plum Christine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07568450927. Het bedrijf Plum Christine bevindt zich op het adres: Rue de l'H?tel Communal 66; 4420; Saint-Nicolas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 733,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Plum Christine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Plum Christine is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Plum Christine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Plum Christine, openstaande posities, locatie van Plum Christine op de kaart.

Plum Christine is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Plum Christine, company assigned to the tax number BE07568450927. The company Plum Christine is located at the address: Rue de l'H?tel Communal 66; 4420; Saint-Nicolas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 733,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in Plum Christine were not found.
The main activity of Plum Christine is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Plum Christine is not available. You also can look at reviews of Plum Christine, open positions, location of Plum Christine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Plum Christine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Plum Christine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Plum Christine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Plum Christine, employees, financial statistics.