Miermans Ria

Contactgegevens Miermans Ria: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Miermans Ria: address, phone, fax, email, website, opening hours

Miermans Ria

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wiekstraat 146; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 36 31 29 (+32-089 36 31 29) 089 36 31 29 (+32-089 36 31 29)

Fax (fax): +32 (64) 924-68-52 +32 (64) 924-68-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Miermans Ria: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Miermans Ria"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Miermans Ria"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Miermans Ria, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Miermans Ria. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Miermans Ria, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Miermans Ria. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Miermans Ria
Products information Miermans Ria

BTW identificatienummer (tax): BE05946044921
Ondernemingsnummer: 4320892333
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 800,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Miermans Ria zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Miermans Ria
(Get full report from official database of BE for Miermans Ria)

Aanvulling soorten activiteiten voor Miermans Ria
Addition kinds of activities for Miermans Ria

5713. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
104102. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
511203. Albums, plakboeken en bindmiddelen | Albums, scrapbooks and binders
592100. Drankwinkels | Liquor stores
01190200. Voederkorrels | Feeder grains
20489910. Bevroren huisdieren (behalve hond en kat) | Frozen pet food (except dog and cat)
34460402. Lintels, lichtmetaalstaal | Lintels, light gauge steel
35419911. Planken (metaal snijgereedschappen) | Planers (metal cutting machine tools)
58120403. plaats waar lunchen worden verkocht | Luncheonette
67199903. Zakenbedrijven | Public utility holding companies

Werken bij Miermans Ria: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Miermans Ria: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Miermans Ria. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Miermans Ria. Looking for open vacancies in other companies

  • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

  • Dossierbeheerder Mobility (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor internationale klant, gespeciliaseerd in expertises, zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je takenpakket zal bestaan uit volgende onderdelen: - Je biedt ondersteuning in het plannen van expertise-afspraken. - Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks administratief verwerken van expertiseresultaten met de nodige inhoudelijke interpretatie van het dossier. - Je zorgt voor het actief controleren en opvolgen van openstaande dossiers; Je verzorgt de communicatie met de verschillende partijen in een dossier (verzekerde, makelaar, garages, verzekeringsmaatschappijen,…); - Voor de excellente dienstverlening aan onze klanten zorg jij zelf, dankzij je snelle en efficiënte wijze van handelen in de schadedossiers;

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van Miermans Ria in sociale netwerken
Look for responds of Miermans Ria in social networks

Lees alle opmerkingen voor Miermans Ria. Laat een reactie achter voor Miermans Ria. Miermans Ria bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Miermans Ria. Leave a respond for Miermans Ria. Miermans Ria on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Miermans Ria op de google maps. Adres en contacten Miermans Ria
Location of Miermans Ria on the google maps. Address and contacts of Miermans Ria

Andere gerelateerde bedrijven als come Miermans Ria Miermans Ria: PEETERS PATRICK ET J?R?ME | Groep Assurfin NV | Leading Marks Consultants SPRL | Renbaan van Oostende | Smets T

Other related companies as Miermans Ria: PEETERS PATRICK ET J?R?ME | Groep Assurfin NV | Leading Marks Consultants SPRL | Renbaan van Oostende | Smets T

Miermans Ria is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Miermans Ria, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05946044921. Het bedrijf Miermans Ria bevindt zich op het adres: Wiekstraat 146; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 800,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Miermans Ria zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Miermans Ria is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Miermans Ria is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Miermans Ria, openstaande posities, locatie van Miermans Ria op de kaart.

Miermans Ria is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Miermans Ria, company assigned to the tax number BE05946044921. The company Miermans Ria is located at the address: Wiekstraat 146; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 800,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in Miermans Ria were not found.
The main activity of Miermans Ria is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Miermans Ria is not available. You also can look at reviews of Miermans Ria, open positions, location of Miermans Ria on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Miermans Ria, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Miermans Ria, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Miermans Ria, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Miermans Ria, employees, financial statistics.