Lowette Rudy

Contactgegevens Lowette Rudy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lowette Rudy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lowette Rudy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jules Mélotte 30; 4350; Remicourt, België

Telefoon (phone): 019 54 48 18 (+32-019 54 48 18) 019 54 48 18 (+32-019 54 48 18)

Fax (fax): +32 (65) 508-46-70 +32 (65) 508-46-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lowette Rudy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lowette Rudy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lowette Rudy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lowette Rudy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lowette Rudy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lowette Rudy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lowette Rudy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lowette Rudy
Products information Lowette Rudy

BTW identificatienummer (tax): BE04357696533
Ondernemingsnummer: 3858642578
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Lowette Rudy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lowette Rudy
(Get full report from official database of BE for Lowette Rudy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lowette Rudy
Addition kinds of activities for Lowette Rudy

729908. Steekdiensten | Stitching services
762999. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec
26790101. Ruiten, vezel (geperste pulp): uit aangekocht materiaal | Conduits, fiber (pressed pulp): from purchased material
35440107. Extrusie sterft | Extrusion dies
36130102. Mes schakelaars, elektrisch | Knife switches, electric
36479905. Locomotief- en spoorweglichten | Locomotive and railroad car lights
38229911. Verbrandingsregelaarsystemen, residentieel en commercieel type | Incinerator control systems, residential and commercial type
75389900. Algemene automotive reparatie winkels, nec | General automotive repair shops, nec
79970301. Gun club, lidmaatschap | Gun club, membership

Werken bij Lowette Rudy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lowette Rudy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lowette Rudy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lowette Rudy. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienst medewerker Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Commerciële binnendienst medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Leuven. Onze klant is een van de meest toonaangevende internationale partners actief in winkelinrichting. Als Commerciële binnendienst medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de verkoopsafdeling: o Je bent het eerste aanpreekpunt voor klanten (via mail of telefonisch) o Je zorgt voor de commerciële ondersteuning van de vertegenwoordigers en staat in voor: klantencontacten, prijzen opvragen, prijscalculaties maken, offertes opmaken, presentaties voorbereiden, orders verwerken en leveringen opvolgen. o Je bent de spilfiguur tussen klanten, hoofdkantoor en productie, magazijn en boekhouding - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het leveranciersbestand: contacten met leveranciers, centraliseren van informatie, vergelijken van voorwaarden bij verschillende leveranciers,… - Je bent het centrale aanspreekpunt voor IT en telefonie: je coördineert de aankoop van nieuwe hardware/software, onderhoudt contact met de IT-dienst in Leipheim en België By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • Stikster/stikker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Werken als huishoudhulp Beerzel (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van Lowette Rudy in sociale netwerken
Look for responds of Lowette Rudy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lowette Rudy. Laat een reactie achter voor Lowette Rudy. Lowette Rudy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lowette Rudy. Leave a respond for Lowette Rudy. Lowette Rudy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lowette Rudy op de google maps. Adres en contacten Lowette Rudy
Location of Lowette Rudy on the google maps. Address and contacts of Lowette Rudy

Andere gerelateerde bedrijven als come Lowette Rudy Lowette Rudy: RESTAURANT SICILIA BELLA | MICHEL GLADIEUX | Raes J-C | F AND F | FRANCOIS O

Other related companies as Lowette Rudy: RESTAURANT SICILIA BELLA | MICHEL GLADIEUX | Raes J-C | F AND F | FRANCOIS O

Lowette Rudy is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lowette Rudy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04357696533. Het bedrijf Lowette Rudy bevindt zich op het adres: Rue Jules Mélotte 30; 4350; Remicourt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 143,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Lowette Rudy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lowette Rudy is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lowette Rudy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lowette Rudy, openstaande posities, locatie van Lowette Rudy op de kaart.

Lowette Rudy is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lowette Rudy, company assigned to the tax number BE04357696533. The company Lowette Rudy is located at the address: Rue Jules Mélotte 30; 4350; Remicourt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 143,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in Lowette Rudy were not found.
The main activity of Lowette Rudy is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lowette Rudy is not available. You also can look at reviews of Lowette Rudy, open positions, location of Lowette Rudy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lowette Rudy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lowette Rudy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lowette Rudy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lowette Rudy, employees, financial statistics.